-
Anonim
-
Anonim
-
moniaa1
Ja słucham w domku około 2h i w pracy 8h (tu puszczają nam to co mają) bez muzyki dzień stracony:DD -
Anonim
-
-
....
-
K l a u d i a K r y s t o s i a k
-
Anonim
-
Buu
-
She.!
-
Czerwony Błazen.
Jako, że przez cały dzień mam włączone radio lub słuchawki w uszach... To uzbierałoby się ze 13 h. -
<MartynA>
-
Anonim
-
Ksiądz
-
♫ Kuba ♫
-
Anonim
-
Anonim
-
Ana
-
ಌ Chatte ಌ
-
jacuza19
jak siedzisz na kiblu to tez sluchasz? to moim zdaniem psychoza gorzej urojenie..ja jestem od tego uzalezniona i duzo slucham ale nie do przesady watpie nie wytrzymalabys. nawet jak jestes na waznym spotkaniu to tez? nawet w pracy? watpie bez przesady ja nie mam na nic czasu ale muzyka zawsze jest ze mna kocham to. godzinami nie da sie tego wyliczyc ale dzien w dzien potrafie sluchac jednej plyty badz jednego utworu przez kilka miesiecy ja na muzyce sie wychowalam wiec nie wierze w to co mowisz musialabym cie poznac wtedy bym ci uwierzyla nie wierze ze na 5min nie zdejmujesz z uszu sluchawek nawet jak z kims rozmawiasz no chyba ze zamykasz sie codziennie w swoim pokoju siedzisz i sluchasz muzyki i tym zyjesz i nic poza tym nie robisz pozdro -
JARZYN