Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • monisia :*

od pewnej nauczycielki dowiedziałam się że grono pedagodiczne dobrało się do tej stronki, więc lepiej nie piszcie nic juz o nauczycielach bo mogą być potem nieprzyjemne akcje a tego byśmy nichcieli. potraktujcie sobie to jak chcecie to jest tylko ostrzeznie
    pozdr :*
  • Anonim

zeby grono pedagogiczne moglo sie tu znalezc ktos musialby do jakiegos nauczyciela wyslac zaproszenie.
  • monisia :*

wiesz nauczyciele mają dzieci.......
  • Anonim

Ja tez juz to slyszalam jakis czas temu i to bylo dla mnie w sumie oczywiste, ze nauczyciele tu zagladaja. Nie badzcie naiwni, oni w koncu tez ludzie i z internetu korzystaja. Poza tym nauczyciele sobie rozmawiaja o gronie od czasu do czasu i wiem to z dobrego zrodla - ale niewazne skad; )
  • Grono.Net

Osobiscie sram na to, jak i sram na niektorych nauczycieli z 38 LO. Fakt, byly osobniki, ktore do dzisiaj darze sympatia aczkolwiek wiekszosc byla co najmniej niesprawiedliwa :]
  • Huanka

Mnie to już rybka :] bo do szkoły juz nie chodze...ale sama mam jedna git nauczycielke w kontaktach :]
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

aaa dupa tam JEBAC TO
  • Desmond

Hyhy teraz wystarczy że przejżą archiwum a niebawem w uwaga zobaczymy kolejny program z serii "Deprawacje w szkole ..."
  • Don't worry

Hmm skoro tu zagladaja to tak:

-Kosiuczenko nie jest chyba do konca normalny po pierwsze nie potrafi kompletniu uczyc, po drugie jego zerty nie byly smieszne nawet za pierwszym razem wiec po co je powtarza?? po trzecie jest jednym z mniej ogarnietych nauczycieli w tej szkole i sam podwaza swoje wypowiedzi

-Lesiak człowiek calkiem poczciwy ale no nie pierwszej mlodosci Chyba najwyzszy czas na emeryturke nie prawdaz? no bo wiedza jaka przekazuje jest raczej znikoma.

-Ciocia Ewa hmm niech sie nie zmienia i tak bede Ją kochał :*

-Krzysztoffff Pogi Pogorzelski w sumie tez dobry typ nie ma co jego wstawki o tym ze jesli nie oddamy recenzji to nie zdamy sa calkiem smieszne :]

-Enter no czlowiek powinien powaznie pomyslec o operacji wzroku i sie nie czepiac jak gada sie na lekcjech bo on nic ciekawszego do powiedzenia wcale nie ma i te jego zasady dotyczace expoatacji (dobrze to napisalem?) monitora sa żałosne!!

- no i czas na kochana pania Choromanska :]
    no kobieta nie jest zbyt ogarnieta uczyc nie za bardzo potrafi a jak uzna kogos za ucznia trojkowego to nawet wzorowa praca bedzie na gora 3+. Popelnia wiecej bledow niz przeciatny bum nawija jakas gwara i nie wiem jakim cudem zdala polonistyke.

to chyba na tyle jak przypomne sonie kogos jeszcze godnego mojej konstruktywnej krytyki no napisze.
  • koalasmuck

skoro czytają to:

Buziaczki od Maćka dla wszystkich nauczycieli:*
    trzymajcie się i nie dajcie się zastraszyć coraz to młodszym pokoleniom... :)
  • Anonim

Uważajcie, bo w moim gimnazjum była podobna afera na jakimś z forów. O niecenzuralnych wpisach nt. nauczycieli donieśli dyrekcji rodzice!!! Uczniowie nie szczędzili uwag dotyczących nauczycieli, wypisywali np. że pewna nauczycielka pewnemu nauczycielowi robi loda za złotówkę. W efekcie kilka osób wyleciało ze szkoły.
    Wiem, że w tym przypadku absolwentom już to nie grozi, a po sądach raczej szkoła/nauczyciele nie będą biegać, bo komu się to opłaca...
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

no to ja tez...
    pozdrawiam serdecznie pania Dluga..Kiciego..dyrcia,P.Kotar ska...P.Chormanska i wiele innych ktorzy mnie ucxza we tej skozle..buziakibuzkai..mua mua..jutro ise zobacyzmy na lekcach..ołł jee..

pani profesor-dalej nie moge znalesc tej plytki
    -___-
  • Laska - Masturbator

hehehehehehe.... dobre to Kamilek =] bez kitu niezłe śmiechy miałem czytając to... ty, tylko o Lesiaku to jakieś bzdury napisałeś - typ zajebiście uczy a ty się go czepiasz... Człowiek ma swoje lata, ale powiem Ci, że wolałbym, żeby to taki Lesiak uczył mnie polskiego niż na przykład taka kompletnie nieogarnięta i kompletnie z dupy Horomańska...

pani Oczko :P
    hmm..
    a ja sie ciesze z emnie uczy pan Dabrus :d buehehehehheeh....
  • Pablito

to ja doloze swoje:

-Sołek i Madzia (czyli pan i pani prezes; ]) sa zejbisci i wogole wymiataja! Oby wiecej bylo takich nauczycieli co mozna z nimi miec normalne kontakty!

-Szczerze nie moge patrzec na Chomika czyli p. Kałużniacka i te jej teksty o koncu roku juz mnei zupelnie dobily ... naprawde do nory!

-p. Makowska czy ktos ja lubi czy nei to jego sprawa ja uwazam ze jest niezla nauczycielka i pzdr dla neij bo gdyby nei ona to juz zupelnei o matmie bym nei mial pojecia...

-p. Szczerbicka jest spoko , nei mialem z nia lekcji ale pobauncowalem na studniowce i jest spoko...sympatyczna kobitka i jak trzeba zawsze pomaga...

- jeszcze jednej szmaty nei nawidze za ciagle krzywy usmiech i opryskliwe odzywki ale nei pamietam jak sie nazywa ...

czy kogos pominalem !?

• Laska - Masturbator

a ja swoje:

Frau Marta Prokopiak to chyba jedna z najfajniejszych nauczycieli w tej szkole... Na lekcjach może straszyć (wie to każdy kto miał z nią niemiecki), ale osobiście jest zajebista... Miałem niezłe śmiechy na każdej lekcji, bo często nieudawało jej się być straszną <hahaha>... nie raz było widać jak sama z siebie się śmieje =] po prostu cudowna kobieta... nie będę zdradzał jej wieku i podawał numeru telefonu.. =P
    DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!!

Roksanka Sobieralska też jest w sumie spoko... co prawda mniej wyluzowana od Frau Prokopiak, ale da się z nią przeżyć miłe chwile... Na lekcjach można posłuchać historii o Aksamitku i innych jedwabnikach... Nie znam jej poza szkołą, więc ciężko mi coś więcej napisać, ale w każdym razie na prawdę sympatyczna kobitka i potrafi nauczyć angielszczyzny... co prawda w trzeciej klasie trochę jej odbiło i stała się jakaś taka... "mniej czuła" bym powiedział... a szkoda..

Dąbrowski - Gejograf... co o tym człowieku można powiedzieć.. na pierwszy rzut oka wygląda jakby kochał inaczej... po pewnym czasie okazuje się, że tak jest... ale czasem żebyśmy nie myśleli, że na prawdę jest gejem pokazuje nam na kompie jakieś dupki (oczywiście kobitki), za co jesteśmy mu bardzo wdzięczi... =] w ogólnej ocenie wypada całkiem spoko, ponieważ można z nim pożartować i porobić jakieś jaja.. on pierdyknie jakiegoś joke'a i wszystko gra...

Jeszcze wspomnę kanciapę WF'istów... wszyscy pierwszoklasiści i trochę drugo się ich boją... <hahaha> podobno są straszni i nikt ich nie lubi... nie wiem z czego to wynika =| w każdym razie jak się ich pozna to nie ma lepszych nauczycieli =] bez kitu są świetni.. do Pana Prezesa można zawsze wpaść, podać witkę i zamienić parę słów o byle gównie... podobnie z Magdą - Pani Prezes.. dobre jajca mogą odchodzić z nimi na imprezach... na studniówce było świetnie i z Magdą śmiechy były na tańcach=] hehehehe... zawsze uśmiechnięci i mile widziani... Urbaniakowa też jest ok i nic do niej nie mam... wręcz przeciwnie - bardzo lubię tą kobietę i szanuję za cierpliwość jaką włożyła w naukę poloneza i innych FSO... co do Matuszkowiaka to trochę niedosłyszy, więc trzeba się z nim głośno witać albo po prostu podać rękę... a tak ogólnie to go nie znam... zajęcia z nim są spoko, bo robi się co chce i na wszystko pozwala... więc podsumowując - są zajebiści=]

Tchórz-Pocheć - kurwa! co to za nazwisko!? ja bym nie mógł przyjąć takiego nazwiska po mężu... =] no ale do rzeczy... kobieta zajmuje się przedsiębiorczością... całkiem nieźle jej to wychodzi, ale i tak nikogo nie zaciekawia swoimi nudnymi wykładami o agrobiznesie i zawartości gówna w gównie... lekcja wygląda więc tak, że wszyscy gadają i nikt jej nie słucha... z tego co widać jest sensowna i można się z nią dogadać... prace które wszyscy je oddają sprawdza raczej nie dokładnie, no ale czego tu wymagać od nauczyciela - to w końcu człowiek, mi też nie chciałoby się sprawdzać tylu biznes planów... skoro jakość dostaw jest 'zajebista' =]

nie będę powtarzał innych, więc to chyba tyle jeśli chodzi o nauczycieli którzy mnie uczyli...

Z tego miejsca chciałbym pozdrowic wszystkich nauczycieli :D [

*prof. Lesiak*

ZALETY:
    -Uczy logicznego spojrzenia na geografie
    -Niezły z niego wodzirej-freestyler
    -Śmieszne ma odrosty
    -Ma elegancką sztuczną szczękę
    WADY:
    -Schizofrenik [albo rozmowa z samym sobą na pętli to jego hobby]
    -Żyje w PRL
    -Strach się bać jego nieskoordynowanych ruchów
    -Notorycznie powtarza te same żarty
  • Kartezjuszz

to teraz powiedzcie to w twarz..
  • .ori as fuck!

Hehe, dobre spostrzezenie. Ciekawe czy jest takie grono gdzie nauczyciele maja pompy z was :P Na przyklad:
    ahaha, a ten idiota jak go spytalem o cos to nie wiedzial, jaki mul, o lol :D:D:D:D

buaaha..gdyby pozradnie poszukac to i by ise znalazlo..pewnie maja takie zlewy wpokoju nauczyciuelskim z eglowa mala..buahaha..znajac pewna trojke to oni pewnie sie tarzaja ze smiechu tam :D
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)