XXVIII ELO Kochanowski [2249]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siemka !

Od przyszłego roku będę absolwentem (jakie to beznadziejne słowo =) LO nr 28. Prosiłbym obecnych bywalców o choćby prowizoryczne opisanie tej szkoły. Może coś o atmosferze jaka tam panuje, o nauczycielach i takie tam - co wam wpadnie do głowy :-)

P.S

Mam nadzieję, że nie padną podobne opinie jak na gronie Kamińskiego :] Tam wszyscy dają jedną odpowiedź - nuuuuda =)

Z góry dzięki za odpowiedzi !
  • Na początek polecałbym lekturę słownika wyrazów obcych i dziwnych, sprawdź hasło "absolwent"; -)
  • Anonim

podpowiem:absolwentką to ja jestem:P
  • dziuba

a "absolwent" to nie jest taka marka wódki ?
  • Screw

rofl omg lol imo
    :D
    widze ze wyedukowana mlodziez od nastepnego roku bedzie :D

a wodka i tak zdupy.... wole zawisze :D
  • D.

i co tu sie dziwic ze nasz liceum w rankingu spada..co roku mlodziez bardziej inteligentna...
  • ღ Kasiaczek ღ

oj dajcie mu spokoj, pewnie jeszcze jest pod wplywem ( czegokolwiek w sumie-radosci, ze dostal sie do Kochanowskiego, czy tez alkoholu z rozpaczy -to wg mnie jest bardziej prawdopodobne). posiedzi troche na lekcjach i sie miejmy nadzije nauczy "trudnych" słówek :-)
    a tak generalnie to nie chcialabym jeszcze raz przechodzic tego "piekielka" :-)

chłopczyku uwierz mi : zanudzisz sie...badz zwariujesz ...

mimo wszytko dobrej zabawy :-) i powodzenia :-)
  • ღ Kasiaczek ღ

tak p.s. :"absolwent" to marna wódka :D bywaja lepsze :D
  • *Sylw*

hihi super :) widzę że nam się poziom szkoły raczej nie podniesie :P
  • Potem będzie się wstyd przyznać, do jakiego LO się chodziło :-P
  • Bratek

Fakt absolwent to kiepska wódka, znacznie lepsza jest "z czerwoną kartka" spożywana w szkole znacznie poprawia nastrój i atmosfere :)

Szkoła pełen wypas imho
  • Kuba

Nie lubie tej szkoly.
  • asianna

KUBUŚ!!!
    Nasza szkoła jest świetna :)))
  • Filet

Dostałem się. A czemu zdawałem? znajomi mówili cos o całkiem przyzwoitym poziomie nauczania przedmiotów ścisłych:) MIeli racje?:)
  • Anonim

oby. co faktu nie zmienia, że na wstępie to my dobrej opinii mieć nie będziemy. "Absolwent", blah. Mr. Damian dał nam właśnie przydomek najgłupszego rocznika; )

Whatever.

...ps. Absolwent? Hmmm... nieeee, Sobieski.
  • mery

nie mieli racji... ://

chociaz ja bylam w klasie jezykowej wiec moze nie powinnam sie odzywac... ale u mnie byla tragedia...

p.s absolwent jest najlepszy, zdecydowanie.... ewentualnei wyborowa...; )
  • Anonim

Trudno jest tak jednoznacznie powiedziec jaka jest ta szkola.. Dla mnie jest beznadziejna i wcale nie ma takiej fajnej atmosfery jak sie przyjelo.. Ale moze tobie ci ludzie ktorzy do kochana chodza przypadna do gusty i ich formy "rozrywki" tez ... Moglibysmy ci wiecej powiedziec gdybys napisal chociaz profil klasy... (jesli napisales to sry za moje gapiostwo) :P
  • Filet

informatyczna:) to sie tak oficjalnie nie nazywa ale z tego co rozumiem to informatyczna:)
  • A jak się oficjalnie nazywała?
    Poziom przedmiotów ścisłych zależy od nauczycieli (bo rozstrzał umiejętności nauczania i przekazywania wiedzy jest u nas ogromny) oraz od osób, które oceniają.
  • Filet

niewazne dzieki w każdym razie za info:) Zobaczymy we wrześniu;)
| |

XXVIII ELO Kochanowski czas zaprowadzić tu porządek: 1. ogłoszenia zamieszczajcie zgodnie z ich...

XXVIII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Kochanowskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)