-
Stramek
Elo elo! Na początku pozdrowionka, dla Pani, która pofatygowała się, aby założyć to forum :] Jak już z pewnością wiecie, ten pokój powstał dla obozowiczów, którzy odwiedzili już Kortowo, lub dobiero zamierzają tam pojechać :) Jestem tu pierwszy i tak sobie myślę, że możnaby powspominać miłe chwile tam spędzone, tylko warunkiem są chętni... :] -
Anonim
taaaaa ... mile chwile w kortowie kojarza mi sie tylko z gorzałą : p bo tam bylo jej w chuj i wiecej : P codziennie kieliszki szly w ruch a pozniej smieszne akcje po pijaku ... : o zeszloroczne kortowo bylo w porzadku choc byl jeden mankament tego wyjazdu a mianowicie -szanowny pan kierownik ... :/ poprostu n/c ! a pozatym to dobrze bylo : D nie wiem czy tam jeszcze raz pojade bo w tym roku szykuje mi sie furencja i chyba nie bedzie mi sie chcialo smigac na oboz ... :/ ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie ... pozdro dla wszystkich ktorzy odwiedzili juz to miejsce albo maja zamiar to zrobic... : o a tymczasem wylaczam kompa i spierrrdalam na jazdy bo prawko juz gorace : P -
Anonim
No, ja bylam z 4 czy 3 lata temu, zajebicie bylo!pozdro dla wszystkich znajomych,ale akurat mialam taka grupe,ze nikt nie umial procz trenera grac, tylko michal..hihi, dzieki stary za sparingi..ale generalnie fajow, super klimat, ludzie, wycieczki, zarcie ok, i niezapomniane ogniska i dyskoteki, nie ma to jak Kortowo! -
Anonim
ja bylem tam z zeszlym roku i krotko mowiac bylo zajebiscie - mam na mysli caly osrodek ze wszsytskimi "atrakcjami" :D i wychowawcow, chyba ze mi tylko trafili sie tacy spoko :D dskoteki i ludzie - super ale co do menu w stolowce ..... bedac tam 2 tyg kazdy chetnie zjadlby cos innego niz kotlety :D a, sorry raz byly golabki! na ognisku bylem tylko raz i niewiele pamietam:D ale pamietam za to gorke (po drodze jak sie szlo na ognisko chyba) na ktorej dosc czesto ogladalismy wschody slonca :D pozdrawiam! -
-
Anonim
no su0per, dziaki matrus za zaproszenie na ognisko-wspomnienia z korotowa rusza..hihi -
Anonim
-
misia
-
*:MaRtYnA:*
co prawda jeszcze tam nie byłam ale w tym roku wybieram sie na aerobic. mam nadzieję że będzie ok! -
Kasia
oooo Kortowo to jest cos:P jak niekturzy tutaj wiedza bylam tam 2 lata tamu:P bylo ZAJEBISCIE!!!!!!! AAAAA!!! WSZSYTKO BYLO ZAJEBISTE:P wliczajac w to mojego kochanego Marcinka ktorego tam poznalam:***** BUZIACZEEEEKKKKK DLA WSZSYTKICH KTORZY BYLI W KORTOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! :***** -
Kasia
no i poznałam tam moja Nisie;) :** dlatego kocham KORTOWO! :D wspaniali ludzie:) -
misia
oj Martyna uwazaj, bo bedziesz miala zajecia z kierownimiem hehehe, oby w tym roku tez byla taka w deche kadra:) -
Anonim
bylo fajnie,ale ja juz mam 20lat, to chyba za stara jestem aby tam jechac, no chyba jako instruktorka tenisa tylko...nie? -
Veronika
A ja poznałam najsłodzego Aniołeczka-moja mała Dziewczynke Kasiunie;*** , poznałam tez pierwsza miłosc (te wspomnienia....) oraz wiele wspaniałych osób które pozdawiam (z obu wyjazdów) buziak:* -
bic.
oj...byłam w zeszlym roku, ale się tak nie wypieram 2 raz...kierownik był beznadziejny i już 1 dnia miałam przypał i o mało nie wyleciałam. -
Czacha Czachers™
Tez tam bylem w tamte wakacje i bylo tak zajebiscie ze nie moge :D Jak wszyscy tez moge powiedziec ze kierownik do doopy byl...Wszystkiego zabranial pokolei...Co do jazzow jakie tam odchodzily to chyba nie musze mowic bo chyba kazdy wie co sie dzialo :P Jedynym minusem bylo to ze nasza grupa byla z gnojami w budynku..ale nie ma zlego co na dobre by nie wyszlo...godzina 22 gnoi do lozek a my w balet :D Pozdrawiam all z kortowa :) -
misia
-
Czacha Czachers™
-
Czacha Czachers™
-
misia
niom z aneta j. i matim:), ale mnie nie znasz tylko wiem ze zansz ich:) -
Czacha Czachers™
Z jaka Aneta i jakim matim ? :P Ty no bo ja to nnie kojarze juz nikogo :) Nawet foty nie masz to moze bym cie skuma;l ktora to ty :)
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Olsztyn - Kortowo
- Załóż własne grono tematyczne