-
Wszystkie tematy zwiazane z praca przy koniowatych czy za darmo czy wakacyjna czy na stale czy czy czy.... generalnie praca.
tylko tu inaczej bedziemy kasowac :)
Szukam pracy w trojmiescie. Najlepiej przy konikach, platna. ale jestem tak zdesperowana ze moge pracowac gdziekolwiek. najlepiej soboty niedziele lub wieczorami w tygodniu :) -
Kip smihlinq
Pomogę w zajezdzaniu, ujezdzaniu, korygowaniu zlych nawyków, przygotowaniu do zawodow(ujezdzenie L,P,N, skoki L,P,N)koniowi oraz jeźdźcowi. Licencja sportowa, wielolenie doświadczenie, obecnie 2 konie w treningu. Możliwość dojazdu samochodem na terenie Warszawa-Bemowo, Wola, Powiśle( i inne rejony po tej stronie od Centrum Warszawy). Niedrogo. Prosze o kontakt na grono priv lub e-mail kkarolina7@vp.pl -
Ulcia
Dla osób wiekszosci niepełnoletnich :) - W Tkkf Hubercie (warszawa) jesli popracujecie 20 godzin (chyba) przy koniach w stajni to macie iles tam jazdy na koniu. Tak tylko jakby ktos był zainteresowany :) -
F l o r u ś
PONAWIAM:
Czy ktoś jest zainteresowany opieką nad końmi w zamian za jazdy?
Prywatna (póki co, na własny użytek, choć w przyszłości... to kto wie?) stajnia w okolicach Konstancina-Jeziornej... 3 konie...
Proszę o kontakt na priv...; )
PS. Jazdy bez wypracowywania liczby godzin... praktycznie konie do całkowitej dyspozycji... :) -
-
Anonim
instr. jazdy konnej, na konskim grzbiecie od lat 16-tu, ujezdzenie C, skoki do N. korekcja koni, pomoc w zajezdzaniu, nauka jazdy konnej. jakby co-na pw :)
tylko okolice wawy :) -
Anonim
Poszukuję pracy przy koniach bądź z końmi na terenie całej Polski na okres wakacyjny.
Mam 19 lat i spore doświadczenie. Do czynienia z końmi mam od urodzenia. Znam zasady pielęgnacji, pierwszej pomocy. Pracowałam w wolontariacie i jako instruktorka w stajni SGGW w Warszawie przez trzy lata (nie posiadam jednakże uprawnień). Umiem pracować z dziećmi (praca na obozach jeździeckich jako stajenna i instruktorka) i dorosłymi. Mówię płynnie po angielsku. Pracowałam dla zawodniczki WKKW (Clare Lewis) w Anglii (praca stajennej, luzaka, przygotowanie koni do zawodów) w zamian za treningi. Obecnie opiekuję się koniem prywatnym. Praca z końmi sprawia mi wiele radości i satysfakcji. Możliwe dostarczenie referencji.
kontakt: Katarzyna Rojek
telefon: (0,508) 26-44-90
e-mail: koniaraa@o2.pl -
Majk
-
Sweet &Stupid Devil xD
Szukam pracy w zmian za jazdy konne... moge sie opiekowac końmi całymi dniami... W okolicach:
*Pruszcz
*Gdańsk
*Straszyn
-
Olga
chętnie pomogę przy koniach w zamian za jazdy, jeżdżę od 5 lat, skoki do 100 cm spokojnie, wyżej - ciągle się uczę.../ teraz tak ok.130 cm skaczę).
Kontakt: grono przez wiadomość prywatną albo kom - 507790661
Siedlce i najbliższe okolice -
Arimona
-
Biedronka
Poszukuje pracy przy koniach na kazdych warunkach... bialystok i okolice.. bede wdzieczna za kazda informacje -
SAVOIR VIVRE
-
Majk
luzak poszukiwany w okolicach Piaseczna
w zamian za opieke nad konmi(lonzowanie , pielegnacja , zawody , przygotowywanie na treningi) umozliwie mozliwosc jazdy na koniach i trening , szczegoły na priv -
boochen
Poszukuje pracy przy koniach wzamian za jazde;] najlepiej w białymstoku lub okolicach.
Email: asiuniek9@op.pl -
Anonim
szukam prywatnego konia którym mogłabym się zaopiekoać w zamian za jazdy w okolicach tarchomina -
Jana Milanowicz
poszukuję osoby chętnej, umiejącej dobrze jeżdzic i zajmującej sie koniem, do darmowej jazdy konnej. Jestem właścicielka tego małopolaka (super w rekreacji, skoki) i pod moja nieobecność potrzebny jest opiekun.
okolice Białej Podlaskiej -
Gośka
Chętnie zajmę sie koniem/końmi wzamian za jazdę/niezbyt wygórowaną opłatę. Umiejętności posiadam, ale potencjalny "chętny/a" niech sam/a to oceni (Pełnoletność, chęci, zdrowy rozsądek, "doświadczenie" i chyba co najważniejsze miłość do koni jest; ), brak tylko znacznych funduszy )
Okolice Gdańska (Osowa), konieczny dojazd zkm (ewentualnie skm).
gg7730839 -
Panna K.
chetnie popracuje przy koniach. moze byc za jazdy; ) ale nie musi, chodzi glownie zeby cos popracowac przy nich :) Kraków i okolice :)
gg: 7377535
mail: k.unbad@yahoo.pl -
Maja Szokalska
Hej. Bardzo kocham konie i jazdę konną, ale niestety z przyczyn finansowych nie mogę narazie posiadac własnego. Jakby ktoś miał do dyspozycji konia koło Koszalina, na ktorym moglabym spelniac swe marzenia, albo za pracę(w miarę mozliwosci, bo chodze do LO) albo za pieniądze, ale nie duże, to byłabym bardzo wdzięczna. Umiem jakoś jezdzic, startowałam w zawodach, brakuje mi strasznie kontaktu z końmi.. -
a taka jedna...
Chętnię wyręczę osoby nie mające czasu zająć się swoim koniem/mające z koniem problemy. Praca z trudnymi i młodymi końmi, praca z ziemi itp. Doświadczenie jako birajter skoki i ujeżdżenie. Okolice Olsztyna