Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Milena Siemienowicz

Poszukuje pracy przy koniach mam 17 lat 4 - letnie doświadczenie pracowałam już z końmi nie zajeżdżonymi prowadziłam jazdy konne praca na terenie warmińsko mazurskim.
  • Agata

Witam! Szukam pracy przy koniach na wakacje 2012.
    Pracowałam już w niejednej stajni wypełniając wiele obowiązków stajennych, przy koniach sportowych i rekreacyjnych, którymi się opiekowałam i jeździłam, kąpałam, lonżowałam, czyściłam itd. Udzielałam lekcji lonżowania dzieciom i dorosłym (instruktorzy i podopieczni byli bardzo zadowoleni), oprowadzałam dzieci, brałam udział w festynach oraz uczestniczyłam w hipoterapii z dziećmi niepełnosprawnymi. Prowadziłam jazdy na maneżu (* m.in. przygotowanie do odznak) oraz w terenie. Na początku wakacji kończę 18 lat, jestem ze śląska ale interesuje mnie praca również w innych częściach Polski. Jeżdżę konno od 10 lat – posiadam srebrną odznakę PZJ, znam podstawy naturalsu. Opieka nad końmi sprawia mi wielką satysfakcję i radość! Szybko się uczę, bardzo zależy mi na zdobyciu większego doświadczenia ponieważ swoją przyszłość chciałabym wiązać z hippiką, a w przyszłym roku planuje zrobić instruktora jeździectwa PZJ. Chętnie podejmę pracę w stajni kameralnej/ prywatnej jak w dużym ośrodku jeździeckim.

Proszę o kontakt na maila: agawie20431@interia.pl
    lub tel: 511007837
  • Galopem przez życie!!; ***

Cześć; )

Mam 16 lat konno jeżdzę ok 3 lat. Do niedawna dzierżawiłam konia, niestety musiałam zrezygnować, Mogę zająć się koniem gdy ktoś czasu nie ma. Lekcje odbywały by się pod okiem instruktora, Najlepiej na terenie warszawy; ) Jeżeli byłaby możliwość to bym chciała konia przenieść do miejscowej stajni aby bywać u niego 5-6 razy w tyg. Jestem odpowiedzialna. Kontakt najlepiej na GG 13247496. Na wszystkie pytania mogę odpowiedzieć. Jestem z bielan więc ta strona by mnie najbardziej interesowała. Do poprzedniego konia dojeżdzałam 2 h. Byliśmy ze sobą bardzo zżyci.

Pozdrawiam; )
  • Aneta

szukam pracy przy koniach od zaraz, prosze pisac na priv
  • Artur Górecki

Poszukuje osoby do pracy w stajni przy koniach z zamieszkaniem. Głównym zajęciem będzie obsługa stajni i ewentualnie prowadzenie jazd. Kompetencje:
    - jakiekolwiek doświadczenie w nauczaniu jazdy konnej
    PILNE
    Arizona City
    Słone 57
    57 - 350 Kudowa Zdrój
    602 434 796
    http://www.arizonacity.pl
    artur@arizonacity.pl
  • Małgorzatek

Witam,

Poszukuję pracy przy koniach w charakterze luzaka/bereitera/opiekuna i tym podobnym, na okres czerwiec-wrzesień 2012. Także prowadzenie jazd czy praca na obozach i koloniach. Praca najchętniej na terenie Warszawy i okolic (tutaj chętnie z możliwością przedłużenia umowy), w innych częściach Polski lub ew. za granicą wyłącznie z zakwaterowaniem. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w pracy z końmi, także sportowymi, od kilku lat dzierżawię konie, trenuję pod okiem sportowców, prowadziłam naukę jazdy w prywatnej stajni. Jestem osobą o dużych zdolnościach organizacyjnych, odpowiedzialną, sumienną i komunikatywną. Znajomość języka angielskiego na poziomie C1/C2 (CAE z oceną A).

Oferty proszę kierować na maila: fioukova@gmail.com
  • Aleksandra Kościńska

Witam
    Szukam pracy przy koniach wszelkich info udziele na priv
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)