Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

na MP4; D
  • ..:::Annn:::..

z tel na słuchawkach.
  • Karo ^^

na komie z słuchawkami !
  • Anonim

na MP3; D
  • M@trix

Albo sluchać na przyzwoitym sprzęcie, albo wcale, inaczej kaleczy się muzykę :)
    Oczywiście ważne jest też dobrej jakości źródło dźwięku. Zdecydowanie preferuję cyfrowe, choć mam jeszcze sporą kolekcję kaset (wiekszość nagrana z CD w DolbyC) z nagraniami nieosiągalnymi dzisiaj, niestety...

A więc po kolei, tak słucham (to dość zróżnicowane):

1. W domu na wieży, a najbardziej lubię (jeśli dorwę takie wydanie) w DTS 5.1, pozostałe w stereo 2.1 Nośniki - płyty CD, SACD i DVD, czasami "stare" kasety. Rzadziej na kompie - z pendrive'a, BD, DVD, CD lub prosto z netu (stereo 2.1). Zdarza się też na słuchawkach radiowych (w kiblu :D)
    2. W samochodzie z radia lub płyt na poczciwym Clarionie - czyste stereo
    2. W pracy na kompie (zestaw Creative 2.1) - mp3 lub wave, albo radio z netu, stereo 2.1
    3. W podroży nie samochodem na słuchawkach z BlackBerry (zdecydowanie najgorszy sposób) - mp3
    4. W lesie (na działce) - Dolby Digital, DTS, lub stereo - z wszelkich dostepnych źródel; )

Lubie też słuchać i oglądać koncerty - głównie z DVD, czasem kablówka "on demand" (mały wybór)

• Technics SA-AX7 - japońska precyzja dźwięku

Git! 1

Kit! 0

• Deathrider

ja na krzesle

a tak to:
    -Winamp
    -JuTube
    -jak najwięcej koncertów
  • Puzdra

A ja na łóżku.
  • buntowniczkค

>Karolina.♥ napisała:
    >na komie z słuchawkami !

*ze
  • markus rose

Laptop , lecz to w domu do niedawna moje ukochane razyjko w aucie , a teraz pozostał sonyericson i słychawki d[[[-_-]]]b
  • Mari poproś to powiem

Na komórce; **
  • Czejen® D@w!dowsk!

Najczęściej to chyba komputer ponieważ tam mam najczystsze brzmienie z głośników :) Ale równie często z odtwarzacza mp3 :)
  • radush

raczej z kompa pod którego mam podpiętego denonka zapewniającego mi super dźwięk.
  • Czejen® D@w!dowsk!

od wczoraj z 4 kolumn 1500W podłączonych do wzmacniacza a on z kolei do komputera; ]
  • Julia Rose

Z telefonu przez słuchawki, a jak siedzę w domu to z głośników. : )
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)