-
Anonim
Hej nie wiem jak wy ale ja uwielbiam nocna spacery cisza spokoj blask ksiezyca to jest to :D -
kredka.
-
Anonim
Zgadzam się! Spacery nocą są super ... to nie to co w dzień- zgiełik, hałas i zabiegani ludzie. Nocą można na prawdę żyć i przynajmniej głowa tak nie boli; ) -
oliwkowa
Też lubię spacerować wieczorem, po zapadnięciu nocy. Kiedy jest tak cicho i spokojnie. Można zebrać myśli. -
-
Anonim
zapraszam do mnie... ehhh ... te spacery, nikt Tobie nic nie mówi i jest tak spokojnie, cisza i tylko Ty! :) -
Anonim
-
Seldarin
"To co tygrysy lubią najbardziej":)
Cisza, spokój ... świat wygląda zupełnie inaczej nocą. Nocne spacery mają swój klimat - szczególnie poza miastem:) -
Anonim
...moje spacery nocą mają to do siebie, że lubią samotność...
jest wtedy dużo czasu na własne przemyślenia na temat zycia; ) -
Anonim
dokladnie noc wprowadza taka aure nostalgi i przemyslen,wracaja wspomnienia i czlowiek zaczyna rozmyslac o swoim zyciu,o bliskich mu osobach fajne uczucie w ciagu dnia sie to raczej nie zdaza a szkoda.... -
Anonim
:) jak widac nie mamy czasu za dnia żeby móc wyzwolić swój twórczy potencjał myśli, które w nas drzemią, a budzą się gdy zapadnie mrok... i dzień ustąpi miejsca nocy... -
Anonim
podejrzewam ze romantycy tez tworzyli noca :D swoje najwieksze dziela :D -
Anonim
-
Anonim
macie rację!!!
Teraz my będziemy tworzyć...; P
Tylko co???
Pewnie historię... tylko to jest pewne.
:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
i to jest w nim najpiekniejsze kto chcialby zyc majac odkryte wszystkie karty :D i wiedziec co go jutro czeka :P -
Anonim
-
<<<CeZaR>>>®
no wlasnie. powinno sie poprostu zyc nie wybiegajac myslami zbytnio do przodu, czyl spontanicznie:D -
Anonim
-
Anonim
bo noc jest zajebista
uwydatnia choćby ludzi samych czy siebie samą
spacery ciche i spokojne
bez natłoku ludzi i gwaru
kocham słoneczko, lecz nocą kocham niebo