-
Kasia
Nie jest tajemnicą że materiały na większość egazmionów sa, krążą po szkole i głównym problemm przed sesją nie jest nauka ale znalezienie źródeł i dopilnowanie żeby wszystkie dostepne materiały do nas dotarły. Dlatego postuyluje aby wreszcie to rozwiązać i zebrać matreiały w jedno miejsce..np. forum gdzie każdy mógłby wrzucac materiały które ma aby inni mogli sobie je po prostu ściągnąć... taki system studenckiej wymiany działa juz na niejednym wydziale/ np. http://www.samorzad.uw.edu.pl/ips/f... dlaczego by nie u nas? to chyba apel do samorządu, może stanie w końcu forum na serwerze wspizu! -
Anonim
jakoś sobie tego nie wyobrażam szczerze... no i wykładowcy mieli by dostęp do tego i wtedy to im by ułatwiło a nie nam...
hmmmm, sama nie wiem.... -
Anonim
Materiały łatwodostepne jak najbardziej, ale nie w miejscu gdzie wykładowcy by mieli swobodny dostep. -
Kasia
Bo każdemu wykładowcy sie gdze grzebac w studenckich notatkach z ich własnych wykładów....i w różnych opracowaniach pytańpoza tym aby miec dostep do materiałów trzeba być zraejestrowanym uzytkownikiem forum..jesli wykładowqcy daja te same pytania co roku to i tak liczą sie z tym że krążą opracowania, a to że będa one na jakiejś stronie raczej ich nie zmobilizuje do nagłej zmiany tych pytań... tym barzdiej że jeśli komuś się tych pytań nie chce zmieniać to raczej tez nie szuka w internecie studenskich notatek... -
-
przemek
Jedno forum juz jest na serwerze szkoły co prawda na stronie AZSu a nie samorzadu ale można uzywac. Zapraszam:
http://www.wspiz.pl/~azs/forum
A co do trzymania tam materiałów to jestem przeciw bo wykladowca zawsze moze pojsc do 115 i mu wszystko udostepnia nawet jezeli bedzie haslo.
-
Kasia
a co się zmieni jeśli bedzie wiedział z czego sie uczymy? przecież to głównie materiał z jego wykładów i książek tylko właściwie uporządkowany.. -
antykreator
jajo
szanowni studenci ...
Generalnie chodzi o to byście umieli - każdy sposób na osiągnięcie tego jest dobry!
To też nie jest tak, żeby ścigać materiały od Was - nawet jak czasem wykładowca je zobaczy to dobrze, bo może wtedy unikniecie głupich błędów! Ja jestem jak najbardziej za, byście dzielili się wiedzą!
JA do swoich przedmiotów mogę umieszczać materiały od Was na swojej stronie - nie ma problemu!
Przy czym jedna uwaga - do opracowania materiałów potrzeba sporto pracy - jak ktoś za free chce się dzielić swoją pracą - not my problem!
ojoj - z drugiej strony lustra świat jest ... śmieszny :))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płd.
- Załóż własne grono tematyczne