Konie [5795]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Potrzebujemy ODPOWIEDZIALNEJ osoby w wieku powyzej 16 lat do pomocy przy obozach jezdzieckich w wakacje. Praca lekka i przyjemna, w zamian treningi z trenerem klasy panstwowej, wyzywienie i nocleg (oboz jest pod namiotami). Mozna sie duzo nauczyc, pojezdzic konno i odpoczac. Interesuja nas tylko i wylacznie osoby ODPOWIEDZIALNE. Wiecej info na PW.
  • Anonim

Stajnia pod Warszawa.
  • Anonim

Witam. Nazywam się Agnieszka Szczepańska i jestem tegoroczną maturzystką. Chętnie podejmę się pracy przy koniach w Warszawie i okolicach w okresie od 24 Czerwca do 9 Sierpnia.
    Jeżdzę konno od dwunastu lat i posiadam duże doświadczenie w tej dziedzinie. Ochotniczo pomagałam w stajniach Zatrasie i Konik Polny Państwa Szadyn. W przyszłości planuję uzyskać uprawnienia instruktorskie lub trenerskie PZJ. W chwili obecnej przygotowuję się do zdawania egzaminu na brązową odznakę na obozie jeździeckim w Książu. Zarówno w trakcje trwania zajęć szkolnych jak i w czasie wakacji jeździłam w wielu stajniach, takich jak: Zatrasie, Bródno, CWKS Legia, Agmaja, Konik Polny, Patataj - Dziubiele Małe, Ciechocinek, Oxer. Każdego roku uczestniczyłam w obozach jeździeckich, gdzie m.in. uczyłam się pracy w stajni, często w szerokim zakresie godzin. Wielokrotnie byłam laureatką nagród za opiekę nad końmi. W pewnych okresach opiekowałam się jednocześnie czterema końmi.

Moje całkowite doświadczenie jeździeckie to:

1996 - 2000 Zatrasie
    2000 - 2003 Bródno
    2003 - 2005 CWKS Legia (Pod okiem W.Modlińskiego)
    2005 - 2007 Agmaja
    Obozy wakacyjne, w których uczestniczyłam:
    Patataj - Folwark Dziubiele Małe
    Oxer - Sadłowice (wielokrotnie)

Kontakt na prv lub aszmian@wp.pl
  • Brzask

poszukuję pracy

zawodniczka poszukuje pracy. pomoc w stajni,przy koniach, jezdzenie koni ,posiadam doświadczenie z trudnymi końmi ,po przejsciach, mogę naskakiwać młode (posiadam III licencje w skokach).

Warszawa bądz dalej o ile z moim koniem, jesli dalej to nie na wiecej jak 2 miesiace.

posiadam prawo jazdy i samochod.

kontakt PW, gg, mail brzask@poczta.onet.pl
  • Nat.

witam mam na imie natalia i w listopadzie kończę 16 lat. chetnie podjełabym się tej pracy. Pracowałam z końmi, udzielałam małych lekcji dzieciom w rekreacji, szukam właśnie takiego zajęcia i chciałabym zająć się konikami:) mam wielkie serce i cierpliwość:)
  • Ewcik

dzwoniłam to tej instruktorki, nawet parę razy, ale mogę powiedzieć ze coś jest nie tego. Prawie rzuciła słuchawką... :/ Czyli dupa. Lipa
  • F l o r u ś

Witam!

Czy ktoś jest zainteresowany opieką nad końmi w zamian za jazdy?
    Prywatna (póki co, na własny użytek, choć w przyszłości... to kto wie?) stajnia w okolicach Konstancina-Jeziornej... 3 konie...

Proszę o kontakt na priv...; )

PS. Jazdy bez wypracowywania liczby godzin... praktycznie konie do całkowitej dyspozycji... :)
  • Anonim

Poszukujemy chętnych do pomocy, odpowiedzialnych i obytych z konmi osob, w zamian za jazdę.
    potrzebna pomoc przy tzw. półkoloniach w których są trzy godziny jazdy (3 grupy zaawansowania) z czego przy dwóch trzeba pomagać (zaawansowani jeżdżą całkowicie sami) na miejscu wyżywienie; )
    wiek napewno powyżej 14 lat
  • Anonim

Mam skończone 16 lat i bardzo chętnie pomogę. Mieszkam w Warszawie. Jeżdżę około 9 lat z małymi przerwami... Jestem uważana za osobę odpowiedzialną; D
  • Ewcik

do p. Ewy Łobos
  • Anonim

Moze byla akurat zajeta, zawsze jest bardzo mila, wiec nie wierze, ze Cie tak potraktowala.

Nadal potrzebujemy osoby na ostatni turnus, czyli od 16 sierpnia.
  • Anonim

Poszukuję pracy przy koniach bądź z końmi na terenie całej Polski na okres wakacyjny.
    Mam 19 lat i spore doświadczenie. Do czynienia z końmi mam od urodzenia. Znam zasady pielęgnacji, pierwszej pomocy. Pracowałam w wolontariacie i jako instruktorka w stajni SGGW w Warszawie przez trzy lata (nie posiadam jednakże uprawnień). Umiem pracować z dziećmi (praca na obozach jeździeckich jako stajenna i instruktorka) i dorosłymi. Mówię płynnie po angielsku. Pracowałam dla zawodniczki WKKW (Clare Lewis) w Anglii (praca stajennej, luzaka, przygotowanie koni do zawodów) w zamian za treningi. Obecnie opiekuję się koniem prywatnym. Praca z końmi sprawia mi wiele radości i satysfakcji. Możliwe dostarczenie referencji.
    kontakt: Katarzyna Rojek
    telefon: (0,508) 26-44-90
    e-mail: koniaraa@o2.pl
  • Frania

Szukam odpowiedzialnej osoby/osób najlepiej pełnoletniej/nich do jazd za pomoc w podwarszawskiej stajni.Więcej info:e-mail stajnia@palamo.pl
  • Anonim

Bardzo chętnie zatrudnię się do pracy (pomocy) przy koniach; okolice Wilanowa. Proszę o kontakt: na priv lub mail torzka@wp.pl
  • shecat

hm, a propos "pracy za jazde" - ja nie mam nic przeciwko, tylko nikt mi nie wmowi ze to "praca z koniem" bo generalnie wszystko obraca sie wokol gnoju. aha, i jeszcze tak sobie pomyslalam - taki stajenny ile dostaje za godzine? obstawiam, ze kolo 7 zl. no to wezmy taka szarze - tu jest jeszcze uczciwie - harujesz za 42 zlote i masz za to w porywach dwie godziny jazdy.
    ale sa takie stajnie gdzie jest wyzysk totalny - ja pracowalam na takim letnim obozie - cala doba - robienie doslownie wszystkiego przy 6 koniach - a na jazdy czesto nie bylo czasu. fajnie bo mozna sie duzo nauczyc o zwierzetach, ale moj kregoslup do dzis protestuje. wiec warto sie zastanowic 10 razy.
    :)
  • Anonim

A wracajac do tematu watku, potrzebujemy osoby do pomocy od 1 do 12 sierpnia. Info na PW. PILNE.
  • Anonim

Jednak nieaktualne :)
  • kalynca

Szukam pracy w stajni w warszawie jako instruktor. Jedyny warunek dla mnie to dojazd komunikacja miejska. Mam papier. Kontakt przez gg (numer w profilu) lub przez prv. PILNEE!!
  • Anonim

bardzo bym chciala pracowac przy koniach i nie chce za to ZADNEJ KASY!!!kocham te zwierzeta i dla nich gotowa jestem zrobic wszysko!!!wiec jestem gotowa i caly sierpien jestem w Radomiu dostepna pod nr gg 8945390 lub tel 511-701-877czekam na jakas propozycje:)mam 17 lat i jestem osoba odpowiedzialna:):) ubustwiam osoby ktore kochaja konie!!!Boze gdybym mogla byc przy tych zwierzakach dluzej niz 24 godziny to z radosci bym chyba oszalala:):):) powiedzcie ze moje marzenie moze sie spelnic!!!!:0czekam pod tymi numerami ktore podalam
  • !chill.chwil

Chętnie pomogę przy koniach w zamian za jazdy. Tylko że...mam 14 lat.
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)