Kochamy NOC [2866]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej nie wiem jak wy ale ja uwielbiam nocna spacery cisza spokoj blask ksiezyca to jest to :D
  • kredka.

Ooo tak...xD Też lubiem... lecz rzadko mi się takie zdażają..:(
  • Anonim

Zgadzam się! Spacery nocą są super ... to nie to co w dzień- zgiełik, hałas i zabiegani ludzie. Nocą można na prawdę żyć i przynajmniej głowa tak nie boli; )
  • oliwkowa

Też lubię spacerować wieczorem, po zapadnięciu nocy. Kiedy jest tak cicho i spokojnie. Można zebrać myśli.
  • Anonim

zapraszam do mnie... ehhh ... te spacery, nikt Tobie nic nie mówi i jest tak spokojnie, cisza i tylko Ty! :)
  • Anonim

zgadzam sie z Tobą :)))
  • Seldarin

"To co tygrysy lubią najbardziej":)
    Cisza, spokój ... świat wygląda zupełnie inaczej nocą. Nocne spacery mają swój klimat - szczególnie poza miastem:)
  • Anonim

...moje spacery nocą mają to do siebie, że lubią samotność...
    jest wtedy dużo czasu na własne przemyślenia na temat zycia; )
  • Anonim

dokladnie noc wprowadza taka aure nostalgi i przemyslen,wracaja wspomnienia i czlowiek zaczyna rozmyslac o swoim zyciu,o bliskich mu osobach fajne uczucie w ciagu dnia sie to raczej nie zdaza a szkoda....
  • Anonim

:) jak widac nie mamy czasu za dnia żeby móc wyzwolić swój twórczy potencjał myśli, które w nas drzemią, a budzą się gdy zapadnie mrok... i dzień ustąpi miejsca nocy...
  • Anonim

podejrzewam ze romantycy tez tworzyli noca :D swoje najwieksze dziela :D
  • Anonim

szczególnie nad wodą.

mmm..
  • Anonim

macie rację!!!
    Teraz my będziemy tworzyć...; P
    Tylko co???
    Pewnie historię... tylko to jest pewne.
    :)
  • Anonim

a ja myslalem ze pewna jest tylko smierc i podatki :P
  • Anonim

nie... tak na dobrą sprawę nic w tym świecie nie jest pewne :)
  • Anonim

i to jest w nim najpiekniejsze kto chcialby zyc majac odkryte wszystkie karty :D i wiedziec co go jutro czeka :P
  • Anonim

...życie byłoby wtedy nudne... ; P
  • <<<CeZaR>>>®

no wlasnie. powinno sie poprostu zyc nie wybiegajac myslami zbytnio do przodu, czyl spontanicznie:D
  • Anonim

dokładnie
  • Anonim

bo noc jest zajebista
    uwydatnia choćby ludzi samych czy siebie samą
    spacery ciche i spokojne
    bez natłoku ludzi i gwaru

kocham słoneczko, lecz nocą kocham niebo
| |

Jeśli kochasz noc, lubisz nocne spacery, sprawia ci przyjemność siedzenie w nocy itp to zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)