-
Anonim
mam pytanie:
czy podczas ustnej matury z angielskiego mozna korzystac z notatek, ktore sie sporzadza w czasie przeznaczonym na przygotowanie -
Don't worry
hmmmm..
po głębszych namysłach to:
buhahahahahhahahahahaha łehahaha hahaha
hahahah ahahahah buhahahah haha
Ps: LOL -
Dyrektorka nasiała fermentu, że nie mozna, ale wszedzie mówią, że mozna... hmm weź sprawdz na stronie CKE, bo ja nie mam czasu :) -
Anonim
mateuszku kochany, a wiec nasza kochana babeczka od angielskiego mowila ze notatki mozna sporzadzac tylko na rozszerzonym, a ja w tv widzialem inna babeczke ktora mowila ze na obydwu mozna. a jak jest to sie okaze:D -
-
Anonim
wiec niech ci ktorzy dzisiaj zdawali powiedza bardzo uprzejmie prosze... -
!!!~*możebyc*~!!!
wiekszy balagan jest z ta nowa matura niz myslalem, goraco sie ciesze ze zdawalem stara;-) -
Life on Mars
no ja nie wiem.....chyba bym sie porzygala gdybym musiala uczyc sie polaka od antyku po wspolczesnosc.........
a ang to taki maly first'scik -
alicia
jak zdajesz rozszerzony to masz 15 min na przygotowanie i mozesz sobie robic notatki i potem z nich korzystac, a jak jest na podstawowym to nie wiem,ale slyszalm ze nie mozna:) -
Anonim
-
Nikomu sie nie chciało to ja oblukałem :D
Z tego co widac na dole, nie mozna robic notatek na podstawowym :(
*Egzamin na poziomie podstawowym trawa 10 minut; zdajacy ma dodatkowo 5 minut na zapoznanie sie z treścią zestawu zadań.
*Egzamin na poziomie rozszerzonym trawa 15 minut; zdajacy ma dodatkowo 15 minut na zapoznanie sie z treścią zestawu zadań i przygotowanie prezentacji.
Źródło: Centralna Komisja Egzaminacyjna
-
alicia
no juz dzis mialam jeden, i jutro nastepny.ale jestem dobrej mysli jak francuski zdalam to angielski tez powinnam:)pozdrawiam wszystkich -
Tere Fere
-
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
oo boze.e...wy juz dzis a my za rok; / tylko ze tek rok szybko zleci; / yłk..czas zaczac sie uczyc;/ -
Pablito
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...25 mam ang z sojkowskim a we srode polski ... ide po prozac -
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ