Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania Karbowiak

czy był ktoś w salonie Chanta'l na Karolkowej 50? Szukam jakiegoś cennika usług
  • mokra kaczucha

Ja byłam na masazu, dali mi tylko fb http://www.facebook.com/pages/Centr... , ale tu tez jest przedstawiona oferta
  • Dominiczka_

Hej serdecznie polecam salon kosmetyczny Empire w Warszawie. Jest naprawdę dobry. Swietna obsługa, profesjonalne usługi kosmetyczne i fryzjerskie. Byłam na kilku maseczkach, peelingach, korzystałam także z usług fryzjerskich. Świetny! Polecam :)
  • Paulina

Ja natomiast polecam salon Paula w Piasecznie.
    http://www.salonpaula.com.pl
  • Katarzyna Borkowska

Hejka!Tak się składa,że znam kosmetyczką z Salonu Tolak i nie posiada ona pazurów.Zdjęcie lekko zniekształcają,a pazurki tej pani nie wystają za opuszki.Moja wiedza mówi też o tym,że oczyszczanie twarzy przeprowadza się bokami palca,a nie paznokciami.Szczerze,to fajna i kompetentna osoba.Całkowicie oddana swojej pracy.Nie wierzysz?Sprawdź sama.Czasami ludzie wypisują takie bzdury na forach,że ręce opadają.
    A Pani z tipsami na zdjęciach na stronie salonu,to manikiurzystka,która robi czasami wosk i regulację,ale na pewno nie oczyszcza skóry.
  • irmina kubalska

POLECAM p.Marzenę z salonu Wiktoria w Legionowie przy ul.Suwalnej zabiegi pierwsza klasa pełen profesjonalizm
  • WoMen Health&Beauty Center

Zapraszam do nowo otwartego salonu na BEMOWIE

WoMen- HEALTH & BEAUTY CENTER
    Górczewska 200 lok 138
    www.women.waw.pl
    tel. 793 609 609

Oczyszczanie skóry twarzy z maską rozpulchniającą o działaniu znieczulającym, dająca większy komfort zabiegu + d'arsonwalizacja ( ozon osusza i przyspiesza gojenie oraz działa bakteriobójczo na zmiany trądzikowe) + maska zwężająca pory, regulująca wydzielanie sebum zatem niweluje błyszczenie skóry -130zł

Gwarantujemy wysoką jakość usług, duże doświadczenie oraz miłą atmosferę i klimatyczne wnętrza.

Zapraszam
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)