Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam pytanie:
    czy podczas ustnej matury z angielskiego mozna korzystac z notatek, ktore sie sporzadza w czasie przeznaczonym na przygotowanie
  • Don't worry

hmmmm..
    po głębszych namysłach to:
    buhahahahahhahahahahaha łehahaha hahaha
    hahahah ahahahah buhahahah haha

Ps: LOL

Dyrektorka nasiała fermentu, że nie mozna, ale wszedzie mówią, że mozna... hmm weź sprawdz na stronie CKE, bo ja nie mam czasu :)
  • Anonim

mateuszku kochany, a wiec nasza kochana babeczka od angielskiego mowila ze notatki mozna sporzadzac tylko na rozszerzonym, a ja w tv widzialem inna babeczke ktora mowila ze na obydwu mozna. a jak jest to sie okaze:D
  • Anonim

wiec niech ci ktorzy dzisiaj zdawali powiedza bardzo uprzejmie prosze...
  • !!!~*możebyc*~!!!

wiekszy balagan jest z ta nowa matura niz myslalem, goraco sie ciesze ze zdawalem stara;-)
  • Life on Mars

no ja nie wiem.....chyba bym sie porzygala gdybym musiala uczyc sie polaka od antyku po wspolczesnosc.........
    a ang to taki maly first'scik
  • alicia

jak zdajesz rozszerzony to masz 15 min na przygotowanie i mozesz sobie robic notatki i potem z nich korzystac, a jak jest na podstawowym to nie wiem,ale slyszalm ze nie mozna:)
  • Anonim

dziekuje - jedyna uczciwa kobieta na tym gronie :)

Nikomu sie nie chciało to ja oblukałem :D
    Z tego co widac na dole, nie mozna robic notatek na podstawowym :(

*Egzamin na poziomie podstawowym trawa 10 minut; zdajacy ma dodatkowo 5 minut na zapoznanie sie z treścią zestawu zadań.

*Egzamin na poziomie rozszerzonym trawa 15 minut; zdajacy ma dodatkowo 15 minut na zapoznanie sie z treścią zestawu zadań i przygotowanie prezentacji.

Źródło: Centralna Komisja Egzaminacyjna

• alicia

no juz dzis mialam jeden, i jutro nastepny.ale jestem dobrej mysli jak francuski zdalam to angielski tez powinnam:)pozdrawiam wszystkich
  • Tere Fere

Tez jestem dobrej mysli. Trzymam za was kciuki...:)
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

oo boze.e...wy juz dzis a my za rok; / tylko ze tek rok szybko zleci; / yłk..czas zaczac sie uczyc;/
  • Pablito

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...25 mam ang z sojkowskim a we srode polski ... ide po prozac
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

powodzenia ^_^
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)