-
JoannaBasket#12
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
goraco polecam buty RBK; ] odradzam Conversy... moze i ladnie wygladaja ale mi sie rozlecialy po miesiacu... -
-
Anonim
-
==> Povik <==
-
.em.
JA MIALAM JUZ DUZO BUTOW I JAK NA RAZIE KIPSTY TRZYMALY MI SIE NAJDLUZEJ SA OSTRO FAJNE I ROZWALILAM JE DOPIERO PO POL ROKU A NIE TAK JAK RBK I NIKE PO 2 MIECHACH -
Anonim
no to gratulacje
Ja w Nike'ach chodze po 2 lata to samo się tyczy Adasia i Rbk -
♥ siedem.
u mnie nike najdluzej zyja zawsze.
i to dluuugo dluuuuugo.
do adidasa sie zrazilam, jak mi sie rozpadly po miesiacu. a rbk mi sie zadne chyba nigdy jakos specjalnie nie podobaly;) -
grzegorz.
ee ja mialem w 3 lata gry w kosza 4 pary butow;d
Nike Air Quix - spoko buty, nie sa ladne, ale bardzo wygodne i dlugo je mialem
potem Reeboki ATR'y Wrimrecker czy jakoś tak :D zajebioza buty bardzo dlugo mialem i fajne wygladalem polecam!
nastepnie LeBron 20-5-5 kompletnie odradzam, nie wygodne, rzepy ciagle sie odpinaja, totalne ZERO
i obecnie And1 Contender wygodne bardzo, ladne jak dla mnie POLECAM :) -
Anonim
Dla mnie najlepsze są Reeboki miłem 4 razy z rzędu i długo wytrzymywały,Adidasa mam akurat teraz,miałem kiedyś T-Maci i są zajebiste.Jestem zadowolony z Adików i RBKów.
Odradzam file ,a do Nike się zraziłem ciągle mi się rozwalały miałem nike 3 czy 4 razy ale już nie chce.
a najgorsze są And One,może dla tego że w sklepach są podrobione nie wiem,gwarancja jest do 6-ciu miesięcy,a rozwalają się bardzoszybko -
Answer
najlepsze RBK, ale Adidas też daje radę, odradzam AND1 rozpadają się w ch** znaczy strasznie szybko :) chociaż to też zależy od modelu; ) -
Gmyru
Mnie Jordany Pro Statusy wytrzymaly rok :P Teraz mam Converse Wade 1.3 i jestem z nich bardzo zadowolony!! Bez strachu moge powiedziec - polecam; ) -
Monika Kulkowska
-
-
Anonim
-
Cysio
Nike chyba najlepsze ale uwaga na podróby!! ale mialem wczesniej AND1 jakies 2 lata i sie nie rozpadly w sumie zadowolony z nich jestem :] -
Anonim
>JESTEM SOBĄ:):):) napisała:
>JA MIALAM JUZ DUZO BUTOW I JAK NA RAZIE KIPSTY TRZYMALY MI
>SIE NAJDLUZEJ SA OSTRO FAJNE I ROZWALILAM JE DOPIERO PO POL
>ROKU A NIE TAK JAK RBK I NIKE PO 2 MIECHACH
podziwiam twój zapał do gry ja miałem buty RBK które tu ktoś wymienił 2 lata właśnie mi się rozwaliły i grałem na asfalcie w nich dużo mniej niż na hali...
co do firmy nie ma takowej są modele bardziej udane i mniej można tylko do danej ceny wybrać najlepszy but obecnie atrakcją do nabycia są jordany XVIII -
E.
-
Anonim