Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak jeszcze ktos bedzie kiedys myslal nad rankingami (nie mowie, ze ktos ich potrzebuje czy jakos tak) to niech wejdzie na to forum i zrozumie niska pozycje szkoly....

Swoja droga to nie rozumiem tych wszystkich postów. Jak ktos chce cos komus powiedziec to mozna to zrobic prosto w oczy drugiej osobie, a nie umilac zycie innym uczestnikom forum.

To jest juz nudne, chodzicie do jednej szkoly i nie mozecie sobie czegos wygarnac?

Prawda i tylko PRAWDA!!!

Zgadzam się; D Pojazdy były zabawne na początku, teraz jest jechanie po rodzinie i straszny hardkor... Proponuje zaniechanie tego prcederu :D Nie zaśmiecajmy naszego grona bzdurami :) Pokaszmy, rze ludźe s potoka majom musk !!!
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

ja pierdole... o nara..... a Ty przemo sie nie udzielaj bo u ciebie na blogu tez byly dissy . CZY WY TO KURWY NEDZY NIE ROZUMIECIE ZE TO ZABAWA. przynajniej dla mnie:D swojego rodzaju wyładowanie sie
  • Anonim

no to koniec zabawy!!
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

uuu strach sie bac:D ej jesli Ci sie jakis temat nie podoba to poprostu nie czytaj postow do niego ,albo w ogole nie zwracaj uwagi heheh peace
  • Anonim

taa... a rankingi są robione na podstawie forum na gronie...
  • Anonim

a czy jest chociaz jedna osoba ktora do disow podeszla tutaj na powaznie? popadla w melancholie? nie zdala z tego powodu matury? rozumiem ze ich tresc moze razic, ale po to tematy w ktorych ludzie sie nawzajem obrazaja maja specyficzne nazwy. z gory mozna przewidziec ze nie bedzie w nich rozmów o kroliczkach albo sambie
  • Olgabell

i przy okazji zakładacie 10 nowych wątków, wszystkie są o tym samym... to z lekka zaśmieca forum sorry ale takie mam zdanie.
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

olga...i co ztego...przeice zpo temacie latwo znalesc wybrane zrodlo :P

oo tak zabawa..ale autorka chyba tego nie rozumiala:D buahaha.....moim zdaniem jej sie przykro zrobilo ze jezdzicie po sobie:D buehehehehe
  • Anonim

autor :)

Pozdr
  • Anonim

a co tam
    podbije sobie watek bo sie wzburzylem
  • Anonim

"i przy okazji zakładacie 10 nowych wątków, wszystkie są o tym samym... to z lekka zaśmieca forum sorry ale takie mam zdanie"
    a propos zakladania nowych watkow...
  • Anonim

przynajmniej nie obrażają nikogo,ajjj... sory... to tylko zabawa...
    A mi się podobają nowe watki, jakieś odbiegnięcie od zastanych tematów się przyda... :) Bravo Q; )

Pozdr

a mnie ponizjaja i obnazajaD: buehehehe
  • Anonim

co cie ponizja i obnazja?

Pozdr

buehe..te jego tematy....tak czy siak.on opieprzu nie dostala za taka ilosc..a ja jakby mzalozyla tyle to juz by mnie stad wyjebali :D bueheheheheh
  • Anonim

mi tam zawsze mówili że lepsza jakos a nie ilość - a tu nawet połączone oba w jedno.. Poza tym ja osobiście nie widze problemu - chciał to założył tak jak wszyscy na tym gronie...

Pozdr

no to ja ide troche na KURWISZCZACH powykurwiac bo mam z deczka zly dzionek; /
  • Anonim

no to życze miłego dnia w takim razie i polepszenia humoru :D

Pozdr

spoko...narka
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)