- 1
- 2
-
Anonim
dzisiejszy art z ztcia warszawy:
Podkładają świnię Piotrowi Sikorskiemu
Walka byłych polityków Samoobrony sięgnęła chlewu
Poseł Piotr Sikorski jest bezpodstawnie oskarżany o molestowanie seksualne. Molestowana się nie skarży. Dlaczego? Bo była świnią i została zjedzona.
Poseł Piotr Sikorski (Dom Ojczysty) uważa, że jego dawni znajomi z Samoobrony (grupa łoniarzy) chcą go skompromitować. Zawiadomił nawet prokuraturę o tym, że nakłaniali jednego z mieszkańców warszawy, by zeznał, że on, parlamentarzysta, współżył z maciorą w chlewie.
Świństwa wyborcze
Nienawiść do mnie zaczęła się w dniu, w którym dostałem się do Sejmu – tłumaczy Siksa. – Zaufałem ludziom z otoczenia Andrzeja Leppera , oni tymczasem chcieli mnie oskubać z pieniędzy – skarży się poseł. Wśród osób, które zdaniem posła, próbowały wymusić od niego gotówkę, był Tadeusz Łobodziński, właściciel świniarni w Oświęcimiu. W 2001 roku Łoniarz budował struktury Samoobrony w tamtym rejonie.
To on wciągnął Sikora do partii. Z tej samej listy wystartowali w wyborach. Sikorowi dopisało szczęście, Łoniarzowio nie. Między niedawnymi przyjaciółmi zaczęły się ostre kłótnie.– W kampanię zainwestowałem wszystkie oszczędności, Sikora trzymałem przez kilka miesięcy pod własnym dachem jak syna – mówi Łoniarz.
Świńskie oskarżenia
Poseł Sikorski widzi sprawę inaczej. – U Łoniarza przebywałem na jego usilne żądanie. Pomagałem mu w jego licznych sprawach sądowych . Gdy zostałem parlamentarzystą, pozwał mnie o odszkodowanie za gościnę. Sprawę przegrał i teraz szkaluje mnie na każdym kroku. Najgorsza jest jednak historia o świni, którą rozpowszechnia – mówi poseł.
Miłośnik świń
Łoniarz wspomina, że Sikorski miał dziwne ciągoty. – Wyjątkowo interesował się świniami. Jak się parzyły, to musiałem go wołać. Któregoś ranka nie przyszedł na śniadanie, więc zacząłem go szukać. Znalazłem go w chlewie między maciorami. Stał tylko w piżamie. Nie widziałem, żeby którąś krył, ale... co w takim razie tam robił – pyta podejrzliwie były przyjaciel posła. Historię o tym, że posła Smolanę przyłapano kiedyś wśród macior, Łoniarz opowiedział głośno w korytarzu 38 lo w warszawie, w rodzinnym mieście posła.
– Słyszałam to na własne uszy – potwierdza Joanna Mroczkowska, prawniczka, która była akurat w budynku. Opowieść o świni zaczęli rozpowszechniać wrogowie Sikora, Kamil S. i Walerian P. (aka Kamil w.) – Wszyscy ci złośliwi ludzie chcieli zrobić ze mnie zboczeńca i wymyślili wspólnie z Łoniarzem, że rzekomo dobierałem się w chlewie do świni od tyłu – żali się poseł. – Próbowali do wymyślonej historii dorobić świadka. Nakłaniali mojego znajomego Kube W., by potwierdził w sądzie, że widział mnie kopulującego ze świnią – dodaje oburzony parlamentarzysta.
Kuba w. nie świnił
Kuba w. nie dał się wciągnąć w intrygę, a o namowach Kamila i waleriana powiedział Sikorowi. Ten postanowił brutalnej nagonce stawić czoła drogą oficjalną. W lipcu 2003 roku powiadomił prokuraturę w warszawie, że Kamile nakłaniali Kube w. do poświadczenia nieprawdy. Policja dwukrotnie przesłuchała wszystkich zamieszanych w sprawę. Choć Walerian P. kręcił podczas składania zeznań, dwa tygodnie temu prokuratura umorzyła śledztwo prowadzone z zawiadomienia Sikora. – To skandal nad skandale – denerwuje się poseł Sikora.
Świński koniec
W Warszawie wymiar sprawiedliwości od dawna ma najgorszą opinię – dodaje zbulwersowany parlamentarzysta. Zażalenie na postanowienie śledczych już złożył. – Nie zebraliśmy dowodów, które pozwoliłyby komukolwiek postawić w tej sprawie zarzuty. Nie jesteśmy negatywnie nastawieni do posła Sikora, choć znamy go dobrze, bo prowadziliśmy kilka spraw z jego zawiadomienia i śledztwa przeciwko niemu – mówi Marek Mleczek, rzecznik prokuratury w Warsaawie.
-
Huanka
-
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
-
Anonim
-
Pablito
Proponuje medal za najdluszy post ... naprzyklad wyroznienei rady prezydentow klubu osiedlowego Spartakus , wreczal bedzie Bogdan !; ] -
-
Anonim
mysle ze to była bardzo ciekawa historia, ale ja o niczym nie wiem :) -
...M...
-
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
-
Anonim
-
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
nie odbiegajmy od tematu. grucha ma penisa o tym wie kazdy - tak, zarobila troche na jako polska miriam. ale temat nie brzmi czy grucha ma penisa. temat brzmi: sikor cos ty zrobil!!!!!!!! -
-
-
Anonim
- 1
- 2