-
Izabela A.
Trudno powiedzieć... Muzyka towarzyszy nam na codzień. Ten kto "odnajdzie" ulubiony gatunek muzyczny nie może się ot tak rozstać z jego pięknem...; ) -
Zapluty karzeł reakcji.
-
Nuko
-
Klaudia Kowalska
Ponieważ muzyka dodaje sił, kiedy gram jest ona moja lekiem na wszystko. Liczy się tylko to co słyszę, to co gram. I uczucie, które mi zawsze towarzyszy. To ogromne uczucie, które czuję w sercu.To właśnie muzyka nadaje sens i sprawia, iż życie jest dużo piękniejsze. Tego nie da się opisać słowami... myślę, iż każdy z nas to czuję kto tylko tak bardzo kocha i ceni muzykę... :)
Bo właśnie muzyka jest takim moim "terapeutą".
<33 -
-
dmilith
Dlatego, że liczenie transformat Fouriera na kartce jest nudne, a gdy mózg robi to podczas słuchania muzyki to przyjemne.; >
-
Insepultus666
Pomaga zagłuszyć czasem codzienność lub nadaje jej barw w pochmurne dni.
Niesie ze sobą emocje, których normalnie próżno szukać wśród szarych ulic miast. -
Maroggy
bo mi sie podoba ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=thYw... -
Sabina
Bo jest swego rodzaju prawdą. Ta właśnie prawdziwa, żywa, wytworzona z sensem, nie maszynowo...
Żeby powstał utwór muzyczny, ktoś musi "wyciągnąć" z siebie jakieś myśli, napisać, do tego dodać kilka dźwięków, które też są zależne od danej osoby. I przez to możemy w to uciec, a też się z tym utożsamić.
Zawsze znajdzie się coś, z czym możemy siebie samych połączyć. -
Collet
Muzyka relaksuje, inspiruje, daje wiarę w życie, uczy, wychowuje. Jest czymś, co kocham, co nie pozwala mi się poddać. Daje siłę. -
Sunshine.!♫
Muzyka pobudza każdą żyłkę w ciele, każdą jego część. Pozwala zapomnieć, odreagować, zrelaksować się. Pobudza wyobraźnię, pozwala marzyć, dodaje radości i łączy ludzi; ) Jest wszechobecna i taka różna. Każdy znajdzie w niej coś dla siebie.