Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda...I believe in miracles...

Hej:)
    Mam do Was prosbe-wybieram sie do kosmetyczki, a jak wiadomo mozna trafic roznie.Moze moglybyscie polecic mi jakies sprawdzone miejsca, zaklady , z ktorych uslug bylyscie zadowolone:)-chodzi mi Warszawę-pozdrawiam :)
  • Anulka :)

gabinet bioQuell na ul.Krochmalnej 2 polecam
  • })i({ PIEKNA_STOLICA })i({

dziewczynki, mam prosbe.... czy mogłybyście dac mi informacje o cwiczeniach calametix. konkretnie gdzie mozna skorzystac z takich cwiczen ( w jakich osrodkach) na terenie zoliborza, bielan, bemowa czy jelonek. bede wdzieczna.... czekam na odzew;-)
  • Banas

jakie sa ceny na tej krochmalnej za oczyszczenie twarzy?
  • Anonim

Polecam gabinet, w którym sama pracuję :) W profilu adres.
    ceny nie są wygórowane, a zabiegi profesjonalne. jeśli chodzi np. o oczyszczanie twarzy - 80zł manualne + ultradźwiękami lub bez.
  • JuLiTa

Polecam gabinet kosmetyki profesjonalnej - Bella na Pieknej w Reiffeisen Bank.gdzie mozesz przed zabiegiem umowicsie z dermatologiem i ona poleci ci konkretny zabiegalbo jesli masz problemyz cera to przepisze ci leki.Kosmetyczki sa tutaj dobrze wykwalifikowane.GORACO PLECAM
    P.S mam tu praktyki:)
    Czyszczenie kosztuje 150 zl
  • Tefka

Jak zobaczysz "kosmetyczkę" z tipsiorami-a ma Ci robić zabieg to zwiewaj gdzie pieprz rośnie...
  • Anonim

Długo nie mogłam przeboleć krótkich paznokci :( No ale w końcu się przemogłam - jak mus to mus; )
  • Tefka

:) niestety
  • Anonim

jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zabiegami kosmetycznymi to zapraszam :) , pracuje w salonie w Warszawie i Michałowicach(pod Warszawą)
  • Anonim

a w jakim salonie pracujesz w Warszawie, gdzie on sie znajduje Agato?
  • Anonim

Olu to jest gabinet kosmetyczny przy ul. Niemcewicza, więcej szczegółowych informacji mogę udzielić po otrzymaniu wiadomości na moje grono:), Zapraszam
  • A*G*U*Ś*K*A

witam wszystkich!
    Potrzebuję kosmetyczkę do salonu w Raszynie.
    Chętnych proszę o kontakt pod numerem tel. 502-339-575
  • Anonim

czesc mam pytanko odnośnie tematu. Wybieram sie do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i chciałabym sie dowiedziec ile mniej wiecej to kosztuje bo nigdy z tego nie korzystałam, bo zawsze miałam ładną cere a ostatnio zaczeły mi sie pojawiac jakies syfki itp Chybaze poleciłybyscie mi cos innego ktore mi pomoze sie troszke tego pozbyć. Uzywam toniców, róznych żelów, kremów na to, nie myje twarzy samą wodą bo słyszałam ze sama woda jest nie dobra i nie pomaga mi nic :( wiec powiedzcie mi jaka jest mniej wiecej cena i gdzie są jakies dobre salony... z góry dziekuje i pozdrawiam
  • Ewelinka Morawska

Polecam gabinet kosmetyczny "IZIS" przy ul. Marszałkowskiej!
  • Zmiany ,zmiany...

Doba kosmetyczka gdzie szukać? - przeprowadziłam się do Łomianek :) i teraz tam mam niemały uroczy różowy azyl.
    Jeśli ktoś jest tu z tych okolic to serdecznie zapraszam:)
  • Anonim

Ceny oczyszczania są bardzo zróżnicowane. U mnie w salonie kosztuje 110zł , natomiast czyszczenie ultradzwiekami 40 zł.
    Salon Venus (KEN 98)
  • Życie gna do przodu ...

na Ursynowie na ulicy wzm 13 w Warszawie jest b. dobra kosmetyczka sama korzystam z jej uslug i jeszcze nie wyszlam z Tego gabinetu nie zadowolona !!!! :)

>.:::Dominik: ::. napisała:
    >na Ursynowie na ulicy zwm 13 w Warszawie jest b. dobra
    >kosmetyczka sama korzystam z jej uslug i jeszcze nie
    >wyszlam z Tego gabinetu nie zadowolona !!!! :)

sorry za pomyłke w nazwie ulicy; ) ale juz powyzej zostala poprawiona :)
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)