Konie [5795]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • greenknight

a tak w ogole to zapraszam wszystkich na http://www.stabledesign.prv.pl dajcie znac jak wam sie podoba :D
  • kalynca

GOLENIE KONI
    W związku z zapowiadaną zimą tysiąclecia; ) oferuję golenie koni na terenie Warszawy i okolic (dojazd w granicach Warszawy oraz Łomianek-gratis).
    Golenie 1 konia – 100 zł. Mało skomplikowane wzorki w cenie.
    Przy goleniu większej liczby koni istnieje możliwość negocjacji cen. Dzwoń:
    601 217 027

lub pisz na PRV
  • ∂m∂retto

SPRZEDAM SIODŁO
    17,5 wszechstronne, czarne, wykonane z bardzo dobrej, wyskok jakościowej skóry (unikat), szyte w Niemczech. Gdyby nie fakt że mojemu koniowi rozwinęły się mięśnie i siodło go obciska, nie sprzedałabym siodła na pewno, bo jest świetne.
    Posiada normalne ślady użytkowania (wszystko widnieje na zdjęciach).
    Cena do negocjacji.
    Możliwość przymiarki przy wcześniejszej wpłacie pieniędzy.
    Godne polecenia.
    Istnieje również możliwość zamiany na daw-mag, pleszew wszechstronne (z dopłatą) ale tylko pod warunkiem przymiarki.
    Szczegółowe informacji i zdjęcia na pw/GG 23651664 lub mail: marta.olimpasowa@gmail.com
  • Nels

sprzedam bryczesy rozmiar38;
    z pełnym lejem, beżowe, używane, stan b.dobry
    cena 30zł; zainteresowanych proszę o wiadomość
  • !chill.chwil

sprzedam:
    bryczesy rozm. 38 czarne z szarym lejem. Używane.

siodło wszechstronne rozm. 18, dobre na małe skoki. skakałam w nim dopóki nie dorobiłam się skokówki i dla kogoś takiego jak ja- nie jeżdżącego na poziomie mistrzowskim jest niesamowicie wygodne i "stabilne".
  • Sirenia

NOWE bryczesy Jodhpur, euro star daphne rozmiar 40

SPRZEDAM:)

http://allegro.pl/bryczesy-jodhpur-...
  • OluS

Szukam osoby do współdzierżawy cudownego wałaszka. PŁN.-WSCH. CZĘŚĆ WARSZAWY!

Szukam osoby odpowiedzialnej, dobrze jeżdżącej, dla której oprócz jazdy przyjemnością jest spędzanie z koniem czasu z ziemi (nie toleruję przedmiotowego traktowania konia) oraz takiej, które chciałaby razem z koniem rozwijać swoje umiejętności.

Mundial to 5letni młp o nieprzeciętnym charakterze! Oprócz tego jest bardzo pojętny i szybko się uczy. Uwielbia skakać i ma do tego duże predyspozycje (jego ojciec to wkkwista Baryt), a wyjazd w teren na nim to czysta przyjemność.

Stoimy w stajni Green Grass.

Cena i ilość jazd do ustalenia.
  • Daga.

Pilnie sprzedam kask jeździecki Jabu Volta + w rozm. 57 + pokrowiec
    Był używany pare razy, stan b.dobry, cena do uzgodnienia i ew. zdjęcia na meila.
    Odbiór osobisty na terenie Warszawy
  • Marcjanna

http://www.google.pl/imgres?q=strip... http://www.bazarek.pl/produkt/18527...

Sprzedam taki jak zamieszczony w linku pad, w tej samej wersji kolorystycznej ale o profilu DL,użyty z 6 razy czyli stan idealny,150 zł

oraz derkę eskadron-145 cm używaną z kolekcji night blue moon,model meshfleece czyli o fakturze wafla-z mieszanki wełny,bawełny.Niedostępna już nigdzie,świetnie odprowadza pot na zewnątrz derki :) cena: 130 zł do neg.
    Proszę o kontakt na maila marcellasokol@wp.pl ponieważ tutaj nie zaglądam.
    zdjęcia derki na maila bo nie chcą się wgrać :(
  • Ola Skrzecz

sprzedam wędzidło oliwkowe 14,5, cena 45 zł (kupione za 70 zł) dosłownie parę razy używane.
    odbiór do dogadania na priv. Warszawa!

priv lub e-mail aleksandra.skrzecz@interia.pl

• Magdalen

Sprzedam bryczesy do jazdy konnej:
    -białe z czarnymi paskami po bokach wzdłuż nogawki, rozmiar s34/36---> cena ok 30 zł
    -beżowe- rozmiar L ---> cena ok 30 zł
    -brązowe- rozmiar 38/39 ---> cena ok 30 zł
    -czarne- rozmiar 40/42 ---> cena ok 40-45 zł

ewentualnie cena do uzgodnienia.

tel.695635939 [odpowiadam na sms]
    gg 32631515

POLECAM
  • Nels

sprzedam STRZEMIONA do siodła WESTernowego
    drewniane z metalową blaszką na zew.; używane; cena~50zł
    zainteresowanym mogę wysłać zdj
  • dżem!!

mam do sprzedania buty dla konia firmy cavallo, model simple, rozmiar 3, kolor czarny. właściwie stan idealny... były może 3razy na nogach na samego stępa. cena 500zł dotyczy butów ze skarpetkami również tej firmy. sprzedaje ponieważ okazały sie za duże. w razie pytań prosze o kontakt 505955457 lub asiazawitkowska@tlen.pl moge wysłać zdjęcia na e-mila.
  • !chill.chwil

Sprzedam:
    -popręg ujeżdżeniowy Fair Play 65cm
    -kapelusze westernowe beżowe rozmiar S i L
    -pad treningowy westernowy czarny
    -czapsy westernowe szyte na moją miarę (ogólnie noszę 36-38)
  • Iwona

SPRZEDAM!!

Czapraki ujeżdżeniowe:

Błękitny - 30 zł.
    Granatowy - 30 zł.
    Czarny (grubszy) - 40 zł.

Wszystkie trzy razem za 80 zł.

Kontakt priv lub email: iwona.burza@interia.pl
  • infantovelove

SPRZEDAM.

-Czaprak Eskadron Cotton ( łezka skokowa ) kolor : fuchsja, stan bdb. cena 60 zł.

- Czaprak eskadron cotton vs kolor : yellow, stan bdb, cena 80 zł

- błękitny komplet , pad (na zamówienie) + owijki (york), stan kompletu bdb , cena 90 zł

kontakt priv lub mail : olka.szewc@gmail.com
  • Yulie

Mam w stajni dwa boksy wolne do dyspozycji pod pensjonat jesli ktos szuka dobrej stajni kameralnej (7 koni ) w okolicach podkowy lesnej do dyspozycji duze padoki ujezdzalnia z oswietleniem oraz hala . zapraszam cena miesieczna 1000 zl.
  • Małgorzatek

Daw Mag Grand Prix
    de luxe

Siedzisko: 17,5"
    Łęk: M
    Tybinka: S

Kolor: czarny, lamówka london

Siodło używane ok. pół roku, baaardzo zadbane, regularnie konserwowane.
    Stan oceniam na niemalże idealny, bdb+++.

Średnie klocki kolanowe; duże, miękkie i płaskie poduszki kolanowe; płytkie i płaskie, bardzo kontaktowe siedzisko. Pomaga, ale nie ustawia, zapewnia stabilny i pewny dosiad, bardzo wygodne.
    Full close contact - pełna komunikacja z koniem.

W zestawie pokrowiec formowy, mogę dorzucić puśliska i strzemiona plastikowe.
    W Warszawie możliwość przymiarki, w dalsze rejony mogę wysłać siodło za pełną kaucją.

Zdjęcia: http://re-volta.pl/galeria/album/19...

Kontakt: malgorzata.pazik@gmail.com
  • pari

sprzedam siodlo wintec 2000 http://allegro.pl/wintec-2000-stan-...
  • mała

Sprzedam oficerki szyte na wymiar z dobrej jakościowo skóry rozmiar 38, w łydce 35cm.
    Nie wiele używane w bardzo dobrym stanie. Fotki wyślę na maila, malluttka@gmail.com
    Proszę o kontakt mailowy.
    Cena 300zł + przesyłka (do negocjacji).
  • 1
  • 2
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)