Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fdsa

robicie jakieś?? umniecie ?? jak potrenować wsady?? jak nauczyć przełożyć sie pod nogą proszse o porady i co o tym sądzicie??chyba bez tego kosz nie był by tak atrakcyjny??:)
  • Maciej?

ja mam nadzieje ze kiedys dam...:D narazie tylko obrecz zaliczam:D 180cm
  • fdsa

174 i też obręcz; / ale wsadzasz ?? przynajmniej piłke ?? i jaka wysokość kusza;p???????
  • Maciej?

nie...łapię sie obreczy tylko...mam słabe nogi...i problemy jesszcze ze stawami skokowymi :/... wsadziłbym może na 290cm:P
  • rombek

mi brakuje jeszcze troszkie ... tak ze 3-4cm. (w sumie to sporo) ... przy wzroscie 180cm :D ale niedlugo lato to sie rozskacze i moze wreszcie dam :)
  • Ł.

Ja mam 171 i moze mi brakuje 10 cm do obreczy
  • Anonim

Ja mam 207 cm i robie każdy jaki tylko moze byc :D oprócz tego co zrobił Iguodala z A.I w tym roku :/ tera pracuje nad wyskokiem i za 3 miechy chce sie przyłożyc do wsada z linii osobistych :D
  • fdsa

a trudno jest przełożyć pod nogą?? a i ja nie zaliczam obręczy na 3,20 ::::))))) co ty ja mam 14 lat człowieku nie zalicczam ale na 290-295 to spox ale musze potrenować nad wyskokiem bo teraz to mi nawet wychodzi ale kosz strasznie nisko chociaż ubranie troche uniemożliwia mi ruchliowość i trudniej
  • fdsa

sorry nie na 3,20 tylko 3,05
  • Mac

Ja mam 16lat 195cm wzrostu i daje na normalny kosz, ale nic (narazie:) rewelacyjnego(z naskoku jedna,dwoma, i z jednej[lewej] nogi tez jednam,dwoma, czasem jakis plecaczek wyjdzie jak sie rozzkacze, lub od dechy czy alley) a co do wsadu pod noga to zrobilem taki nienapompowana pilka na 3.05:) [oczywiscie z jednej nogi, bo z naskoku to jest ciezko nawet do obreczy doskoczyc]. Wychodzily by mi tez na duzy kosz windmille gdybym trzymal pilke pozadnie jedna reka, lecz mam z tym nadal problemy..
    pozdrawiam:P
  • Anonim

no ja niestyety nie potrafie i chyba nigdy nie bede
  • ge$ia

prawie 18lat 185cm i jakos sobie radze z paczkami a najbardziej lubie alley-up 180 z pompka, 36 tez moze byc; ) na wiosne wznawiam treningi na wyskok bo juz nie cwiczylem jumpa od jakis 3lat
  • rombek

ja to sie troche boje robic treningow na wyskok bo mialem problemu z kolanami ... ale jak do wakacji nie uda mi sie zrobic paki na 3.05 ... no to nie ma takiej sila ktora mnie powstrzyma od treningu na wyskok... :) Pozdrawiam...
  • ge$ia

eee tam co Ci szkodzi najwyzej nie bedziesz chodzic ale wsady sa strasznie kozackie
  • --->KaRcIa<---

slam nation:D to jest to :P
  • Kamyk!

ja mam180 cm wzrostu i robie wsady :P tylko ze cwicze juz prawie 2 lata, na meczach spokojnie oburacz, 180, 36 jeszcze mi nie wyszlo;] raz zajebalem od tablicy ale kosz byl chyba nizszy bo koles z druzyny przeciwnej na rozgrzewce pod noa zrobil :)
  • Łosiu

Najpierw wypadało by nauczyć się dobrze grać;] bo można pakować sobie na treningach i na rozgrzewce,a na meczu ile?? 0:](żeby nie było wiem z doświadczenia, a problemu żeby wsadzić nie mam)
  • rombek

tez prawda... tylko ze w meczu jest duzo trudniej wsadzic pilke niz na rozgrzewce :P ... na meczu musisz wypracowac sobie akcje... znalezc miejsce... wiem chociazby z meczow na malych koszach... mimo to ze mialy 2.7-2.9 to nie bylo latwo wsadzic podczas meczu... ja zrobilem zaledwie 4 czy 5 ... :D a tak wogole to jak ktos wsadza pilke na meczu to jest miszczostwem :Dnawet ja nie jest jakis efektowny...
  • #Móżyn

hmm ja mam 15 lat 200cm +/- 2cm i od niedawna robie paczki.. w sumie ciężko nogi wyćwiczyć jak się szybko rośnie..:] ale jak przestanę i poćwiczę to loozik będzie:P Narazie nic ciekawego wsadziki z 4m max.
  • .em.

hmmm....ja przy moim 170 bo gdzies tyle mam i na dodatek jestemdziewczyna to wiecie jesli chodzi o wsady to nie moja dzialka na male zrobie wsad ale na duży kosz to jestcieszka jak dotkne siatke albo obrecz to jest dobrze:P
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)