-
kashia-wersja arindingding
Witam;
Szukam kosmetyczki ktora wykonuje zabieg depilacji woskiem w Londynie.Prosze o info na priva -
córka Edka
pijana jestem,pomocy fjieotum4876jm6tji4ynpb39
op,865sm
74m6wn
95
7m
%D< -
Anonim
ehehehehehehehehhe!!!! a le jajka:)))))))))))))))))heheheh ehehe:)
to bylo dobre -
Anonim
-
-
W zasadzie jest mi obojetna okolica ale fajnie by bylo gdyby byla gdzies na zachodzie bo mieszkam na NW a pracuje na SW. -
Anonim
-
super, a mozesz mi podeslac jakies szczegoly na priva (lokalizacja, kontak, przykladowe ceny, zakres uslug) -
veronika nowak
Ja mam polska kosmetyczke juz od lat. Jest swietna w woskowaniu a do tego pracuje mobilnie, wykonuje zabiegi w domach klientek wiec problem przeprowadzek i dojazdow mam z glowy:). Robi tez wiele innych zabiegow. Jezeli w dalszym ciagu kogos szukasz to zobacz sobie beautyart.co.uk. Ma na imie Dominika -
Anna Kozak
Witam jestem dyplomowaną kosmetyczką i oferuje moim klientom wysoki poziom usług kosmetycznych i profesjonalną, wykwalifikowaną obsługę. Wszystkie polcane zabiegi wykonuje w zaciszu Twojego własnego domu Oferuję zabiegi ciała i twarzy takie jak: masaż twarzy - zabiegi pielęgnacyjne - kwasy AHA - peeling migdałowy - trwała na rzęsy - henna brwi i rzęs, regulacja - depilacja woskiem – manicure, pedicure - parafina na dłonie i stopy - przekłuwanie uszu oraz wiele innych http://www.beautytherapist4you.co.u... Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich uslug. -
Mag Woj
Czesc Dziewczyny! Jestem kosmetyczka i manikiurzystka i jestem w tym zawodzie od kliku lat. Jezeli chodzi o zabiegi jakie wykonuje to oczyszczania twarzy metodo mechaniczna tzw wyciskanie, peeling kawitacyjny jak rowniez kwasy owocowe AHA. Dodatkowo jezeli chodzi o sama twarz to mozna sobie skorzystac z zabiegow np: nawilzajacych, dotleniajacych, na popekane naczynka, liftingujace itp. Rowniez w mojej ofercie jest henna brwi i rzez, regulacja, depilacja woskiem calego ciala. Wykonuje rowniez Tipsy zelowe, manicure i pedicure. Narzedzia ktore pomagaja mi w mojej pracy sa w moim Mobilnym Salonem a jedyne czego potrzebuje to twojego zacisza domowego:) Serdecznie zapraszam was na skorzystanie z moich uslug...a ja wam oferuje...wasza wlasna Rewolucje z.... BeautyREVOLUTION:)) -
viola n
WITAM I POZDRAWIAM.Mam na imie VIOLA.
Kosmetyczka na Stratford.
ALLURING NAILS. BEAUTY AND TANNING SALON.
174 the grove. Stratford.
TEL. 07547038161
violan@tiscali.co.uk
godziny otwarcia pon-sobota 10.00-19.00
SERDECZNIE ZAPRASZAM
-
Wiola Wiola
Witam
jestem kosmetyczką i masażystką
zapraszam na zabiegi:
Profesjonalny masaż ciała
Pielęgnacja twarzy:
-oczyszczanie
-mikrodermabrazja
-peeling kawitacyjny
-sonoforeza
-kwas migdałowy
-galwanizacja
-jonoforeza
-zabiegi specjalistyczne firmy Thalgo
Depilacja ciała
Pielęgnacja paznokci
Przedłużanie rzęs
PROMOCYJNE CENY
Tel. Wiola 07990719322
-
liwia panienskie
Witajcie znalazlam salon (wrescie) gdzie mozna wszystko zrobic tzn sa tam fryzjerzy , kosmetyczki , masazystki i super urzadzenia do odchudzania. Pracuja na organicznych produktach wysokiej jakisci. Atmosfera bardzo mila i jest tam fajnie, jesli szukasz takiego miejsca to polecam to jest kontakt do nich 02085 204 385 , 07907955909 lub http://www.newwayspa.com