Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Filmy które zajebiście mi sie podobały to: "Święci z Bostonu" "Ghostdog" oraz ... yyyy nie pamietam:) jak sobie przypome to dopisze. Jedna z lepszych książek, które czytałem "Ojciec Chrzestny" Puzo. Ogólnie lubie czytać polską fantastykę. A jak jest u was?
  • Anonim

Filmow to mam duzo... Ogolnie wszystkie z Kevinem Spacey sa bardzo fajne, takie do myslenia w wiekszosci. Oprocz tego kino poludniowo-amerykanskie w stylu: Amores Perros, El crimen del padre amaro, Y tu mama tambien.
    I komiedie z Benem Stillerem; ) Ben rulez.

A jezeli chodzi o ksiazki, to Buszujacy jest bardzo fajny. Tak samo seria Eduarda Mendozy, no i Orwell - mistrz.
  • Grono.Net

cóż za kulturalny temat- brawo Kamil:)
    Film to napewno Forest Gump, a książka to bezsprzecznie "Życie Pi" Yann Martel.
    Co do fantastyki to osobiście jestem bardzo na NIE, ale o gustach się nie dyskutuje.
  • Anonim

a ja słucham radio pogoda i jest zajebiscie !!
  • Grono.Net

Las Vegas Parano + Easy Rider

Sapkowski + Tolkien
  • Anonim

Donnie Darko, Requiem dla Snu,Lista Schindlera

Dan Brown - Kod Leonarda Da Vinci
  • Life on Mars

popieram Blu filmy ze Spacey sa fajne ogolnie lubie cos obejrzec z Conerym albo Hopkinsem..stare dziady ale grac potrafia....
    a ksiazka hmmm..Kraina Chichow zdecydowanie:)
  • Anonim

a wiec widze ze mam cos wspolnego z niektorymi
    filmy: old boy, szeregowiec ryan,ojciec chrzestny (I i II), Requiem dla snu (to raczej film który mną bardzo wstrząsnął), American Beauty
    książki: w.w. Życie Pi, Ojciec Chrzestny. ponadto "Z zimną krwią" Truman'a Capote, "Popiół i diament" Andrzejewskiego, "Podróż Teo",
    Poza tym są filmy i książki które wam s=śmiało polecam
    książki: "Rodzina Borgiów" Mario Puzo
    filmy "doskonały świat" oraz million dollar baby
    jak przypomną mi sie jakies szlagiery to dopisze
  • *LoLa *

a ja lubie książki Paulo Coleho...:)
    filmy? moze malo ambitnie ale typowe głupie komedie typu Americam Pie, Ostra Jazda... itp.
  • Olgabell

książka: Wybrani - Dave Hunt :D
    film: Dzień Świra :-)

FILMY:

"Inni"
    "Piękny umysł"
    "Miasto Boga"
    "Efekt motyla"
    "Men on fire"
    "6 zmysł" ..i jeszcze wiele innych.. :)

KSIAZKI:

Ogólnie nie czytam dużo:P ale
    "Kold Leonarda da Vinci"
    "Anioły i demony"
    "Cyfrowa twierdza"
    Dana Browna moge smiało polecic:D
  • ‡Chomick Mastah ‡

Ja tam lubie star wars i tego bede sie trzyma:P a ze epizod III juz 19 maja wchodzi to jest to temat na topie:D
    A ksiazki to rowniez z tego cyklu:] a mistrzem w tej kategori jest Timothy Zahn:D
    Polecam

P.S.
    May the force be with You:P
  • Anonim

miasto boga tez swietne. a propos brazylijskiego kina to dobre jest jeszcze Carandiru.
  • Pablito

oh ... z filmami to by tu dlugo pisac a najlepszy wybrac tym trudniej... jezeli chodzi o ksiazki to don brown w sumei fajny , taki malo ambitny i terazniejszy ale czytam wlasnie ... klub dantego i jest spoko, polecam
  • Anonim

Ja nie mam takiego problemu: NAJLEPSZY Z NALEPSZYCH "Snatch" i na to sklada sie nie tylko fabula, ale i muzyka, postacie i ogolnie wszystko co dotyczy tego filmu- mistrz!

Puszek cioto, nie don tylko Dan, i chuj sie znasz :P
  • Anonim

Staram sie Monika:) "Old Boy" byl calkiem spoko, nieźle wykręcony film. Moim zdaniem godna polecenia jest polska komedia "Ciało". Pozdro kulturalna Polsko!
  • Anonim

zapomnialem o:
    ksiązka - "Mistrz i Małgorzata"
    film: w.w. "Przekręt" oraz :Lock, Stock and two smocking barrels" tego samego rezysera
  • *LoLa *

zgadzam sie : Mistrz i Małgorzata całkiem niezłe:)
  • Anonim

A widzial ktos juz Pittbulla? Jest tak dobry jak o nim mowia?
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)