-
Rybaczka
>Angelot napisała:
>ja uczeszczam do tej szkoly -> http://www.kosmetyka.pl Polecam :)
>jestem zadowolona :)
Nie wiem skąd masz te informacje o Awangardzie, ale to, że tak "ładnie" reklamujesz konkurencję, na pewno wpływa na rzetelność Twojej opinii... -
Natalka Żurowska
Cześć wszystkim! Aktualnie chodzę do Awangardy i to co niektórzy tu wypisują o szkole to stek bzdur. Atmosfera w szkole jest super! Już po pierwszym roku umiem prawie wszystko łącznie z masażem kamieniami, bambusami, stemplami itd... Nie wspomnę o wielu fajnych ludziach i szkoleniach. Mama wrażenie, że ci co wypisują negatywy o Awangardzie, nawet nie widzieli budynku szkoły na oczy; D -
kola
Kiedy szukałam szkoły kosmetycznej odwiedziłam wszystkie te lepsze w Warszawie. Największe wrażenie zrobiła na mnie Awangarda i tak pozostało do dziś. Za chwilę kończę tu naukę i jestem bardzo zadowolona. -
gosiaczek
a ja skonczylam mydlowska i mam duzy problem ze znalezieniem pracy :/ musze teraz latac na kursy i szkolenia, bo jak sie okazalo nic nie umialam po tej szkole :/ stanowczo odradzam -
-
♡.ℳª.ªª.♡
kupon warty 120zł na usługi kosmetyczne w Instytucie Urody Lavender w Warszawie za 39zł
http://gruper.pl/referrer.php/31173... -
M Kacprzyk
Kończe teraz Awangardę (Puławska 14) i jestem także zadowolona. Wyposażenie jest naprawdę na wysokim poziomie, zawsze kremy, waciki, maski wszystko jest niczego przy zabiegach na klientkach nie brakuje... nacisk jest na praktykę ale to pózniej owocuje właśnie jak sie szuka pracy. Teoria tez jest super prowadzona , wiadomo trzeba się uczyc ...;) Awangarda ma super atmosferę.. :) -
shdxbhysta.
Witam wszytskich :) mam straszny dylemat bo w tym roku zamierzam isc do szkoły koometycznej p.Barbary Jaroszewskiej i nie wiem czy to jest dobry wybór.Czy wiecie cos może na temat tej szkoły? Czy warto sie tam wybrac? i czy wystarcza tylko te 2 lata zeby przyjeli mnie do pracy? -
Hugh H. Hefner.
ja osobiście polecam Awangardę.. mnóstwo szkoleń, super atmosfera. nie chodziłam do innych szkół, ale gdybym miała możliwość to na pewno nie zmieniłabym swojego wyboru. Po roku nauki rzeczywiście umiem już prawie wszystko, prądy stałe, masaże, zabiegi borowinowe i takie podstawowe zabiegi jak oczyszczanie czy peeling kawitacyjny. Jeżeli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej o szkole to chętnie udzielę informacji. A najlepiej dla Was będzie jeśli przyjdziecie i sami zobaczycie :D -
kola
Myślę, że najlepiej ocenić na własne oczy. Wiem, że u nas w szkole tzn. w Awangardzie można nawet przyjść zobaczyć jak wygladają zajęcia. Jak będziesz się wybierała nnapisz, to się umówimy. -
sylwia dan
hej dziewczyny zamierzam sie wybrać na studium kosmetyczne w warszawie i prosze możecie mi jakieś dobre i tanie polecicć ? bo ja nie mam pojęcia które wybrac chce żeby było dużo godzin praktyk bo chce mieć styczność z ludzmi tak najlepiej się nauczyc ale chce też żeby uczyli żeby mieć jakąś wiedzę... możecie mi pomóc? -
sylwia dan
wyczytałam na różnych forach że polecane są awangarda,jaroszewska,mydlowsk a to są chyba te 3 najbardziej rozchytywane bo podwale jest za drohie dla mnie i dużo negatywnych widzialam na jej temat o rakowieckeij także... wiec nie wiem która wybrać...
please help me:) -
IG
-
kola
A ja jestem w tym roku jeszcze bardziej zachwycona szkoła Awangarda, mamy wizaz z charakteryzacja robiłyśmy rany, blizny jest EXTRA. Wczoraj mieliśmy sesję ślubną dla gazety.
Czekam na zajęcia z ciała bo Pani, która będzie nas uczyć uczyła się we Francji i we Włoszech.
Szkoła Awangarda jest extra. -
Patrycja Leś
Witam! Dziewczyny mam dylemat czy wybrać awangardę czy teb? z tego co czytam to polecacie awangardę, tylko nie wiem czy u mnie w miescie (Opole) bedzie na takim samym poziomie jak u Was. Jezeli ktoras wie cos o Opolu to bede bardzo wdzieczna za informacje:)
-
monika n
hej ,wlasnie dzisiaj odkrylam szkole o nazwie awangarda wiele miesiecy temu szukalam szkoly kosmetycznej i nic takiego mi sie w interecie nie pojawilo, ja jestem z okolic opola i tam tez bym chciala sie wybrac, jest moze ktos kto ukonczył badz uczestniczy na zajecia w dalszym ciagu do tej szkoly.
Ja zamierzam sie wybrac na studium kosmetyczne. czekam na opinie; ) -
monika n
witam ,wlasnie dzisiaj odkrylam szkole o nazwie awangarda, z tego co poczytalm w internecie stala sie bardzo popularna, jestem z okolic opola i chetnie sie dowiem co to za szkola,jak funkcjonuje czy warto sie do niej wybrac (opinie warszawiakow i innych miast sa pozytywne)
interesuje mnie technik uslug kosmetycznych ,chetnie sie dowiem czegos od dziewczyn ktre tam chodza badz zakonczyly swoja edukacje ,jakie sa ich wrazenia czy duzo sie nauczyly ?
czy zajecia praktyczne sa ok ? czy sa rowniez zajecia z wizazu ?
dziekuje za informacje,pozdrawiam