Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy na gronie są jeszcze jacyś sędziowie koszykówki prócz mnie?:P Ja jestem sędziną funkcyjną w Poznaniu:)
  • ziewajacy mychauu

oby bylo ich jak najmniej; / sory ale bycie sedzia to tylko dobra fucha ktora wkurwia sie innych; / zal :(
  • Anonim

><zieeeeeeeeeeeeeeeew> napisał
    >oby bylo ich jak najmniej; / sory ale bycie sedzia to tylko
    >dobra fucha ktora wkurwia sie innych; / zal :(

zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał na sędziów;] ja tylko piszę protokoły i czasami czas mierzę bo na boisku nie mogłabym biegać, to nie na moje nerwy:P
  • Anonim

Witam :) Ja jestem sedzia boiskowym juz kilka lat :] I uwielbiam sluchac jak to zawodnicy(czki) narzekaja na sedziow ze to przez nich przegrywaja wszystko (mimo porazek 20-30 oczek). Uwierzcie ze my uwielbiamy ten sport tak samo jak wy gracze i chcemy zebyscie to wy robili wielkie mecze, a my bedziemy robic swoje :) Pozdro 4 All
  • Anonim

>.Specjal Team. napisał
    >Witam :) Ja jestem sedzia boiskowym juz kilka lat :] I
    >uwielbiam sluchac jak to zawodnicy(czki) narzekaja na
    >sedziow ze to przez nich przegrywaja wszystko (mimo porazek
    >20-30 oczek). Uwierzcie ze my uwielbiamy ten sport tak samo
    >jak wy gracze i chcemy zebyscie to wy robili wielkie mecze,
    >a my bedziemy robic swoje :) Pozdro 4 All

Dokładnie tak jak mówisz:)
  • jot.

ale miałem już kilka sytuacji w meczach, że sędzie odgwizdał jedno, a trenerzy obudwu drużyn bili mu ironicznie brawo za błędną decyzję. Tak się składa, że przez takich sędziów przegrałem z team'em mecz 1dnym czy dwoma punktami... i bardzo by mnie cieszyło, żeby to "my będziemy robić swoje" wyglądało jak należy, a nie jak sędziowanie np. na turniejach w street'a.
  • Anonim

Krotkie pytanie mam :) Tak w sumie czy Tobie sie nie zdarzylo nigdy popelnic bledu? Sedzia to tez czlowiek i tez uczy sie na bledach.
  • $ EvEe $

Ojj bez przesady błędy? Ludzie ewidentnie na meczach sędziowie są bardzo stronniczy =/ grr np w ostrołęce... fuck them!!
  • Anonim

Zawsze są jakieś błedy, tego nie da się uniknąć... Ja na stoliku często się mylę:P
  • $ EvEe $

Ojj nie chodzi mi akurat tu o stoliki choć nie raz spotkałam się z przekrętami nawet i przy stolikach...hehe Osipiaczka coś o tym wie =D
  • Bam Sweet 666

>EvEe # 17; ) napisała:
    >Ojj bez przesady błędy? Ludzie ewidentnie na meczach
    >sędziowie są bardzo stronniczy =/ grr np w ostrołęce...
    >fuck them!!

Nie przypominać mi sędziów z Ostrołęki... :P
    Gadałyśmy z dziewczynami i trenerem, że sędzia chyba został przekupiony przez trenerkę przeciwnej drużyny... xP
  • $ EvEe $

Ulala widze że nie tylko nasz team został skrzywdzony że tak powiem =P Hehe szkoda słów na sędziów z Ostrołęki =/ Jakoś dziwnym trafem jak graja z nami ważny meczyk zawsze są sędziowe z Ostrołęki,dziwne he?? =[ Blehhh
  • Anonim

W dodatku w kluczowym momencie meczu nas wygwizdują.... No kurde!! dziewczyna biegnie do szybkiego ataku dostaje piłke a tu sędzia: gwizdeki bierze czas dla drużyny Ostrołęki...:/:/ no pieknie od kiedy to mozna przerywac gre w czasie akcji?? nie zeby to była akcja decydujaca o całym meczu!!!!
    Sorry ale to juz była lekka przesada!!!!!:/:/
  • Anonim

"niespelnieni koszykarze sedziowie parkietu wymiatacze" no ale niestety tak jest w wiekszosci przypadkow.....
  • ziewajacy mychauu

sam chcialem sobie zrobic uprawnienia na "gwizdanie" ale pierdole to :D bije poklony tym co maja do tego zapal i naprawde chca gwizdac porzadnie......
    ale przyznac powinniscie ze gdy gra druzyna z waszego miasta na jakims turnieju to robicie nie malo by to ona wygrala :)
  • Anonim

Ja sie nigdy za to nie zabiore !! nie chce krzywdzic dzieci:D:D :P
  • konto usunięte

z jednej strony często spotykamy się z kontrowersyjnymi decyzjami sędziów, z drugiej jednak co to byłyby za mecze bez sędziów??? a każdy człowiek ma prawo do błędu i nie ma takiego który tego błędu w życiu nie popełnił.
    często sędziowie padają też przypadkowymi ofiarami mam na myśli np zwalanie na nich winy za przegraną. co czasami jest śmieszne:P moja drużyna np. 3 razy już wygrała z pewnym mocnym zespołem i za każdym razem rzekomo wina leżała po stronie sędziów:P co oczywiście było bzdurą.
  • Anonim

> Ja sie nigdy za to nie zabiore !! nie chce krzywdzic dzieci:D:D :P
  • Anonim

Jeżeli jest mecz na równi i pod koniec sędzia popełnia błąd to nie dziwne ze ma sie do nich pretensje!! zwłaszcza kiedy mecz jest wazny... Ile razy widziałam takie sytuacje ... tego sie po prostu nie da opisac bo to jest az czasem smieszne!; ]
  • $ EvEe $

Ojj przestań Moni,nie nasza wina że panny z Ostrołęki potrzebuja wsparcia sędziów bo same sobie z nami nie radzą =D
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)