Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

witam, bardzo prosze o pomoc :) dokladniej chodzi mi o to, gdzie w warszawie mozna kupic ladny i w przystepnej cenie uniform, fartuszek czy cos podobnego.. zaczynam studiowac kosmetologie i taki stroj w kolorze bialym jest wymagany wiec jesli wiecie gdzie najlepiej sie zaopatrzyc w warszawie to bardzo prosze o adresiki i strony internetowe tez (jak sklepy internetowe to z calej polski). pozdrawiam i z gory dziekuje.
  • Anonim

Na Pradze ul.Ząbkowska 28 jest taki punkt (firma nazywa sie EGJO), gdzie szyja fartuchy i odziez dla lekarzy, pielegniarek, kosmetyczek itp. Mozna kupic od razu albo zamowic. Kiedys jak tam bylam, nie byl ten punkt w zaden sposob oznaczony, ani rozreklamowany. Trzeba isc wzdluz Ząbkowskiej i wejsc wgłąb starej kamienicy, w podworze jakby, isc do konca, maja drzwi na dzwonek. Tak bylo kiedys, nie wiem, byc moze sie cos zmienilo. Nr telefonu w razie czego Ci podam: 0 22 618 15 16. Ja mam od nich jeden fartuszek i jestem z niego zadowolona, wiec polecam. W razie czego beda 11-12 pazdziernika targi kosmetyczne w EXPO XXI, ul.Pradzyńskiego 12/14 i na pewno beda sie wystawiac jakies firmy z fartuszkami.
  • Tefka

ja kupiłam w makro :)
  • Aga

Firmy produkujące kosmetyki profesjonalne również mają w swojej gamie produktów fartuszki. Np. marka Charmine Rose oferuje śliczne białe fartuszki 3/4 z bordowym logo naszytym na kieszonce. W przypadku, gdyby udało Ci się na te fartuszki namówić również koleżanki, a zamówienie złożyłby w waszym imieniu sekretariat szkoły, ich cena byłaby ceną producenta tj. 35 zł/szt.
    Telefon do Działu Zamówień: 022 880 90 78.
  • Anonim

ja podbijam wątek.
    potrzebuję fartuszka kosmetycznego i przeszukałam cały net i nie moge znaleźć nic. gdzie w wawie moge kupić go osobiście ? czy ten sklep egjo jeszcze istnieje ?
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)