-
WOJTYR
Siemka kto w tym roku wybiera się do żabinek ja jade na 100% tymbardziej że cenka jest zajebista tylko 590 PLN :] wpisywać się i zapisywać a stara ekipa żabinkowa z 2008 kto jeszcze zdjęc nie odebrał można będzie odebrać w przyszłym tygodniu jeszcze napisze dokładnie gdzie i kiedy :)
a kto chce dokładne info o tutaj : http://www.obozkozminskiego.pl/inde... -
Anonim
-
Michał Łoś
No nareszcie pojawiła się najważniejsza wiadomość roku 2009 :) obóz Żabinki! Ja oczywiście się wybieram, w sumie 4 raz z rzędu, wiec tak młodsi jak i starsi. Ściskać pośladki i widzimy się wszyscy we wrześniu w Żabinkach :D! -
WOJTYR
chętnych na zdjęci aprosze o wpisywanie się bedą do odbioru do konca tygodnia na nazwisko w recepcji budynku A -
-
Michał Łoś
-
Anonim
-
WOJTYR
z pwodow technicznych zdjęcia znajdą sie w szkole dopiero w sobotę za opoznienie sorry
-
Anonim
-
Arkkadio
-
Magdalena.
-
♥ ஜMartitta♥ஜ
-
Magdalena.
-
Anonim
-
Anonim
>Cycu napisał
>Kto jedzie na oboz integracyjny Zabnki 2009? :D
zależnościami, ale raczej tak -
Paulina Dybiec
-
Anonim
-
Janeczek
I ja też również jadę :D. Swoją drogą ciekawe jaki będzie stosunek "starszaków" do "młodzików" :D. Cholera .. i ja się zaliczam do tych pierwszych; ( -
Michał Łoś
-
Damian
pisałby się ktoś na przejazd ze mną autem? 2 miejsca się znajdą. wyjazd z wołomina, ew. można gdzieś o warszawę zaczepić
hm? -
First Class
Ja sie pisze na wyjazd, bo atmosfera podobno nieziemska. I przy okazji slyszalem,ze nikt za siebie nie wylewa
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płd.
- Załóż własne grono tematyczne