-
paczka
-
agu.
ze co??????????????????? to tam teraz porobili jakieś profile??????????? no no no jestem pod wrazeniem :D zapewne też bym poszła do 1b :P (tylko ze nie poznałabym tam moich ziomow...no ale czego sie nie robi dla siateczki :P) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
kaska nie poznajesz mnie to ja ten blodyn co sie caly cza sna ciebie patrzy
-
Mrs M
-
raj
-
agu.
no ja nie wiem czemu ty sie tak cieszysz...zresztą tez sie cieszyłam... :P no ale korzystaj póki co z tego, że nie musisz tak zakuwać jak w lo.
odradzam dąbrowskiego... zajebista szkoła, ale trzeba strasznie zakuwać... :|
u nas są teksty typu : "przeżyleś dąbrowskiego, przeżyjesz wszsytko" ewentualnie "zdałeś w dąbrowskim, zdasz mature"... -
Mrs M
Ja tam jakoś nie chcę odchodzić z tego gim bo fajna w miarę atmosferka jest; ))) A w liceum, nom to już inna bajka będzie; ] -
agu.
nom. nareszcie widze tu racjonalne myślenie :P ja jak bylam w 2 gim już chciałam skończyć szkołe... ciesz sie tym co masz :P czyli totalne luuuuzy :D -
Anonim
hehe, a kto tam by chciał kończyć gimnazjum :D? No Ciekaweee blondyn który sie na mnie cały czas patrzy... :| bueheheh u mnie w klasie nie ma żadnych blondynów :D Zresztą nikt na mnie patrzeć by sie nie chciał =P -
raj
nie wiem, ale w porównaniu do poprzednich lat to trochę nudne się zrobiło poprostu to gimnazjum nasze...:]
hym Dąbrowskiego poleca mi brat, który go przeżył i jest zadowolony, ale mnie coś ciągnie do Czackiego:) -
Anonim
Ja tam nie mam pojęcia gdzie pójde..... =| Ale jak narazie to sie ciesze że jestem jeszcze na koncertowej =P Bo potem nie wieadomo jak będzie =P -
agu.
no wiesz. też bede zadowolona jak przeżyje :P nie no ale tak serio, jest bardzo ciezko w tej budzie, chociaż w sumie w wiekszości z pierwszej 20....
a do jakich jeszcze skłądasz, prócz czackiego jak mniemam? -
saduu
-
♪ oℓα
-
raj
No właśnie jakoś na nic nie moge się zdecydować;( I w końcu pewnie bedzie Czacki, Dąbrowski hymm i e Kamiński, bo najbliżej, ale Czacki na 1 miejscu:) -
agu.
nooo to bardzo podobnie do mnie. tylko ze ja mialam kochanowskiego na pierwszym :P hehe. nie martw sie ze sie nie mozesz zdecydować. ja o ile pamietam to zdecydowalam jak już sie zgłaszałam :D bedzie git.
i wogóle życze WSZYSTKIM powodenia na egzaminie i dostania sie do tych LO jakich sobie wybraliscie; D -
saduu
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne