- 1
- 2
-
Anonim
-
dziobsik
-
HUBI
Ja w ten długi weekend miałem wolną chate i balowałem cały czas :D Ale ja to lubie :DDDD -
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
a ja miałam Yagusię w domu i rodziców niet... więc też nie próżnowałyśmy- pięknościwo było :D
i tak najlepsza była piżamowa parada w godzinach 2:00-3.30 :D szkoda, że mało uczestników, ale następnym razem zgarniemy więcej osób :) -
-
Anonim
oj dla mnie dlugi weekend byl gruby, bylem na mazurkach z banda, szkoda ze tak szybko sie wszystko skonczylo tszzzzzy tszzzzzy; ] -
Anonim
-
Anonim
albo w czasie...:/
ale Marcia! pocieszmy sie tym ze konczymy wczesniej od wszystkich :D -
Anonim
ehh ja w ten weekedn byłem na mazurach ale było zajebiście tylko szkoda że tak krótko ale zato jaką mam opalenizne :P -
Anonim
-
Anonim
wiesz to musimy się bliżej poznać i bedziesz jeździła zemna na mazury i też będziesz mieć taką ładną opalenizne :P -
Anonim
-
Anonim
-
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
ja póki co odkrywam miejsca w naszym pięknym miasteczku w których można się odciąć od świata, zrelaksować i ciut opalić... i wciąż exploring in progresss, bo nic znaleźć nie mogę... a jak mogę to daleko... zawsze są łąki, ale to spore ryzyko. poza tym zaKUPione są... :/ -
Anonim
dla mnie to juz weekend zlewa sie z dniem powszednim ...oznacza to ze juz prawie sa wakacje!! :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
w radiu same hity- chyba rozkrece imprezke w pracy w ktorej wlasnie przyszlo mi siedziec...
urocza sobotnia noc :)
co robi KCN w sobote? -
Anonim
ejj a w kcn nie ma basenu ?? Chyba powinien być w CKI-rze ??JAkie ceny ?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Konstancin-Jeziorna
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Konstancin i okolice.. sypialnia Warszawy czy może coś więcej?