-
Let's get back to....
Słyszeliście o tym???
Działaczka PiS krzyczała: Warszawa to hołota!
Warszawa to hołota. Prawdziwej Warszawy już nie ma. Zginęła w Katyniu i Charkowie - krzyczała w kierunku dziennikarzy działaczka PiS podczas wieczoru wyborczego w hotelu Hyatt.
- Tutaj jest warszawka, która nie potrafi nas docenić - wykrzykiwała w kierunku dziennikarzy Anna Rudzka, którą rozzłościły bardzo złe wyniki PiS w Warszawie.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...
Bez komentarza... -
Let's get back to....
-
MiSieK
-
Let's get back to....
Jej radykalnie prawicowe poglądy znali chyba wszyscy, ale tego się jednak nie spodziewałam... -
-
sydenham
Niezłe! Można się było tego spodziewać.
Zachęcam też dogłosowania na Rudzką w plebiscycie gazeta.pl na największe wpadki wyborcze:
http://deser.gazeta.pl/deser/1,8484... -
Anonim
Ciekawe, czy któryś z jej "wychowanków" przejął jej poglądy. Pamiętam, jak kazała nam jeżdzić na apele do domu nauczyciela i śpiewać pieśni patriotyczne...
A ten jej występ to prosta droga do sławy w Pisie. Oni lubią takie mordy niewyparzone... -
belit
-
Let's get back to....
>madia napisała:
>Ciekawe, czy któryś z jej "wychowanków" przejął jej
>poglądy. Pamiętam, jak kazała nam jeżdzić na apele do
>domu nauczyciela i śpiewać pieśni patriotyczne...
Nooo, pamiętam te czasy - jakieś występy dla Sybiraków w Domu Nauczyciela...
To chyba jedyna osoba, która nawet przy okazji dyskusji o średniowieczu potrafiła schodzić na temat swojej miłości do Piłsudskiego i nienawiści do komunistów... -
Beata
I dlatego nie głosuję na PIS.....
Ciekawe czy teraz jej uczniowie recytują wierszyki na zjazdach parii
:-D -
Let's get back to....
Abstrahując od jej poglądów (każdy może mieć takie jakie uważa za stosowne), ale forma tej wypowiedzi wzbudziła we mnie niesmak i zażenowanie... -
Aneta
A to napewno TA Anna Rudzka??? Nie ździwilabym sie bo to w jej stylu ale wolalaym miec pewnosc :D -
sydenham
Na 100%. TA Rudzka była na konwencji PiS-u w Hyatt'cie.
To raz, a dwa: TA Rudzka pracuje obecnie w jakimś urzędzie ds. Rozwoju Regonalnego. -
Kananejka
-
Ola
-
MiSieK
-
Agnieszka
I dzięki tej, jakże barwnej i trafnej, wypowiedzi, Ania została wybrana Złotoustą Roku 2007. Gratulujemy...? :P
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,... -
Maggie
Link nie dziala, ale oczywiscie ze gratulujemy; ) I zyczymy wiecej tego typu wypowiedzi na przyszlosc :) -
Kika
>Let's get back to.... napisała:
>>madia napisała:
>>Ciekawe, czy któryś z jej "wychowanków" przejął jej
>>poglądy. Pamiętam, jak kazała nam jeżdzić na apele do
>>domu nauczyciela i śpiewać pieśni patriotyczne...
>
>Nooo, pamiętam te czasy - jakieś występy dla Sybiraków w
>Domu Nauczyciela...
>To chyba jedyna osoba, która nawet przy okazji dyskusji o
>średniowieczu potrafiła schodzić na temat swojej
>miłości do Piłsudskiego i nienawiści do komunistów...
Hmmm Brałam udział w tym wieczorze (albo innym analogicznym gdzieś na starówce). Śmiesznie było :) -
poznaj mojego syna... JJ :)
zupelnie z innej beczki........
Ja jej nigdy nie wybacze pozbycia sie najfajniejszej ciotki w miescie........... ciotki Staśki!!!!