-
Anonim
Cyz ktosc cos slyszal ne ten temat jesli tak to porsze o wyszstkie info bo chce zaczac tam jezdzic :) -
Anonim
ale ta szkolka jest kolo Szwadronu RP...nie wiem czemu wy nazywacie to Szwadronem RP...tam przeciez wojsko jezdzi tylko;] ta szkolka nie ma chyba takiej nazwy??czy ma?;P -
Anonim
-
Anonim
nie no ok;) tylko mowie i sie pytam bo tak naprawde nie wiem jak ona sie tam nazywa ale chodzi o to to tak jakby mowic tak samo na 2 rozne stajnie;) -
-
Zuzanka:)
hej! ja tam jezdzilam przez 2 lata w oddziale mlodziezowym;) wojsko wojskiem, ale obok dziala stowarzyszenie szwadron i tam sobie jezdza hobbysci militarii:)))) i jest (albo byl ) tez oddzial mlodziezowy.
pzdr -
Aleksandra
Jeżeli chodzi wam o Starą miłosną to ja tam trzymałam konia przez 8 lat i teraz goprzeniosłam. Owszem jest tam szkółka przynajmniej była jak dobrze pamiętam:] -
Anonim
a dlaczewgo przenioslas? nie podobalo ci sie? jakiego masz konia olenka?? -
Aleksandra
anglo arab przenioslam poniewaz tam wariowala a po za tym teraz tam gdzie jest chodzi caly czas po padoku i ma tam jak w raju i placimy dwa razy mniej i ma tam bardzo dobrze [ nasi znajomi] jak ja przenieslismy to wogole konia nie poznalismy zrobila sie spokojniutka kochana i wogole :] a po za tym caly czas padoki zajete bo szwadronu konie bylo itd lipa sie teraz tam zrobila;/ kiedys tam byla super atmosferka a teraz wszyscy znajomi konie zabieraja z tamtad;/ -
Krata
-
Aleksandra
Zmieniło się i to bardzo chociaż trenerzy dobrzy są ale niektórzy nie wiem musisz trawic ja juz mialam dosyc tej stajni;/ -
m a n i
a ja lubie tam jezdzic:D najlepiej to trafic na woronowicza albo skwire:D -
Aleksandra
Ja od skwiry konia kupiłam i się jeżdzić uczylam ale to było 10 lat temu :) ale do sierpnia tego roku jezdzilam u niego; ] ale mowiem szczerze ze klimat sie tam bardzo zmienil kazdy każdemy d***e obrabia;/ dla tego m.in. poszlismy z tamtad. Kilka lat temu tam naprawde było miło i przyjemnie a teraz no coments....:/ -
Ryszawa
Ja tam jeździlam łoho ... z 8 lat temu i też uczyłam się jeździć u Skwiry. Pojeździłam z 2,5 roku i potem sie zaczełam szwedać po stjniach warszawskich i okolicach ... az musze sie przejsć i moze na jedna jazde zapisać. Ciekawe, czy trener mnie pozna. Kiedyś fajnie było jak teraz - nie wiem ... -
m a n i
ja juz tam nie bylam dwa miesiace:D kurcze, czasu mi brakuje:D no coz, atmosfera, hmmm...mi odpowiada:P a po drugie ja i tak tam za darmo jezdze:p -
m a n i
o, jeszcze jedno, moze ktos kojarzy ze szwadronu takie konie jak beretta i browling? browlinga zdjecie mam na profilu:D -
:::Agnieszka:::
a mozecie napisać gdzie to dokładnie jest ?bo nigdzie nie moge znalesc adresu ? -
ksiezniczka anna
szwadron ma z cala pewnoscia doskonale zaplecze. jedna z najwiekszych hal w polsce a na pewno najwieksza w tym regionie, no i doskonale tereny crossowe, porcoursy i kawalek lasu na przejazdzki i spacerki. jest gdzie trenowac i jest gdzie sie cieszyc koniem.
na pewno minusem jest atmosfera - ale to jest chyba ogolna przywara stajni gdzie kazdy jest wielkim sportowcem i gdzie nie wypada kochac koni, bo to tylko narzedzia kariery. jest tak niestety w bardzo wielu miejscach i nie zalezy to zupelnie od zarzadzajacych stajnia ale od ludzi - albo sie poddasz takiemu lansowi, albo jeździsz swoje.
nie wiem jak jest z warunkami bytowymi zwierzat - bo ja akurat konia trzymalam przez plot i tylko korzystalam z ich infrastruktury. ale ilekroc weszlam do stajni ze znajomymi (choc generalnie dobre jest to, ze pilnuja i nie mozna sobie wejsc i poogladac co moim zdaniem jest argumentem in plus) to zawsze bylo tam bardzo czysto i cieplo. -
Aleksandra
Z tym się zgadzam ale po tym jak przenioslam konia z tamtad to spotkalam sie z bardzo nie przyjemnymi plotkami na nasz temat.... naprawde zalosni sa tam ludzie a po drugie mozna na hali jezdzic w zime tylko wtedy kiedy szwadron nie jezdzi czyli albo rano albo poznym wieczorem;/ przerabane a teraz moja kobyla ma jak w raju jak ja tam trzymalismy byla znerwicowana a jak ja przenieslismy zmienila sie w konia nie do poznania jest grzeczna jak baranek etc... -
Anonim
jeździłam kiedyś w szwadronie i dobrze wspominam te czasy... w sumie to tam zaczęłam się tak konkretniej uczyć... :) ogólnie fajnie, ale właśnie to, że na hali za często nei można pojeździć... -
Anonim
http://grono.net/user/topic-show.js...
moze mneijzy ten temacik co podaje ale tam tez się toczy duskusja dotyczaca szwadronu