-
... a konkretnie z panią moderator; ) ...
wszelkie prośby, zażalenia, pytania proszę tutaj, lub na priv...
buziak :* mam nadzieję, że teraz grono jest o wiele bardziej czytelne... -
Anonim
oczywiście oczywiście :D
to może ja zacznę wywiad-jak zostałas moderatorem 8]
ja bym chciała zrobic porządek na innym gronie z pewnym człowiekiem.. a mianowicie z TURBOMUCZACZEM
blech -
rozumiem...
no ja zostałam modem przez przypadek, bo napisałam do moda:
do: Maciek
temat: mod
16/04/2006 21:23
podobno jesteś moderatorem grona "Konie". Dlaczego nie reagujesz, gdy jest ono zaśmiecane, a skoro nie wyrabiasz się, to nie mianujesz moderatorem kogoś dodatkowo?
no i najwyraźniej mnie mianował modem... :D -
Anonim
oh proszę to mianuj mnie moderatorem na konie i koniarze, to troche bym tam porządku zrobiła:) -
-
-
T.Jane
jejku jak to dobrze, że ktos wreszcie pilnuje porządku! Na tym gronie Konie i konarze nie ta sie wytrzymać już przez tych idiotów, teraz jakiś nowy dołączył do zabawy :/ Pilnuj tego, bo ja tez kiedyś byłam moderatorem grona Konie i koniarze ale pewnego pieknego dnia weszłam i jak sięokazało już nie jestem moderatorem, mimo że nawet abonament gronowładnego mi sięnie skonczył... Teraz jest jakaś dziewucha która chyba zawiazała jakiś pakt z tymi trollami :/
pilnuj porzadku i nie dopuszacj trolli bo są irytujący; ) -
E. ♥
I teraz jest super. az milo sie tu wchodzi, nie to co wtedy:) pozdrawiam. -
czajkowska
Wreszcie nie ma tych jakże interesujących tematów i jakże fascynujących wpisów :D Przydałoby sie jeszcze żeby ktos zrobił porządek na gronie konie i koniarze, bo tam jest masakra -
Anonim
-
Kamyczek
Chwali się!Również wywalenie mojego tematu sprzed ponad roku!!!Nareszcie!!!! -
Kamyczek
Jeszcze trochę porządku by się przydało np usunięcie powtarzających się tematów, ale dobrze się zapowiadasz! -
Anonim
-
no, wiecie, ja nie spędzam całego życia na gronie :/ ale robię co mogę; )
-
Basia
Nie rozumiem czemu zosta usuniety temet OBozy konne szukam chetnych z KONSKIEJ ZAGRODY? Prosze o powod! Bo jest to dla mnie ogromne zaskoczenie...Byy ciekawe wypowiedzi a teraz straciam konatkt z Tymi ludzmi...to troche absurdalne moze warto byo wczesniej uprzedzc? -
Anonim
-
ech, kasowałam wszystkie "nieaktualne" tematy... jeżeli niechcący usunęłam temat, który był założony (lub ostatni post) był z tego roku, a temat był raczej do zostawienia, to przepraszam... 1. mój komp chdzi jakby chciał a nie mógł i wczoraj zależało mi troszqę na czasie 2. po nocy różne dziwne rzeczy się robi...
Poza tym pewnie po przeczytaniu pierwszych wypowiedzi stwierdziłam, że to coś w rodzaju już nieaktualnego ogłoszenia...
Nie moja wina, że straciłaś kontakt z tymi ludźmi...
nie masz ich w dziale "twoi znajomi"?
Niestety grono nie jest portalem archiwalnym. w momencie, gdy zrobiłam czystki powinna poprawić się jakość i szybkość przeglądania przynajmniej naszego grona, a jakby każdy moderator pilnował pożądnie swojego grona, to i samo grono by prawdopodobnie lepiej działało... było dużo tematów, które przy lepszym działaniu serwerów grona bym poprostu zostawiła w świętym spokoju...
przykro mi... -
Anonim
a ja uwazam ze przykleilas za duzo tematow. przez to grono jest malo czytelne te strony www i ksiazki moglas sobie darowac i tak kazdy moze poszperac w archiwum ale pomysl z jednym miejscem na ogloszenia jest fajny :) -
no to teraz "głosujcie" które tematy odkleić i czy zmienić logo... słucham propozycji; )
-
czy u Was też wyświetla się, że grono ma 24 strony? :D (oszukują, teraz ma coś koło 10-14) jak macie czas, to kliknijcie najpierw na stronę ostatnią, a potem na 10... -> taki mały eksperyment :D
-
czajkowska