-
Anonim
-
jasta
moze ja zaczne? :>
1. Aprilla wlkp (1.04.2000)
Antaba wlkp/Weronczyk - Celebes wlkp/Kondor
(to moje pierwsze dziecko :))
2. Woal (8.10.1995)
Wyksa wlkp/Atut - Akcept xx/Waidwerk
(Liski)
i moje najkochansze konisko :)
Antaba wlkp (21.10.1979)
Antiopa/Brennus sf - Weronczyk wlkp/ Parysow xx
(Nowa Wioska)
a na zawodach - dobre pytanie :)) moze za rok a moze za dwa :) a moze wczesniej gdzies z jednym sie pojawie - jakies regionalne P.
Moim zdaniem nie ma co sie na wariata pchac na czworoboki - jak bede pewna ze ja i konisko jestesmy w stanie cos pokazac to pojade :) -
Anonim
3 koniska? Szczesciara, ale podziwiam za znalezienie czasu - ja swego czasu trenowalam dwa i dzienne spedzalam w stajni ok 4,5 godziny.... -
jasta
dzieki - ja na 2 poswiecalam 3h, ganiajac po jezdzie z perdkoscia swiatla...ufff dobrze ze teraz juz nie musze robic takich wyscigow :]
A kiedy Ciebie zobaczymy na zawodah i gdzie?? -
-
Anonim
hmmm.... myslalam o aromerze, ale to chyba bedzie za szybko no bo pod koniec kwietnia - nie zdaze sie zgrac z nowym towarzyszem gier i zabaw a chcialabym wystartowac mala runde. wiec boguslawice chyba beda najwczesnije, na pewno Kwidzyn i Wroclaw, mysle tez o Ksiazu ale nie wiem czy tam nie trzeba bedzie miec jakis zaproszen;/ -
Anonim
-
Anonim
no wlasnie kalendarz podaje jako jakies iliminacje do PŚ ale moze ja nie umiem czytac ze zrozumieniem;p sie zobaczy;) -
Anonim
-
Anonim
Nie moj wlasny, ale ulubiony Hippies, na razie na zawodach razem nie bylismy. A najukochanszy Akapitek po Grand Asie (niestety wrocilam ze stusiow w Olsztynie, a on tam zostal), przez ostatni rok wszystkie zawody w Warminsko - Mazurskiem.... czyli raptem 3 imprezy :D -
Anonim
ZOOH sa 22-24 kwietnia w Aromerze.
... a CDIO-W odwolane w tym roku z czego sie orientuje... szkoda =(((
BTW, fajnie Wam, ze trenujecie i mozecie startowac... ja od kiedy sprzedalam konisia to juz coraz mniejsze mam chceci sie z kims meczyc...
...a moze macie namiary na kogos kto chce oddac konia w dzierzawe? -
vouga
NEMEZIS klacz 5letnia
po Lord Alexsander- Landadel
od Nicole III- Disponent
kupilam ja niecale 2lata temu od p.J.Wierzchowskiego. w tym roku chce ja wyslac na championat 5cio latkow w skokach. apropo moze orientujecie sie kiedy i gdzie odbywaja sie eliminacje oraz sam championat?? -
Anonim
-
vouga
nie musisz mnie uswiadamiac wiem... ale z tego co sie orientuje to championaty i w ujezdzeniu i w skokach odbywaja sie w tym samym miejscu w zblizonych datach. -
Anonim
nie, w ujezdzeniu odbywaja sie z reguly we wrocku na prarynicach a tam nie ma prakuru. -
vouga
-
Life on Mars
staty dupaty polska podzielona jest na regiony i w kazdym regionie jest po pare imprez gdzie mozna zakfalfikowac konia do MPMK czy to w ujez skoka wkkw powoz..
na dowod : http://www.pzhk.pl/art.php?id=kalen...
a dla julity http://www.pzhk.pl/art.php?id=mpmk....
tylko jeszcze nie ma nic na 2005 rok -
Life on Mars
a partynice poszly w odstawke teraz MPMK w uejz sa w Ksiazu (wroclaw jest rezerwowy) i od tego roku maja byc tam rowniez w tym samym terminie co chempionaty zawody miedzynarodowe...cos makos pieprzyl o tym na zeszlych chempionatach -
Life on Mars
http://www.pzhk.pl/art.php?id=kalen... maja tylko tyle o imprezach .tak jak w 2004 skoki sa w Lacku -
mara
balet, pochodzenie mocno watpliwe... i tak zadnj slawy w rodowodzie nie ma, a wystartujemy moze w czerwcu, po maturach... -
Anonim
Bayer xo
m;Berdanka
o:Toledo
wzrost :167
maść:gniada z odm.
wałach
opis: bydle wyjątkowo urodziwe i zdolne