-
Anonim
Siemka !
Od przyszłego roku będę absolwentem (jakie to beznadziejne słowo =) LO nr 28. Prosiłbym obecnych bywalców o choćby prowizoryczne opisanie tej szkoły. Może coś o atmosferze jaka tam panuje, o nauczycielach i takie tam - co wam wpadnie do głowy :-)
P.S
Mam nadzieję, że nie padną podobne opinie jak na gronie Kamińskiego :] Tam wszyscy dają jedną odpowiedź - nuuuuda =)
Z góry dzięki za odpowiedzi ! -
Na początek polecałbym lekturę słownika wyrazów obcych i dziwnych, sprawdź hasło "absolwent"; -) -
Anonim
-
dziuba
-
-
Screw
rofl omg lol imo
:D
widze ze wyedukowana mlodziez od nastepnego roku bedzie :D
a wodka i tak zdupy.... wole zawisze :D -
D.
i co tu sie dziwic ze nasz liceum w rankingu spada..co roku mlodziez bardziej inteligentna... -
ღ Kasiaczek ღ
oj dajcie mu spokoj, pewnie jeszcze jest pod wplywem ( czegokolwiek w sumie-radosci, ze dostal sie do Kochanowskiego, czy tez alkoholu z rozpaczy -to wg mnie jest bardziej prawdopodobne). posiedzi troche na lekcjach i sie miejmy nadzije nauczy "trudnych" słówek :-)
a tak generalnie to nie chcialabym jeszcze raz przechodzic tego "piekielka" :-)
chłopczyku uwierz mi : zanudzisz sie...badz zwariujesz ...
mimo wszytko dobrej zabawy :-) i powodzenia :-) -
ღ Kasiaczek ღ
-
*Sylw*
-
-
Bratek
Fakt absolwent to kiepska wódka, znacznie lepsza jest "z czerwoną kartka" spożywana w szkole znacznie poprawia nastrój i atmosfere :)
Szkoła pełen wypas imho -
Kuba
-
asianna
-
Filet
Dostałem się. A czemu zdawałem? znajomi mówili cos o całkiem przyzwoitym poziomie nauczania przedmiotów ścisłych:) MIeli racje?:) -
Anonim
oby. co faktu nie zmienia, że na wstępie to my dobrej opinii mieć nie będziemy. "Absolwent", blah. Mr. Damian dał nam właśnie przydomek najgłupszego rocznika; )
Whatever.
...ps. Absolwent? Hmmm... nieeee, Sobieski. -
mery
nie mieli racji... ://
chociaz ja bylam w klasie jezykowej wiec moze nie powinnam sie odzywac... ale u mnie byla tragedia...
p.s absolwent jest najlepszy, zdecydowanie.... ewentualnei wyborowa...; ) -
Anonim
Trudno jest tak jednoznacznie powiedziec jaka jest ta szkola.. Dla mnie jest beznadziejna i wcale nie ma takiej fajnej atmosfery jak sie przyjelo.. Ale moze tobie ci ludzie ktorzy do kochana chodza przypadna do gusty i ich formy "rozrywki" tez ... Moglibysmy ci wiecej powiedziec gdybys napisal chociaz profil klasy... (jesli napisales to sry za moje gapiostwo) :P -
Filet
informatyczna:) to sie tak oficjalnie nie nazywa ale z tego co rozumiem to informatyczna:) -
A jak się oficjalnie nazywała?
Poziom przedmiotów ścisłych zależy od nauczycieli (bo rozstrzał umiejętności nauczania i przekazywania wiedzy jest u nas ogromny) oraz od osób, które oceniają. -
Filet
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne