-
polo974
siemka komputeromaniacy co sądzicie o corelu? co wam się w nim podoba a co nie??? -
Anonim
-
Hubert
Jest intuicyjny czyli w miarę prosty , ma spore możliwości , niestety działa tylko pod winda i nie jest tani. -
Anonim
-
-
Hubert
A ja osobiście wole odpowiedniki darmowe , prawda jest taka ze ludzie pisząc to zarywają sporo czasu i z szacunku do nich i ich wiedzy jak mam czegoś używać to inwestuje w orginal, albo szukam odpowiednika darmowego zdarza się ze jest nawet lepszy. -
polo974
Oczywiście pisze ponieważ go posiadam i uważam że jest kozackim programikiem w którym można zrobić wszystko!! I dlatego chciałem się dowiedzieć jakie jest zdanie innych użytkowników. Myślałem że wiem o nim bardzo dużo ale ostatnio znalazłem do tego programiku książkę i okazało się że wim 1/4 :( -
Anonim
albo i mniej.. wiem na własnym przykładzie, że żeby maksymalnie umieć wykorzystać możliwości corela, trzeba spędzić przy kompie ciężkie godziny.. dni.. miesiące.. a ja tak naprawdę nie umiem wiele.. Co do tego, że można w nim zrobić wszystko.. zgodzę się w zupełności, ale jednak najpierw trzeba spędzić nad nim dużo czasu, żeby wszystko dobrze opanować. -
polo974
To fakt trzeba spędzić naprawdę dużo czasu. Ale uważam że warto poświęcic pare chwil swojego życia na ten program. -
Anonim
Dokładnie. Ale te parę chwil tak naprawdę powinny być przyjemnością dla tych, którzy znają się choć trochę na rzeczy. -
Anonim
Heya Banana :)
Mam najnowsza wersje Corela Zajebisty programik teraz ma jescze lepsze opcje niz miał...a jest nawet po polsku dostepny :)
-
slepybonzo
witajce am ptanie
w cd 11 jest taka opcja do duplikowanie jak ja wyłaczyc
Pozdrwaiam -
صديقك-kacper
Jeżeli chodzi o corela draw'a to jest super zaczynalem od 8 a skonczylem na 14.Co do corela paint shop mpro też jest super,ogólnie każy corel jest fajny -
صديقك-kacper
Jeżeli chodzi o corela draw'a to jest super zaczynalem od 8 a skonczylem na 14.Co do corela paint shop mpro też jest super,ogólnie każy corel jest fajny -
Robert
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem