KOSZYKÓWKA [7431]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • $ EvEe $

Hmm no tak sie zastanawiam...Czy kosze pod Pałacem to już są? A jak nie to wiadomo juz cos kiedy będą? =D
    Pzdr;]
  • #Móżyn

z tego co wiem to otwierają w okolicach dnia dziecka... więc jeszcze trochę..
  • ...::KaRiNa::...

Ojejej to nie dobsz...no cóż trzeba będzie czekać =D No a jak nie pod Pałacem to gdzie??=>
  • Pietrzi

Agrykola, Szczęśliwice i na boiskach szkolnych!
  • Anonim

Pod PKiN będą na początku czerwca.... właśnie pewnie w dzień dziecka... a tak to ja też poza wymienionymi polecam Fort Wola... fajnie się tam gra
  • Pietrzi

polecam
    >Fort Wola... fajnie się tam gra

Racja Racja :D
  • adam kosiorek

BTW mam pytanka co do gry pod pałacem. Lepiej przychodzic samemu czy zebrac ekipe? Jesli ekipe to w ilu? I czy jest duże zainteresowanie tym boskiem? :P
  • $ EvEe $

Zainteresowanie z tego co zauważa sie co roku jest ogromne; ] Pełno ludzi o zróżnicowanym wieku tam zawsze przebywa; ] I Ci co grac potrafią i Ci co maja mneijsze pojęcie o koszu; ] Wiadomo ze swoją ekipą raźniej ale jak przyjdziesz sam to przynajmniej nowych spoko ludzi poznasz; ] Każdy jest tam mile widziany; ]
  • Pietrzi

po 16 zaczyna duzo ,duzo nawet bardzo duzo ludzi przychodzic... wiec zawsze kogos znajdziesz... ale zawsze lepiej sie gra ze swojakami:P
  • G

A dziewczyn duzo Bywa xD . . . ?
  • masiooo

tak i to bardzo czesto ogarniajacych basket; ]
  • adam kosiorek

W tym roku pewnie bede przychodził dośc regularnie. Chociażby żeby poznac nowych ludzi. :) A gdzie dokładniej bedzie boisko? Tam gdzie było lodowisko?
  • Maciej?

taaa, przy pałacu młodzieży :]

pzdr
  • masiooo

boisko jest zawsze przed palacem mlodziezy, czyli po tej stronie gdzie leci Swietokrzyska; ]
  • Anonim

Jak co roku... poza tym tylko tam rozrysowane jest boisko :D(z tego co pamiętam)
  • $ EvEe $

Napisał: "A dziewczyn duzo Bywa xD . . . ?"
    O stary =D No pewnie =D Nawet nie masz pojęcia ile nas tam przebywa =D Całaaa masa =D Koszykarek a koszykarek =D Pozdroo
  • Norbi #7<od Teraz..

>EvEe # 17; ) napisała:
    >Napisał: "A dziewczyn duzo Bywa xD . . . ?"
    >O stary =D No pewnie =D Nawet nie masz pojęcia ile nas tam
    >przebywa =D Całaaa masa =D Koszykarek a koszykarek =D
    >Pozdroo

Ja tam jestem regularnie co każde wakacje, a ciebie jakoś nie kojarzę :P
    Btw. Mamy wielu tych samych znajomych :P
  • $ EvEe $

Widocznie masz pecha kolego=P Hmm tych samych znajomych? Jakieś konkretne przykłady?=> =D
  • Norbi #7<od Teraz..

Jajo, Gielo, Kusy, Świder itd. :P Oj dużo by wymieniać :)
  • $ EvEe $

Nie inaczej =D No prosze :D A skąd się znacie??;]
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)