-
$ EvEe $
Hmm no tak sie zastanawiam...Czy kosze pod Pałacem to już są? A jak nie to wiadomo juz cos kiedy będą? =D
Pzdr;] -
#Móżyn
z tego co wiem to otwierają w okolicach dnia dziecka... więc jeszcze trochę.. -
...::KaRiNa::...
Ojejej to nie dobsz...no cóż trzeba będzie czekać =D No a jak nie pod Pałacem to gdzie??=> -
Pietrzi
-
-
Anonim
Pod PKiN będą na początku czerwca.... właśnie pewnie w dzień dziecka... a tak to ja też poza wymienionymi polecam Fort Wola... fajnie się tam gra -
Pietrzi
-
adam kosiorek
BTW mam pytanka co do gry pod pałacem. Lepiej przychodzic samemu czy zebrac ekipe? Jesli ekipe to w ilu? I czy jest duże zainteresowanie tym boskiem? :P -
$ EvEe $
Zainteresowanie z tego co zauważa sie co roku jest ogromne; ] Pełno ludzi o zróżnicowanym wieku tam zawsze przebywa; ] I Ci co grac potrafią i Ci co maja mneijsze pojęcie o koszu; ] Wiadomo ze swoją ekipą raźniej ale jak przyjdziesz sam to przynajmniej nowych spoko ludzi poznasz; ] Każdy jest tam mile widziany; ] -
Pietrzi
po 16 zaczyna duzo ,duzo nawet bardzo duzo ludzi przychodzic... wiec zawsze kogos znajdziesz... ale zawsze lepiej sie gra ze swojakami:P -
G
-
masiooo
-
adam kosiorek
W tym roku pewnie bede przychodził dośc regularnie. Chociażby żeby poznac nowych ludzi. :) A gdzie dokładniej bedzie boisko? Tam gdzie było lodowisko? -
Maciej?
-
masiooo
boisko jest zawsze przed palacem mlodziezy, czyli po tej stronie gdzie leci Swietokrzyska; ] -
Anonim
Jak co roku... poza tym tylko tam rozrysowane jest boisko :D(z tego co pamiętam) -
$ EvEe $
Napisał: "A dziewczyn duzo Bywa xD . . . ?"
O stary =D No pewnie =D Nawet nie masz pojęcia ile nas tam przebywa =D Całaaa masa =D Koszykarek a koszykarek =D Pozdroo -
>EvEe # 17; ) napisała:
>Napisał: "A dziewczyn duzo Bywa xD . . . ?"
>O stary =D No pewnie =D Nawet nie masz pojęcia ile nas tam
>przebywa =D Całaaa masa =D Koszykarek a koszykarek =D
>Pozdroo
Ja tam jestem regularnie co każde wakacje, a ciebie jakoś nie kojarzę :P
Btw. Mamy wielu tych samych znajomych :P -
$ EvEe $
Widocznie masz pecha kolego=P Hmm tych samych znajomych? Jakieś konkretne przykłady?=> =D -
-
$ EvEe $