Konie [5795]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To niewiarygodne! Ale o ile tutaj są jacyś jeźdźcy o tyle w stajniach ich wcale nie widać! A jak już są to albo 2, albo same małe jakieś takie :p
    U was też takie pustki panują???
  • SęQ

Phi, trzeba wiedziec do jakich stajni chodzić :D:D:D
  • Anonim

U nas jest paru, ale tak jakoś z nimi cieniutko to prawda...heh...przyszedł ostatnio taki jeden z kolegą a potem przyszedł już sam, bo klega się wykruszył.Zobaczymy jak długo się utrzyma;)
  • Weronika postanawia umrzeć...

u mnie w stajni, oprócz właściciela, to same baby są :/
  • kalynca

u mnie w stajni chlopow rowniez jak na lekarstwo. albo starzy albo malolaty. wlasciciel stajni, stajenny, 3 starszych (kolo lub grubo po 40) jezdzacych w rekreacji, 1 zlamerzały gimnazjalista a reszta to bachory na kucyka... buuu dlaczego??!!; (
  • SoQŁ

NIewiem .. niemam zielonego pojecia.. u mnie w stajni tez same dziewczyny .. i kilku faectow po 40 ..i co tu robic?; p
  • kalynca

wlasnie...
    czy faceci uwazaja jezdziectwo za damski sport? niby dlaczego?
  • Zamiast narzekać namawiajcie chłopaków na jeździectwo :P
  • Anonim

Do "mnie" ostatnio jeden przyszedł :D I widać że się rozkręca. I w ten oto sposób jest ich 2! :]
  • !!!!!Inez!!!!!!

namawiamy....ale oni w większości szybko wymiękają :(
  • SęQ

Ja szukam stajni gdzie mógłbym jeździć :D Czekam na propozycje :P:P:P
  • Anonim

Zapraszam do siebie;)http://www.rancho-band eroza.prv.pl
  • SoQŁ

tez nie rozumiem czemu faceci niehca jezdzic konno .. dla mnie to fragment zyia bez ktorego niepotrafie sie obejsc.. przeciez mocny teren konno jes duzo leprzy od zabawy endurka(sprawdzzalem) a jesli chodzi o sporty ekstremalne to mlody kon moze ci dostarczy tyle samo adrenaliny albo i wiecej niz skok na linie z mostu (na linie masz pewnosc ze przezyjesz(ja mam) a z mlodym konikiem .. eee no roznie bywa;p)
    a i jeszcze chcialbym obali mit ze tylko lekko zniewiesciali panowie jezdza konno .. jak ktos chce sie przekonac to zapraszam na mate (JUDO aikdo) albo w jakies ustronne miejsce(Katana)
  • SęQ

Karla, troche daleeeko; )
  • dirtydiana

instruktorzy sa najfajniejsi :D

nie wszyscy :P

a SoQŁ, wcale nie musi to być młody koń, żebyś nie miał pewności, że przeżyjesz :P
  • Zosia

Ja myślę, że oni się trochę boją ubierania się w byrczesy...;)
  • sianecka buszująca w tatarakach

Właśnie.... Jeśli to damski sport, to dlaczego na konkursach przodują faceci ...??
    U mnie jest to samo, raz na rok przyjedzie jakiś koleś....z panną,albo i wcale, a jeśli jest już jakis dobry towarek, to najczęsciej jest to trener, który zatrudnia się na wakacje...buuu :(
  • Anonim

No to ja nic już nie mówie o odległości... ale zapraszam na wakacje do Braniewa :) Ja już znajde czes :p
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)