-
M
-
Mietek Anonim
Koszulki marki UNK - powiedzmy, że 'mam je do sprzedania'
Wszystkie produkty są sygnowane oficjalnym logiem NBA i pochodzą od legalnego, europejskiego dystrybutora. Ich 'nowość' potwierdzają metki Unk i NBA na każdej z nich.
Wszystkie koszulki są z najwyższej jakości bawełny (100%). Nie ma problemu z ich praniem, nadruki są trwałe.
Są to pojedyncze rozmiary - jesteś więc pewien, że będziesz jedynym, który będzie ją nosił. Ew. proponuję mieć do tego dystans:)
Pierwsze cyfry w nazwie pliku odpowiadają za numer (i ew. rozmiar - jeśli jest kilka), jaki należy podać po wybraniu koszulki (np. nr 06. odpowiada za niebieską/granatową koszulkę - z logiem Cleveland Cavaliers).
Tuż po numerze podany jest rozmiar koszulki - np. 3XL. Wymiary przedstawiają się następująco:
L - długość: 76cm/ szerokość: 60cm
XL - długość: 84cm/ szerokość: 68cm
2XL - długość: 88cm/ szerokość: 70cm
3XL - długość: 90cm/ szerokość: 75cm
Koszulki w razie czego podlegają wymianie bądź zwrotowi kasy - pokrywasz tylko ew. koszty wysyłki. RADZĘ przed ewentualnym zakupem koszulki zapytać o DOKŁADNE jej wymiary - zmierzę je dla Ciebie, ażeby uniknąć nieporozumień, ponieważ np. polówki różnią się wymiarami z t-shirtami.
Poza tym niektóre zdjęcia (do przedmiotów 11.-16.) były wykonywane na osobniku o wzroście 194cm - więc na Was koszulki mogą 'inaczej' wyglądać.
Cena detaliczna, sugerowana przez dystrybutora koszulki z krótkim rękawem to 99zł za sztukę, a longsleeve'ów 149zł.
Tobie każdą z koszulek oferuję za 80zł, a lognsleeve - 120zł.
(wyjątkiem jest longsleeve nr 17. New York Knicks - 150zł - jest to limitowany egzemplarz)
Na terenie Warszawy/Siedlec/Łukowa można powiedzieć, że 'dowóz gratis';)
Wysyłka do innych miejscowości przy wpłacie na konto, ew. za pobraniem - choć możecie mi oszczędzić wypełniania dodatkowego druczku, który tylko podwyższy Wam cenę przesyłki:) która ogólnie mówiąc jest ustalana indywidualnie
Kontakt: priv, 510 415 515 lub mietekanonim@o2.pl (ew. gg: 464817 - tylko gdy dostępny, ale tu rzadko bywam)
no i wreszcie link do pliku - jakby ktoś miał problemy piszcie na ww. namiary podając w treści swojej wiadomości maila, na jaki miałbym wysłać tenże pliczek.
http://www.zshare.net/download/1402...
Tymczasem sierrrrdecznie pozdrawiam
pis -
Malgorzatka;]
-
Anonim
Siema,sprzedam kilkaset kart z koszykarzami,rok 94-96 plus sporo pojedynczych egzemplarzy trudnych do trafienia.niepowtarzalna okazja uzupełnic brakujace kolekcje fleer i uper deck,pozdrawiam -
-
Chris
od jakiegoś czasu poszukuję koszulki naszej reprezentacji i nigdzie nie mogę jej znaleźć (szukałem w google jakby co :P) wie ktoś czy można taką kupić? -
Tomasz
ma ktos do sprzedania jakies fajne koszulki :p nba ?;p chodzi mi o te bez ramion, interesuje mnie rozmiar 2xl -3 xl i aby sprzedawca mieszkal w wawie bo nie mam ochoty bawic sie w jakies przesylki itp. :P jesli chodzi o jakies preferencje to nie mam zbyt wygorowanych wymagan :D. najlepiej jesli to bedzie firma Champion albo jakas inna zajmujaca sie produkcja takowej odziezy -
Misiołek.
-
Tomasz
a gdzie dokladniej :P ?? jakasn azwa sklepu czy cos ? kdt jest duze :D -
Misiołek.
ta hala blizej dworca, i jak wejdziesz to idziesz prosty, tak staja tacy nyga i maja bluze i czapki NE jak wejdziesz to patrz nad wejciem na scianke :D
bylem wczoraj tAm i byly :) -
Angela
http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd...
swietne nowe buty ADIDASA do sprzedania, wiecej informacji w linku powyzej!!
Polecam! -
K.
SPRZEDAM!!!!!!!!!!!
BUTY SPORTOWE REEBOK, CZARNE, SKóRZANE, NOWE, SPROWADZONE ZE STANóW. RAZ MIERZONE PRZEZE MNIE (ZA MAłE:(:(:(:( )
ZAINTERESOWANYCH PROSZę O WIADOMOść NA PRIV
-
S.T.O.
Yo!
Kupię strój and1 kolor nie ma znaczenia oby nie rozowy; P jesli ma ktos do sprzedania pisac na pirv
Pozdr.;] -
Anonim
Sprzedam koszulke Adidas Denver Nuggets Miller Swingman M
http://www.allegro.pl/show_item.php... -
™
-
......
Szukam butów http://stylio.pl/zdjecia/25/25504_l... jeśli ktoś wie gdzie mogę znaleźć takie w wawie to proszę o info -
magda♥lena
W wawie to może nie ale znalazłam takie same nówki na allegro.pl :)Możesz sama poszukac:) -
Anonim
BUTY NIKE DO KOSZA CZARNE. Fotek narazie nie ma, ale jak ktos zainteresowany to pisac. -
barkley/ młody tęcza
ma ktos na sprzedanie nowe buty? lebrony albo jordany? roz 43 najlepiej pozdrawiam..pisac na priv:) -
kick2theOvaries
-
.Aszaaa.
a ja chciałabym sobie kupic koszykarskie spodenki. To znaczy ok. do kolan (mogą być ciut dłuższe) i szerokie. I ozywiście- niezbytnio używane...
z góry dzięki ^^