Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GrUcHa

Ja jeszcze nie moge dosiegnac do kosza zeby zrobic wsad bo nie trenuje moze mi ktos powie gdzie sie trenuje kosza na woli ???
  • Zecisz

a jak zwiękrzyc wyskok ? bo jakpisałem wyżej mam 189 cm i daje pake na 275 cm , ale taką fajna 360 też uda sie czasami .a do 305 już doskakuje . Istatnio 3 razy z rzędu musnąłem obręcz :D to chy a jest dobrze . Bo ja nie wierze w gości mojego wzrostu którze dają normalne wsady na kosz 305cm . To nie możliwe .
  • Maciej?

ta jasne:D bo nikt nie widział jak dajesz z góry:D :P
  • Anonim

>2ŁOTY :))))))) napisał
    >a jak zwiękrzyc wyskok ? bo jakpisałem wyżej
    >mam 189 cm i daje pake na 275 cm , ale taką fajna 360
    >też uda sie czasami .a do 305 już doskakuje .
    >Istatnio 3 razy z rzędu musnąłem obręcz
    >:D to chy a jest dobrze . Bo ja nie wierze w gości
    >mojego wzrostu którze dają normalne wsady na kosz
    >305cm . To nie możliwe .

co ty gadasz? czemu nie możliwe ?? nate robinson 175cm wygrał slam dunk contest nie możliwe :] i zobacz mniejszy od ciebie
  • *ANN*

nom a 20 lat temu facet mający 170 cm też wygrał dunki....ale niepamietam jak sie nazywa chyba...Spud Webb
  • ..::Siekiera::..

Elo to jest calkiem mozliwe bo ja mam 184 i sie lapie kosza 305 na 275 robie wsady spokojnie... Ale widzialem kolesia co mial z 170 i pakowal na 305 wiec to jest mozliwe tylko trzeba miec zajebisty wyskok... A co do tego moze ktos zna jakies fajne dobre i sprawdzone cwiczenia na wyskok???POZDRO FOR ALL
  • 123

moj braciszek 190 na luzie pakuje:D kolega z druzyny 182 spokojnie na 295 pakuje a na 305 spokojnie sie 2 łapie:D
    wiec nie gadaj glupot ze nie mozliwe sa wasady przy takim wzroscie zauważ ile ma wzrostu Iverson! pzdr (koment do użytkownika na samej górze!)
  • *ANN*

Właśnie dobry przykład Iverson ma 183 cm wzrostu i robi wsady z ręką w gaciach:) w przypadku niższych osób bardzo potrzebny jest wyskok i w ogóle taka lekkość.....skoczność
  • 123

tzw. świerzość i błyskotliwośc techniczna zawodnika:D hehe
  • *ANN*

tia...dzięki:)
  • 123

noo prosze bardzo:) sprawdź wiadomości:D
  • *ANN*

heh spoko .... :):)
  • GrUcHa

tez prawda liczy sie technika a nie ....??
  • Anonim

no fakt:D 20 lat temu Spud Webb wygrał konkurs wsadów a w 2006 koleś chyba niewiele wyższy wygrał również konkurs wsadów przelatując nad Spudem:D!!......i w dunkach wyskok jest najważniejszy........bo jeśli jesteś zbyt wysoki to masz słabą kordynacje i słabo to wygląda, dlatego niscy zawodnicy są bardzo efektowni!!......ja przy 182-3 spokojnie łapie obręcz na 3.05 i i jeśli masz 189 ( do SlamNation Ostrołęka) i tylku muskasz obręcz to taki.hmm........nienajlepszy wyczyn:(...ale wszystko da się wyćwiczyć!!.....
  • Anonim

>* POSH * napisała:
    >Właśnie dobry przykład Iverson ma 183 cm
    >wzrostu i robi wsady z ręką w gaciach:) w
    >przypadku niższych osób bardzo potrzebny jest
    >wyskok i w ogóle taka
    >lekkość.....skoczność

no Iverson ma te 183 ale w butach:p....lol .pozdr:*.......w NBA wszystkich mierzą w butach.......bo jak ma 196-7 to dadzą mu 200 lub 201 i już jest respect:D...hehe
  • Zecisz

SlamNation ... ale Nate Robinson jest czarny ... to wszystko przez to , dlatego tak wysoko skacze . :/ Ja nie mam warunków a i tak mam 45cm dosiężnego :D:D:D:D:D z rozbiegu , z jednej nogi skocze na 60 cm tak mnie wiecej.
  • *ANN*

hehe :P

hm też tak słyszałam że "czarni" rzeczywiście lepiej skaczą i w ogóle ale znam całkiem sporo chłopaków którzy przy wzrosćie ok 185 robią te wsady,,,,
  • Anonim

>2ŁOTY :))))))) napisał
    >SlamNation ... ale Nate Robinson jest czarny ... to wszystko
    >przez to , dlatego tak wysoko skacze . :/ Ja nie mam
    >warunków a i tak mam 45cm dosiężnego
    >:D:D:D:D:D z rozbiegu , z jednej nogi skocze na 60 cm tak
    >mnie wiecej.

odczepcie się wreszcie od czarnych:P.......może i skaczą wysoko a to że jest ich tyle to tylko zasługa tego że czarni mają (pewne) przystosowanie (genetyczne) i łatwiej jest im nabrać masy mięśniowej;/.....czego możńa im zazdrościć.......ale kto powiedział że BIALI nie umieją skakać;/ -->
    http://www.maxior.pl/?p=index&i... to jush było ale Kazur jest biały;]:Pi jest sporo białych co ładnie latają:D
  • Anonim

hm czarny nie czarny spójrz na wzrost pozatym i biali też potrafią widziałem kolesia z podwórka 170cm zrobił wsada z zapasem lekkim; )
  • Marcin

niezły gostek ten z podwórka ! przy 170 danka zrobić , respekt !
    Pamiętam ,że dla mnie aby zrobić wsada liczyła się technika, tak dobiegać do kosza aby wszystko było zgrane : nogi , odległość od kosza i ułożenie łapsk. Jak to będzie perfekcyjnie wychodziło to można moim zdaniem zająć się wyskokiem , ale osobiście nie polecam treningów na wyskok, niszczą stawy i po kilku latach będą problemy, muszą być jakieś predyspozycje do skakania , jeśli ktoś widzi ,że mu nie idze nic na siłe nie każdy musi robić wsady. Takie moje zdanie. Pozdro
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)