Kolczyk w języku [4317]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ Natka

hejah:) ja zrobilam kolczyk miesiac temu ponad i jest moją ulubioną zabawką (w pępku kolcem to raczej sie nie bawie:Praczej mój chlop :) )
    moi starzy sie jeszcze tez nie skapneli:) co prawda bywam u nich czesto ale nie kryje go jakos specjalnie:) moj patent to zakładanie wtedy przezroczystych kuleczek:D efekt gwarantowany:D
    pozdrawiam miłosników piercingu w jęzorku;)
  • ..::>K!n!A<::..

a dziękujemy, dziękujemy :D i również Cie gorąco napewno wszyscu pozdrawiamy :P:P:P
  • Madzia Baczewska

Ja też mam kolczyk z języku:) a zrobiłam go sobie na wakacjach w Anglii w tym roku. To moja ulubiona pamiątka:)
  • Mysza √ιק

mi wystarczy że mam pamiątke z mokotowa :P ale tak naprawde to jest taka pamiątka której się nie zapomni no zalerzy jeszcze oczywiście jakie kto ma podejście do tego bo nie którzy robi.ą sobie 15 kolcy dzienie a później ni z gruchy ni z pietruchy wyjmują
  • Anonim

Ja mam kolczyk w języku od piątku:) Nic nie bolało i nadal nie boli, choć trochę spuchł... Ale nie narzekam, jest ok i jestem zadowolona, hehe:)
  • Anonim

dziś. seplenie i ślinie sie :) oby przeszło
  • małgo

mój także jest dzielem Mirki:)
  • eva930

ja mam kolczyk w jezyku od roku, wyjmuj ego jak zmieniam kolczyk i strasznie dziwnie bez niego;p
    A bolalo troche 3-4 dni... w sumie nic strasznego:)
    Pozdrawiam
  • ..::>K!n!A<::..

Teraz nic strasznego :P ale jak dla mnie to pierwsze trzy dni naprawdę chciałam wyciągnąć kolczyka a w nocy płakałam z bólu.. :/ a teraz super :D:D:D:D
  • Anonim

Sandrusia też ma się czym pochwalić:P
    A wiecie kto robił?- xSmurfx wieeelkie uznanie dla Niego i buuuuziak z jęzorkiem oczywiście:D
  • Smurf Piercing

ej ej tu nie smietnik bez offa bo temat poleci i od nowa sie zacznie :]
    to tyle
  • "Perfection"

3 tygodnia dzisiaj..nic nie bolalo a w zasadzie bylo smieszne uczucie(szczegolnie jak wyjmowal igłe:P)a potem zero opuchlizny i bolu tez nic..tylko smieszne uczucie i sepleniene przez pare nast dni :P a drugiego dnia udalo sie w zwolnionym tempie zjesc pelny obiadek :) a teraz zmieniamy juz kuleczki :)
  • Anonim

ja już mam prawie 3 lata :);p i narazie nie mam zamiaru pozbywać się go, o nie !!!! może się wydawać,że zrobiłam go, jak byłam jeszcze małą gówniarą,ale widać tak chciałam i już:D i jest GiT :)))
  • Kasik

ja tez mam kolczyka w jęzorku :P juz ponad rok i jest super!!! :D
  • Anonim

To ja też się chwalę.... od pół roku w jęzorku; P Fakt na początku było dziwnie... A teraz czasem zapominam, że go mam... Jakoś nie wyobrażam sobie, bym mogła go wyjąć; )
    Pozdrówka dla Mirki :*
  • egza

ja mam z 4 lata juz w jezyku . albo 5. nie pamietam :D
  • ==>Asan<==

ponad rok:D:D
  • maria

ja tesh jush tak z pol roku...wyprawie mu urodzinki moze; P
    ah..rowniez dzielo mirki; D;D;D
  • Anonim

hehehehee.... dobry pomysł..... ciekawę jaki mu tort zaserwuję... chyba w kształcie sztangi; P
  • Milena

Heh jak prawie kazdy tutaj,ja takze posiadam kolczyka w języku i jest super...chociaz czasami juz mi sie nudzi,ale nie mam go zamiaru wyjmowac!:P Łaaaaaaaaa:P czasem jest miłym zaskoczeniem:P:P:P bo zeby byl niemilym to jeszcze sie nie spotkalam(chodzi o płec przeciwna):P
| |

Bardzo proszę o przestrzeganie poniższych zasad: 1. Zanim założysz nowy wątek, sprawdź, czy t...

Fotki

Miejsca grona (0)