Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

"Nie proszę o więcej" Edyty Górniak
  • m.

przy niektórych serce zaczyna szybciej bić a przy innej zwalnia..... XD
  • Przem

u2 - one.
    kancelarya - zabiorę cię.
    jimmy eat world - hear you me
  • Anonim

Mi piosenki przypominają bardziej różne osoby, niz sytuacje jakieś....
  • beata

mi niektóre piosenki kojarzą się z miejscami w których byłam słuchając ich. np piosenki Korna kojarzą mi się z warszawskimi wyścigami po których kiedyś spacerowałam ze słuchawkami w uszach. lub piosenki Braci z jazdą samochodem, bo często gdy jadę z tatą samochodem słuchamy właśnie Braci :)
  • beata

mi niektóre piosenki kojarzą się z miejscami w których byłam słuchając ich. np piosenki Korna kojarzą mi się z warszawskimi wyścigami po których kiedyś spacerowałam ze słuchawkami w uszach. lub piosenki Braci z jazdą samochodem, bo często gdy jadę z tatą samochodem słuchamy właśnie Braci :)
  • Olczens.; P

Nom mi sie kojarzy dwie piosenki Hilary Duff: Come Cline a drugiej tytulu nie pamietam ale kojarza mi sie z moja pierwsza miloscia z ostatnich wakacji....
  • ♪♪♪Kaasia♪♪♪

hmmm ja jak sobie slucham Milosc Happysadu albo Dla Ciebie Myslovitz to mi sie pare rzeczy przypomina... i milych i troche mniej...
  • klasyczna czarna blondynka

mm tak przypomina i te miłe dzięki którym sie uśmiecham ale niestety częściej te smutne....hmm wiele takich utworów i chyba nie będę wymieniać :P

w sumie to nie wiem czy to źle że przypomina....chyba zawsze lepiej pamiętać niż nie mieć żadnych wspomnień...heh

ale sie sentymentalnie zrobiło hehe xD
  • SmokinXardas

staram sie nie pamietać tego co było... a muzyka nie zawsze mi to przypomina... zresztą ja nie słucham muzyki po to by dołować się starymi miłościami :p
    a jak sie przypomni cos od czasu do czasu to jest to tylko ulotne wspomnienie... :)
  • Anonim

Moje uczucia do pewnej osoby idealnie oddaje piosenka "Poison" Alice Cooper'a. No cóż, na "In the name of love" trzeba jeszcze troche poczekac...; )
  • Martyna.

wszystkie o szczesliwej milosci... i zakochanych na maksa ludziach... z wzajemnoscia; ]
    KC Sebastian; -*
  • Lexie

"When you say nothing at all" by Ronan Keating
    "Iris" by Goo Goo Dolls
    "I can't be with you" by The Cranberries
  • Molcia

O.N.A. "Teraz już wiem" ... a przynajmniej ... myślałam, że wiem -.- Miłość to ciężki temat...
    :/
  • ...... .........

nowa "milosc" nowa piosenka xD
  • ♥Madźka♥

Często muzyka, której słucham określa mnie, moją sytuację. Często też jakieś piosenki kojarzą mi się z jakimś chłopakiem i czasem nie mogę przez to słuchać niektórych fajnych utworów, bo zaczynam się jeszcze bardziej dołować.

Ostatnio do mojej sytuacji pasuje piosenka Kasi Kowalskiej (z czasów gdy śpiewała rocka)- "Straciłam swój rozsądek"
  • Anonim

Kilka piosenek kojarzy mi się, dlatego rzadko ich słucham; )
  • caroline

Często słucham piosenek tak, żeby pasowały do mojego obecnego stanu ducha :) Jak mam chandrę trudno mi słuchać wesołych piosenek.
    Często też zdarza się tak, że akurat słowa piosenki pasują do obecnej sytuacji.
  • Entel

Również słucham niektórych piosenekw stosunku do mojego stanu. Wnioski wyciągnijcie z tytułów: End of All Hope, Crysis After Crysis, Orochimaru Theme, Dead Boy's Poem, Need to be Strong, Survival Examination.
  • dżastina.

Ona jest pedałem... Moja ulubiona piosenka. Nie wiem czemu, ale jakoś moim zdaniem z każdą piosenką można się utorzsamić.
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)