-
Anonim
Mój ma na imię Rafał i 25 lat (ja 20...)
Od 2 lat nie mieszkamy razem, gdyż ożenił się i wyprowadził, ale nadal jest moim największym Przyjacielem! :))))
Przez 12 lat mielismy wspolny pokoj, moze dlatego zawsze bylismy tak blisko siebie... On jest dla mnie WSZYSTKIM! Jest najlepszy i koniec kropka :P -
* alicja *
Mój brat jest ode mnie starszy 6 lat, niby duża różnica wieku, ale teraz jakoś się dogadujemy. Wcześniej to był KOSZMAR !!! Zawsze było coś nie tak, a wina spadała na mnie =) Teraz nawet daje mi oddzielne kieszonkowe (bo jeszcze sama nie zarabiam <lol>) i chodzimy sobie do kina (ja, On i jego dziewczyna :|).
Podsumowując - strasznie sie ciesze, że mam brata, jako jedynaczka bym nie wytrzymała, a tym bardziej z siostrą przy boku =\
PS. nie lubie go tylko za to, jak wcześniej napisałam, że daje mi kase, uwielbiam Go za całokształt i za to, że poprostu JEST =) -
Nayna ®
-
Grono.Net
A moj brat ma 32 lata i jest starszy ode mnie o trzy lata...
W ubieglym roku pierwszy raz powiedzialem Mu, ze go kocham. Wczesniej jakos tak...nie bylo okazji. No nie...Klamie....Czasami trudne przejscia pozwalaja docenic, ze ma sie rodzenstwo...
"Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza" -
-
...
ja mam 2 starszych braci... 5 i 7 lat roznicy:) bardzo ich kooocham ale teraz oboje wyjechali:((( -
Nayna ®
-
Nayna ®
-
M.
-
Anonim
heh a czy do tego potrzebujesz starszego brata :] powiedz to ci koledzy kupia :P a ja mam 3 starszych braciów i sie nie chwale :P -
agatka.
-
Anonim
mam brata starszego o 3lata i jest swietny;D
lepszy od mojej starszej siostry;> -
Anonim
weźcie a u mnie jest fajnie ja mam 14 lat a on 28 :D wyprowadził sie ale czesto przyjezdza i sie tak bijemy na zarty i w ogóle hehe ale fajnei jest moje kolezanki czesto mi zazdroszcza takiego brata jak widza jak sie przytulamy i wogóle :D
KOCHAM GO NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!!
POzdro dla Adasia mojego braciszka kochanego :* -
Anonim
mój brat jest ode mnie starszy dwa lata, mamy zajebisty kontakt, wspólnych znajomych, wspólne wypady, bronimy siebie wzajemnie!! Satrszy brat to zajebista sprawa -
Rudsonek :P:P
Ja mam dwóch starszych braci!!! To frajda. Rozpieszczaja, bronia i mozna z nimi fajnie pogadac!!! Ach, jak dobtrze miec starszych braci, ale mysle, ze musi byc to wieksza roznica wieku. Bo rok, dwa czy trzy lata to za mala odleglosc, ale sa wyjatki, ze mozna sie dogadac. -
Magduś :)
a mój brat jest trzy lata starszy i nie wyobrazam sobie zycia bez niego;) mamy wspolnyc znajomych i zawsze mozemy na siebie liczyc w kazdej sytuacji. jest z wiele tematow na ktore moge porozmawiac tylko z nim i tylko jemu w niektorych kwestiach zufac;) :* -
*CrAzY HoNeY*
moj brat ma 19 lat a ja 12
to siedem lat róznicy ale my sie nie dogadujemy! on to kompletny idiota! wyzywamy sie kiedy mozemy i wogole przypal na maksa :P -
Anonim
hehehe moi bracia to tez debile ale czasami idzie sie z nimi dogadac :P
-
*CrAzY HoNeY*
no z moim to czasem tesh ale wtedy jedynie kiedy cos dostanie lub bedzie mial w zamian :P -
Anonim
hehe kopa w du***sko :P nic wiecej swojemu bym nie dal z bracmi to jest tak oni zawsze niby maja racje ale jak przyjdzie co do czego ze nie maja to nie potrafia sie do tego przyznac :P poprostu nie sluchaja nas mlodszych lepiej wyksztalconych cudnych i wogole :P hiehie :P -
Anonim
ma sie starszego i młodszego...równo kocham i chciałabymz nimi znowu mieszkać...jakza małolata:)