Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karinka

Witam w czerwcu 2007 skonczylam szkole kosmetyczna na rakowieckiej interesuje mnie szkola albo kursy na kierunek SPA albo masaze swiata, czy ktos moze mi polecic,doradzic jakis dobry ale to naprawde dobry kurs???? Z gory dziekuje za info:)
  • zawsze z roześmianą twarzą :)

Ja bym Ci doradziła tylko nie wiem gdzie:P :)
    pozdrowienia Mała:)
  • Anonim

Witam jeśli chodzi o szkołę to wiem tylko ,że w Wyższej Szkole Pielęgnacji Zdrowia i Urody w Warszawie na ulicy Podwale 13 jest kierunek Wellnes i Spa.
  • x

>Adżi napisała:
    >Witam jeśli chodzi o szkołę to wiem tylko ,że w Wyższej
    >Szkole Pielęgnacji Zdrowia i Urody w Warszawie na ulicy
    >Podwale 13 jest kierunek Wellnes i Spa.

.... i kierunek masaż też jest.
    8-)

tak tak jest jest , chcemy się dowiedzieć czy jest jeszcze coś oprócz tego....
    pozdrawiam:)
  • karinka

No wlasnie bo z tego co wiem to szkola podwale ma rozne opinie te dobre i zle ....
  • x

ja skończyłam (prawie) i jestem zadowolona. najczęściej ci nie zadowoleni nie dawali sobie na podwalu rady. ale o tym mozesz poczytać w innych gronach i wątkach

acha..hmm i teraz nie wiadomo co sądzić...
    no cóż może poprostu spróbować..:)
  • karinka

To co Karolcia idziemy na Podwale?? tylko najpierw musimy sie ustawic za skok na bank...;)
  • ~~*ilonka*~~

ja akurat jestem na specjalności spa&wellness w wszkipz i bardzo mi sie podoba, szczególnie te rozluźniające masaże;D ale zgadzam sie z koleżanka, najczęściej narzekają Ci którzy po prostu nie dają sobie rady, bo wszkipz napewno do najłatwiejszych nie należy;/

OOO czy koleżanka może nam coś więcej opowiedzieć o TYM bardzo ciekawym kierunku? i jak wyglądają opłaty;> :)))

pozdrawiam:)
  • karinka

OOO wlasnie zaczyna byc ciekawie:)
  • karinka

A i jescze jedno czy duzo jest teorii? i czy wogole jest wiecej praktyki niz teorii??? poprosimy cale info o tym kierunku:) pozdrawiam:)
  • x

więcej praktyki niż teorii to na kursie lub w studium. to są studia po których masz wykształcenie wyższe (niektórzy moga dodać niepełne) więc teoria jest numer 1.
  • ~~*ilonka*~~

zgadzam sie teori jest bardzo duzo jak to na studiach, natomiast praktyki wcale nie ma tak malo. zajecia mamy z Jackiem Hernikiem tlumaczy do znudzenia az w glowe wejdzie i swietnie potrafic to pzelozyc na praktyke:) to jezeli chodiz o masaz. no ale wiadomo jezeli nie macie ochoty sie uczyc to nie bedzie sie wam podobalo. Niestety ale w tej szkole uczyc sie trzeba nie jest latwo. Jezeli chodzi o platnosci to tak samo jak widnieje w cenniku na stronie szkoly;) nic sie nie zmienia. ale z tego co patrzylam to klasy pierwsze w tym roku maja troche inne przedmioty niz my mialysmy i mamy:|
  • ~~*ilonka*~~

kierunek jest o tyle ciekawy jezeli interesuje was pielegnacja ciala, tzn masaze( odkad mamy te zajecia nie moge doczekac sie nastepnego masazu;D ) bardzo ciekawe sa wyklady o aparaturze spa z pania skalec. te studia sa takze przydatne dla nas samych bardzo duzo mozna sie dowiedziec jak prawidlowo pielegnowac nasze ciala:0 a co jest klamstwem a co prawda tak naprawde:)
  • karinka

Hmmmm.... Karolcia i co o tym myslisz?

Ja jestem ja najbardziej za..ale najpierw to ja muszę zacząć zarabiać <lol2> albo do mego męża się ładnie uśmiechnąć :D
  • Andrzej Janeczek

Nauka masaży świata? Jasne że w Akademii Masażu Karuna. Kursy posiadają Akredytację Kuratorium Oświaty.
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)