konie: jeździectwo - dresaż [651]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

skad? po kim? kiedy mozna was zobaczyc na zawodach?
  • jasta

moze ja zaczne? :>

1. Aprilla wlkp (1.04.2000)
    Antaba wlkp/Weronczyk - Celebes wlkp/Kondor
    (to moje pierwsze dziecko :))

2. Woal (8.10.1995)
    Wyksa wlkp/Atut - Akcept xx/Waidwerk
    (Liski)

i moje najkochansze konisko :)
    Antaba wlkp (21.10.1979)
    Antiopa/Brennus sf - Weronczyk wlkp/ Parysow xx
    (Nowa Wioska)

a na zawodach - dobre pytanie :)) moze za rok a moze za dwa :) a moze wczesniej gdzies z jednym sie pojawie - jakies regionalne P.
    Moim zdaniem nie ma co sie na wariata pchac na czworoboki - jak bede pewna ze ja i konisko jestesmy w stanie cos pokazac to pojade :)
  • Anonim

3 koniska? Szczesciara, ale podziwiam za znalezienie czasu - ja swego czasu trenowalam dwa i dzienne spedzalam w stajni ok 4,5 godziny....
  • jasta

dzieki - ja na 2 poswiecalam 3h, ganiajac po jezdzie z perdkoscia swiatla...ufff dobrze ze teraz juz nie musze robic takich wyscigow :]
    A kiedy Ciebie zobaczymy na zawodah i gdzie??
  • Anonim

hmmm.... myslalam o aromerze, ale to chyba bedzie za szybko no bo pod koniec kwietnia - nie zdaze sie zgrac z nowym towarzyszem gier i zabaw a chcialabym wystartowac mala runde. wiec boguslawice chyba beda najwczesnije, na pewno Kwidzyn i Wroclaw, mysle tez o Ksiazu ale nie wiem czy tam nie trzeba bedzie miec jakis zaproszen;/
  • Anonim

a przypadkiem ZOO nie pod koniec maja??
  • Anonim

no wlasnie kalendarz podaje jako jakies iliminacje do PŚ ale moze ja nie umiem czytac ze zrozumieniem;p sie zobaczy;)
  • Anonim

pod koniec kwietnia czyli za tydzień są ZOOH.; )
  • Anonim

Nie moj wlasny, ale ulubiony Hippies, na razie na zawodach razem nie bylismy. A najukochanszy Akapitek po Grand Asie (niestety wrocilam ze stusiow w Olsztynie, a on tam zostal), przez ostatni rok wszystkie zawody w Warminsko - Mazurskiem.... czyli raptem 3 imprezy :D
  • Anonim

ZOOH sa 22-24 kwietnia w Aromerze.

... a CDIO-W odwolane w tym roku z czego sie orientuje... szkoda =(((

BTW, fajnie Wam, ze trenujecie i mozecie startowac... ja od kiedy sprzedalam konisia to juz coraz mniejsze mam chceci sie z kims meczyc...
    ...a moze macie namiary na kogos kto chce oddac konia w dzierzawe?
  • vouga

NEMEZIS klacz 5letnia
    po Lord Alexsander- Landadel
    od Nicole III- Disponent
    kupilam ja niecale 2lata temu od p.J.Wierzchowskiego. w tym roku chce ja wyslac na championat 5cio latkow w skokach. apropo moze orientujecie sie kiedy i gdzie odbywaja sie eliminacje oraz sam championat??
  • Anonim

zapytaj na innym gronie, dresaż oznacza ujeżdżenie.
  • vouga

nie musisz mnie uswiadamiac wiem... ale z tego co sie orientuje to championaty i w ujezdzeniu i w skokach odbywaja sie w tym samym miejscu w zblizonych datach.
  • Anonim

nie, w ujezdzeniu odbywaja sie z reguly we wrocku na prarynicach a tam nie ma prakuru.
  • vouga

thx:]
  • Life on Mars

staty dupaty polska podzielona jest na regiony i w kazdym regionie jest po pare imprez gdzie mozna zakfalfikowac konia do MPMK czy to w ujez skoka wkkw powoz..
    na dowod : http://www.pzhk.pl/art.php?id=kalen...

a dla julity http://www.pzhk.pl/art.php?id=mpmk....
    tylko jeszcze nie ma nic na 2005 rok
  • Life on Mars

a partynice poszly w odstawke teraz MPMK w uejz sa w Ksiazu (wroclaw jest rezerwowy) i od tego roku maja byc tam rowniez w tym samym terminie co chempionaty zawody miedzynarodowe...cos makos pieprzyl o tym na zeszlych chempionatach
  • Life on Mars

http://www.pzhk.pl/art.php?id=kalen... maja tylko tyle o imprezach .tak jak w 2004 skoki sa w Lacku
  • mara

balet, pochodzenie mocno watpliwe... i tak zadnj slawy w rodowodzie nie ma, a wystartujemy moze w czerwcu, po maturach...
  • Anonim

Bayer xo
    m;Berdanka
    o:Toledo
    wzrost :167
    maść:gniada z odm.
    wałach
    opis: bydle wyjątkowo urodziwe i zdolne
| |

Grono w zamiarze FACHOWE i SPECJALISTYCZNE wiec prosze nie zakładac tematów jaką maść lubicie i...

Fotki

Miejsca grona (0)