• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co tam dzis porabiacie?
  • dziobsik

Gronujemy:DD
  • HUBI

Ja w ten długi weekend miałem wolną chate i balowałem cały czas :D Ale ja to lubie :DDDD
  • popsixsquishuh-uhcicerolipschitz

a ja miałam Yagusię w domu i rodziców niet... więc też nie próżnowałyśmy- pięknościwo było :D
    i tak najlepsza była piżamowa parada w godzinach 2:00-3.30 :D szkoda, że mało uczestników, ale następnym razem zgarniemy więcej osób :)
  • Anonim

oj dla mnie dlugi weekend byl gruby, bylem na mazurkach z banda, szkoda ze tak szybko sie wszystko skonczylo tszzzzzy tszzzzzy; ]
  • Anonim

nie ma to jak mieć sesję po długim weekendzie :-/
  • Anonim

albo w czasie...:/
    ale Marcia! pocieszmy sie tym ze konczymy wczesniej od wszystkich :D
  • Anonim

ehh ja w ten weekedn byłem na mazurach ale było zajebiście tylko szkoda że tak krótko ale zato jaką mam opalenizne :P
  • Anonim

tez bym tak chciala...
  • Anonim

wiesz to musimy się bliżej poznać i bedziesz jeździła zemna na mazury i też będziesz mieć taką ładną opalenizne :P
  • Anonim

:>
  • Anonim

widze że bardzo spodobała ci sie moja propozycjia
  • popsixsquishuh-uhcicerolipschitz

ja póki co odkrywam miejsca w naszym pięknym miasteczku w których można się odciąć od świata, zrelaksować i ciut opalić... i wciąż exploring in progresss, bo nic znaleźć nie mogę... a jak mogę to daleko... zawsze są łąki, ale to spore ryzyko. poza tym zaKUPione są... :/
  • Anonim

dla mnie to juz weekend zlewa sie z dniem powszednim ...oznacza to ze juz prawie sa wakacje!! :D
  • Anonim

jeszcze 3 tyg sesji:(((((((((((
  • Anonim

jutro ostatni egzamin!!!
  • Anonim

:-/
  • Anonim

jedzie ktos na basen do piaseczna?
  • Anonim

w radiu same hity- chyba rozkrece imprezke w pracy w ktorej wlasnie przyszlo mi siedziec...
    urocza sobotnia noc :)

co robi KCN w sobote?
  • Anonim

ejj a w kcn nie ma basenu ?? Chyba powinien być w CKI-rze ??JAkie ceny ?
  • 1
  • 2
| |

Konstancin i okolice.. sypialnia Warszawy czy może coś więcej?

Fotki

Miejsca grona (0)