Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chciałbym rozpocząć cykl wypowiedzi na temat pewnej córy hipopotama czy innego stwora bagiennego z wielkim brudnym dupskiem, który wyraźnie cały czas nie daje z wygraną i pogrąża sie w swych głupkowatych wypowiedziach sadząc zapewne ze robi sie na ciekawą !! tak więc rasta SSIJ TO PETO !!!!!!!!!!!! (do you speak polish pento ?)
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

haha haha żałosne :D nie pograrzaj sie sikor bo i tak jestes na dnie :D

i ci nie staje hahah:D
  • Anonim

no tak na twoj widok mu napewno nie staje i nie jemu jednemu. gdyby jakiemukolwiek facetowi stawal na widok ciebie, bylby niezle zboczony (juz sam nawet nie wiem jakie byloby to zboczenie: homo-zoofil?)
  • Anonim

buahahahahahahahhahahahaahahah ahahahahahhahahaahaahahahahaah hahahahaahahahahahahaahahahhah ahahahahahahahahahahahahahahah ahahhaahhahahahahahahahahahaha haha :)
  • Anonim

ale ja przepraaszam was i ide po ta podwawelskom
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

sikor..a ska dwies ze ona corka hipopotama?? masz papiery?? a jezlei jej ojciec jest ogierem :>>>

hahahhaah ahhaahah hahaha :D:D no no :D a Ty sie czuchnowski brudasie nie odzywaj bo jebiesz gównem:) i zapina cie twoj tata :D a to chyba u ciebie w rodzinie ktos musiał byc perfidnym zoofilem a na dodatek nekrofilem
  • Miasto moje a w nim......

hahah sie zbulwersowala :D
  • Anonim

Jezu ale tu farmazony zapodalas... juz mam dosc disow jakos wiec odpowiem tak:
    owszem jade gownem. tata mnie zapina dzien w dzien (rano + wieczor). tak ja jestem zwierzeciem a moj tata zoofilem. ale z tym nekrofilem to juz taki kwas, taki faramozon ze szkoda gadac
  • Anonim

a na dodatek nie przyszło jej/jemu/temu czemus (pedeRASTA) do głowy ze tatuś hipcio siedząc w pewnej rzeczce afrykańskiej pozbawił (wsadzając hipocią pałe w dupe dokładnie tą samą co tobie tylko ze tobie było dobrze) tatusia małego murzunka bambo i jego 27 braci tylko dlatego ze przyszedł nabrać wody do glinianego dzbanuszka bo synkowi zachciało sie pic !!!! BYDLE !!!!!

a skad ty wiesz tyle o "kulurze" afrykanskiech. chyba sie w buszu wychowałes...mhyy nie chyba a na pewno . TARZAN?? heheh
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

buaha.,..raczej rambo :)))
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)