-
Anonim
To niewiarygodne! Ale o ile tutaj są jacyś jeźdźcy o tyle w stajniach ich wcale nie widać! A jak już są to albo 2, albo same małe jakieś takie :p
U was też takie pustki panują??? -
SęQ
-
Anonim
U nas jest paru, ale tak jakoś z nimi cieniutko to prawda...heh...przyszedł ostatnio taki jeden z kolegą a potem przyszedł już sam, bo klega się wykruszył.Zobaczymy jak długo się utrzyma;) -
Weronika postanawia umrzeć...
-
-
kalynca
u mnie w stajni chlopow rowniez jak na lekarstwo. albo starzy albo malolaty. wlasciciel stajni, stajenny, 3 starszych (kolo lub grubo po 40) jezdzacych w rekreacji, 1 zlamerzały gimnazjalista a reszta to bachory na kucyka... buuu dlaczego??!!; ( -
SoQŁ
NIewiem .. niemam zielonego pojecia.. u mnie w stajni tez same dziewczyny .. i kilku faectow po 40 ..i co tu robic?; p -
kalynca
wlasnie...
czy faceci uwazaja jezdziectwo za damski sport? niby dlaczego? -
-
Anonim
Do "mnie" ostatnio jeden przyszedł :D I widać że się rozkręca. I w ten oto sposób jest ich 2! :] -
!!!!!Inez!!!!!!
-
SęQ
Ja szukam stajni gdzie mógłbym jeździć :D Czekam na propozycje :P:P:P -
Anonim
Zapraszam do siebie;)http://www.rancho-band eroza.prv.pl -
SoQŁ
tez nie rozumiem czemu faceci niehca jezdzic konno .. dla mnie to fragment zyia bez ktorego niepotrafie sie obejsc.. przeciez mocny teren konno jes duzo leprzy od zabawy endurka(sprawdzzalem) a jesli chodzi o sporty ekstremalne to mlody kon moze ci dostarczy tyle samo adrenaliny albo i wiecej niz skok na linie z mostu (na linie masz pewnosc ze przezyjesz(ja mam) a z mlodym konikiem .. eee no roznie bywa;p)
a i jeszcze chcialbym obali mit ze tylko lekko zniewiesciali panowie jezdza konno .. jak ktos chce sie przekonac to zapraszam na mate (JUDO aikdo) albo w jakies ustronne miejsce(Katana) -
SęQ
-
dirtydiana
-
-
a SoQŁ, wcale nie musi to być młody koń, żebyś nie miał pewności, że przeżyjesz :P
-
Zosia
-
sianecka buszująca w tatarakach
Właśnie.... Jeśli to damski sport, to dlaczego na konkursach przodują faceci ...??
U mnie jest to samo, raz na rok przyjedzie jakiś koleś....z panną,albo i wcale, a jeśli jest już jakis dobry towarek, to najczęsciej jest to trener, który zatrudnia się na wakacje...buuu :( -
Anonim
No to ja nic już nie mówie o odległości... ale zapraszam na wakacje do Braniewa :) Ja już znajde czes :p