-
Anonim
-
..:::Annn:::..
-
Karo ^^
-
Anonim
-
-
Albo sluchać na przyzwoitym sprzęcie, albo wcale, inaczej kaleczy się muzykę :)
Oczywiście ważne jest też dobrej jakości źródło dźwięku. Zdecydowanie preferuję cyfrowe, choć mam jeszcze sporą kolekcję kaset (wiekszość nagrana z CD w DolbyC) z nagraniami nieosiągalnymi dzisiaj, niestety...
A więc po kolei, tak słucham (to dość zróżnicowane):
1. W domu na wieży, a najbardziej lubię (jeśli dorwę takie wydanie) w DTS 5.1, pozostałe w stereo 2.1 Nośniki - płyty CD, SACD i DVD, czasami "stare" kasety. Rzadziej na kompie - z pendrive'a, BD, DVD, CD lub prosto z netu (stereo 2.1). Zdarza się też na słuchawkach radiowych (w kiblu :D)
2. W samochodzie z radia lub płyt na poczciwym Clarionie - czyste stereo
2. W pracy na kompie (zestaw Creative 2.1) - mp3 lub wave, albo radio z netu, stereo 2.1
3. W podroży nie samochodem na słuchawkach z BlackBerry (zdecydowanie najgorszy sposób) - mp3
4. W lesie (na działce) - Dolby Digital, DTS, lub stereo - z wszelkich dostepnych źródel; )
Lubie też słuchać i oglądać koncerty - głównie z DVD, czasem kablówka "on demand" (mały wybór)
-
Deathrider
-
Puzdra
-
buntowniczkค
-
markus rose
Laptop , lecz to w domu do niedawna moje ukochane razyjko w aucie , a teraz pozostał sonyericson i słychawki d[[[-_-]]]b -
Mari poproś to powiem
-
Czejen® D@w!dowsk!
Najczęściej to chyba komputer ponieważ tam mam najczystsze brzmienie z głośników :) Ale równie często z odtwarzacza mp3 :) -
radush
raczej z kompa pod którego mam podpiętego denonka zapewniającego mi super dźwięk. -
Czejen® D@w!dowsk!
od wczoraj z 4 kolumn 1500W podłączonych do wzmacniacza a on z kolei do komputera; ] -
Julia Rose