-
Anonim
Witam wszystkie drogie Panie! Chciałbym uzyskać kilka odpowiedzi. Chciałbym co nieco poszeżyć swoją wiedzę o dziewczynach, take.. liczę na was :*
1) Bruneci czy Blondyni?
2) Szczupli czy z brzuszkiem
3) Wysocy czy niscy
4) Wariaci czy spokojni
5) Z poczuciem humoru czy poważni
6) Zarośnięci czy ogoleni
7) Ubrani luźno czy elegancko
Pytanie numer 8 :)
Czy wg. was, chłopak powinien uderzać do dziewczyny? No wiecie czy to chłopak powinien robić pierwszy krok? Bo chyba niektóre to odstrasza?
Pytanie numer 9
Co was ujmuje w chłopakach? (jak wzbudzić w was zainteresowanie)
Pytanie 10
Napiszcie coś fajnego od siebie. W sumie to nie pytanie. :) -
Anonim
1) byle nie łysi; -)
2) raczej szczupli...
3) no cóż, jako że sama mam 182cm to jednak wysocy :D
4) po trochu z obu cech
5) oczywiście ze z poczuciem humoru
6) OGOLENI!
7) ubrani tak, by było im do twarzy :)
8) yyy - a to nie jest standard przyjęty w społeczeństwie? bo pytanie zabrzmiało jakby nagminne było podrywanie przez dziewczyny; -)
choć w moim przypadku to JA zdecydowanie wolę działać; -)
9) co mnie ujmuje? błysk w oku, szczery uśmiech, piękne dłonie i ramiona, intelekt, poczucie humoru zgrane z moim, spontaniczność, odwaga (nie mylić z brawurą!), opiekuńczość, serce dla zwierząt
o :) -
Madeline
Ok , skoro liczysz ... :)
1. Bruneci . Ale blondyni też są OK :D
2. Raczej szczupli . Ale chciałam powiedzieć , że dużo zależy od CHARAKTERU, a NIE WYGLĄDU .
3. Raczej wysocy, ale nie wygląd najważniejszy :D Chociaż jednak często pierwsze wrażenie ...
4. Wariaci !!
5. Z poczuciem humoru, ale ne debile; ) Potrafiący zachować powagę w odpowiednich sytuacjach.
6. Hmm ... Leciuutki zarost na buźce jest fajny ^^' Ale tak to ogoleni.
7. Zazwyczaj luźno, ale czasami elegant może zaskoczyć urokiem :P :D Więc czasem tak, czasem tak. Ale nie sztywniarsko!
8. Cóóóż. Myślę, że tak, powinien robić piewrszy krok, ale stopniowo :) Najpierw najlepiej "wybadać teren" :D A nie od razu "uderzać" :D
9. Hmm. Napewno uśmiechem :) A cechy ... No to myślę że odpowiedzialność, otwartość, opiekuńczość, czułość ... hmm poczucie humoru, przyjacielskość- że tak powiem.
10. I cóż ja tu mam napisać :) Myślę, że każdy facet ma w sobie coś, co do Niego przyciąga dziewczynę, że tak powiem :) A- i jak już mówiłam - w sumie najważniejsze jest wnętrze; ) :D
Pozdrawiam ! i co - usatysfakcjonowany ? :D (hm trudne słowo; )) -
Anonim
1. Bruneci
2. Szczupli
3. W sam raz :)
4. Wariaci ale tylko w pozytywnym tego słowa znaczeniu; )
5. Z poczuciem humoru
6. Bez różnicy, byle by nie mieli bródki jak koza :)
7. Zdecydowanie luźno
8. To zależy jeszcze od sytuacji, ale raczej chłopak.
9. Po prostu MUSZĄ BYĆ SOBĄ!
10.
K
o
c
h
a
m
R
a
f
a
ł
a
:
*
-
-
myszka ♥19
1) obojętnie :P
2) Szczupli
3) nie za niski, nie za wysoki... musi być wyższy od swojej kobiety
4) mój typ spokojny wariat :)
5) Facet musi mieć poczucie humoru, kiedy jego Kobietka jest smutna, wtedy powinien ją rozweselić, musi także w pewnych sytuacjach zachować powage.. ale przecież o tym wszyscy wiemy :)
6) hmm... ja uwielbiam kiedy mój męzczyzna ma taki lekki zarościk.. mm.. rozmazyłam się hihi
7) Elegancko :)
8):
Oczywiście że powinien.. kobietki tylko na to czekają, kiedy podoba im się jakis facet, to są w siódmym niebie kiedy to on pierwszy do nich :udezra" ( no może nie wszystkie :) )
9)
Oczy... Kiedy podaba Ci sie kobieta, musisz przyciągac ja wzrokiem, obserwuj ją, wodź za nią oczami, czasami zmierza wzrokiem.. poza tym musisz być męski, i nie sprawiac wrażenia że nie jestes za inteligentny. Poza tym np. mnie ujmuja męskie dłonie.. uwielbiam kiedy mój męzczyzna dotyka mnie nimi :) Kobietą także podobają sie dżentelmeni :) Którzy traktuja płeć piękną jak najwiekszy cud swiata :) hihi to jest słodkie :)
10) wiec.. Bądź dżentelmenem.. traktuj kobiety jak najważniejszy element w Twoim życiu. Bądź czuły, delikatny, czasami zabawny, czasami poważny, naucz się słuchać i milczeć... Spraw żeby kobieta czuła się przy Tobie bezpiecznie..
powodzenia :)
-
Anonim
dla mnie ta ankieta nie ma zbytniego sensu. Nie mozna jednznacznie określić, co dziewczyny w facetach kręci, każdej się co innego podoba. My Ci tutaj doradzimy tak a nie inaczej, a okaże się, że nijak się to będzie miało do rzeczywistości. -
.Kami.
1) Bruneci
2) z brzusziem, aczkolwiek nie za dużym :p
3) wysocy. tzn. wyżsi ode mnie, ale nie znów za bardzo; ]
4) zależy..
5) z poczuciem humoru, ale potrafiący zachować powagę, kiedy trzeba
6) ogoleni
7) luźno
8) Powinien robić pierwszy krok, bynajmniej do mnie. Bo inaczej miałąbym wrażenie, że to mi na tym związku bardziej zależy, i byłby ze mną z litości..
9) wystarczy, że ładnie spojrzy :D
10) coś fajnego od siebie yyy kocham was :p hiehiehie ^^
-
A.
1. nie ma znaczenia jak dla mnie, kolor włosów o niczym nie świadczy
2. hmmm, sczupły raczej (z wiekiem i tak pewnie brzuszka nabierze; )
3. wolę wysokich
4. pół na pół
5. z poczuciem humoru ale żeby nie była mu obca też powaga, choć to zależy od sytuacji oczywiście
6. ogolony
7. na luzie, choć elegancko ubrany też mnie kręci; )
8. wg mnie nie ma reguły w tym zakresie. np w moim przypadku to ja poderwałam a nie on mnie. Choć nie ukrywam, że wolę być zdobywaną niż zdobywać...
9.ojej, muszę się zastanowić.. mnie ujmuje poczucie humoru i tzw "to coś", poza tym ciekawa rozmowa i umiejętność słuchania, szczerość (nie lubię jak facet zgrywa macho i udaje kogoś kim nie jest)
10. hehe, chyba trzeba zrobić podobną ankietę na temat facetów :]
pozdrawiam -
Anonim
Markomanka dlaczego to miałoby nie miec sensu? Już po kilku odpowiedziach można wyciągnąć kilka fajnych wniosków. No oczywiście że każda dziewczyna jest inna i indywidualna, kto powiedział, że będę się 3mał twardo utartego schematu. Ankieta, to moja czysta ciekawość, i proszę o kontynuowanie jej. Wszystkim które odpowiedziały- różyczka ---/----@ -
Monika
1) bruneci :)
2) szczupli
3) wysocy :)))
4) wariaci (w pozytywnym tego słowa znaczeniu; )) czasem też muszą być spokojni; )
5) z poczuciem humoru!! jednak czasem muszą zachowywać się powaznie :)
6) ogoleni!! :P
7) luźno... ale kiedy sytuacja tego wymaga to elegancko :]
8) któraś dziewczyna wyżej wspomniała, że chłopak najpierw powinien "wybadać teren" i dopiero potem "uderzać" hehe :P popieram!! nie cierpię jak chłopak, którego dopiero poznałam od razu mnie atakuje!! echh :|:P
9) trzeba mieć "to coś" :) coś co zwróci naszą uwagę...; ] nie umiem tego dokładnie określić; )
10) dobry pomysł miałeś z tą ankietą hehe :) teraz będziesz nas rozkminiał :P:P; ) pzdr; * -
Magdalena
1. obojętnie
2. szczupli
3. wysocy
4. postrzeleni ale przy tym odpowiedzialni i nie lekkomyślni
5. weseli
6. z lekkim zarostem
7. na luzie
8. powinien delikatnie adorować, nie nachalnie
9. spojrzenie sygnalizujące zainteresowanie, chęć (szczerego!)wysłuchania mnie a nie tylko gadanie o sobie, troskliwość
10. czemu najczęściej tak jest, że kobiety niemal cały czas są w stanie obdarzać swojego mężczyznę czułością, zainteresowaniem - tak jak na początku związku, a facetom im dłużej, tym mniej wydaje sie "porywający" związek i już się tak nie starają? -
Karoliś
1. Bruneci
2. Szczupli (dobrze zbudowani, ale nie napakowani)
3. Średni
4. Wariaci
5. Z poczuciem humoru
6. Obojętne
7. Luźno
8. Tak powinien :>
9. Charakter... sposób podrywania xD
10. Wszystkie te cechy ma mój skarb...; ) -
Anonim
1) to nie robi różnicy. są przystojni i tacy i tacy
2) hmmmmmmmmm.... za grubaskami nie przepadam; )
3) WYSOCY
4)POŁOWA TEGO I TEGO. NIE MOŻE BYC CICHUTKI JAK MYSZKA :)
5) Z POCZUCIEM HUMORU!!!!!!!!!!! ato chyba najważniejsze :)
6) zarośnięci są obleśni
7) no proste że luźno a najlepiej skate !!!!!!!!!!!!!
8) wg mnie jeśli dziewczyna robi pierwsze kroki to nie jest to takie fajne jak przeciwnie. chłopak powinien zrobić pierwszy krok !!!!
9) poczucie humoru no i oczywiście nie może być chmski tylko milusi; )
10) podsumujmy : ja znalazłam kogoś takiego !!!!!!!!!!! :)))))))) -
^^ serce ^^
1) bruneci
2) średni.... ja raczej nie przepadam za chłopakami do których nie mogę się przytulić bo nie mają mięśni;P
3) wysocy
4) wariaci......pewnie dlatego , że sama jestem wariatką;P
5) z poczuciem hmoru....
6) ogoleni.....
7) zależy na jakie okazje....
8)
moim zdaniem chłopak powinien zrobić pierwszy krok......wkońcu on się stara o dziewczynę a nie ona o niego...
9) zabawny, taktowny i milutki!!!!
10) hmmm....podsumujmy: ja chyba raczej nie znajdę takiego faceta;P -
Anonim
1. raczej bruneci-ale blondyni tez czasami bywają interesujący...
2. szczupli
3. wysocy-ale bez przesady(wystarczy tyle żeby nie był niższy ode mnie)
4.zależy od sytuacji-czasami wariat . ktory umie rozmieszyć i podnieść na duchu, a czasmi powazny facet z ktorym mozna porozmawiać o wszystkim i na którego zawsze można liczyć.
5.tak jak wyżej:)
6.ogoleni-zdecydowanie:D
7.zależy od okazji-ale na codzien raczej luźno
8.tak uważam że chłopak powinnien robic pierwszy krok,kale nie powinien byc nachalny,jeżeli dziewczyna jest też zainteresowana to z pewnością sama zrobi ten drugi krok:)
9.ujmuje mnie czułość,opiekuńczośc-ważne żebym się czuła przy nim bezpiecznie,czasami taka słodka bezradność,uśmiech-spojrzenie i to jak mi się z chłopakiem rozmawia.
10.myslę że moj Daruś chociaz ma wady (jak wszyscy-ja również nie jestem święta) posiada wiekszośc tych cech ktore ujmuja mnie w mężczyźnie-kocham Go i tak naprawdę żeby wiedzieć co podoba mi się w facetach musiałbyś poznać właśnie mojego Darka:)To on jest odpowiedzią na wszystkie te pytania:D -
Anonim
1) bruneci ewentualnie ciemni blondyni
2) szczupli choć nie patyki;-) jak mój:-)
3) wysocy (180m)
4) romantyczni wariaci
5) z humorem
6) lekki zarościk moze być...
7) luźno a właściwie zalezy od sytuacji (jak ze wszystkim...)
8) chłopak pierwszy;-)
9) bycie sobą...nie udawanie...pełna akceptacja tak w skrócie
10) Jestes sympatyczny POWODZENIA życzę; -) -
Anonim
3) wysocy (180m)
4) romantyczni wariaci
5) z humorem
8) chłopak pierwszy;-)
Anonim
3) wysocy (180m)
4) romantyczni wariaci
5) z humorem
8) chłopak pierwszy;-)
Anonim
Hmmm liczyć najlepiej na siebie, ale skoro już weszłam to będę tak miła i owszem - odpowiem na pytania :P
1. Stanowczo bruneci, choć kocham blondyna, więc to raczej obojętne, bo serce się liczy...
2. Szczupli, ale nie chudzi.
3. Byle był wyższy ode mnie, a to nic trudnego jak się ma 170cm wzrostu :P
4. Oooooo zdecydowanie wariaci :) Kocham zwariowanych facetów..
5. Z poczuciem humoru, ale kiedy trzeba poważni.
6. Ogoleni, ew. wchodzi w gre jednodniowy zarost:P
7. Ubrani i luźno i elegancko :D Na codzień normalnie, a kiedy trzeba koszula, krawat, garnitur - uwielbiam facetów w koszulach...
8. Hmm... Nawet lepiej jak to facet się zabiera do roboty, ja swojego serce sama musiałam zdobywać, ale udało mi się, wiec dziewczyny też to potrafią :)
9. Powinien byś stanowczy, bezpośredni, szczery, potrafiący zaufać, taki, który sprawi, że będę się uśmiechała. Mający własną pasję... zawsze chciałam mieć chłopaka, który gra na gitarze, i proszę - mam. Taki, który potrafi zatrzymać moje serce, ale wkupić się też w łaski mojej mamy :P Z wyglądu tak jeszcze to zwracam uwagę od góry na oczy, na tyłek i na buty.... i powinien mieć silne męskie ręce... śliczne oczy, które będą błyszczały i mówiły, jak bardzo mnie kocha... będzie potrafił zrobić coś, żeby mnie uszczęśliwić... będzie pomysłowy, twórczy i kreatywny.... i to wszystko raczej :)
10. Coś fajnego ode mnie :P :D -
ala...
1.zdecydownaie bruneci
2. wole szczuplych aczkolwiek nie moga byc za bardzo umiesnieni:)
3. wysocy
4. wariaci ale kiedy trzeba musza zachowac zimna krew i byc bardzo opanowani...wiec pol na pol poprosze
5. nie jestem smutasem wiec chyba wszystko jasne:P
6.OGOLENI-mam nadzieje ze to czytasz kochanie...:)
7.jesli chodzi o styl to ciezko mi to opisac ale musi byc niepowtarzalny dokladnie rzecz biorac preferuje styl mojego LUKA:)
8. jestem jednak za strereotypem wiec to on powinniem zaczac, jednak nie potepiam jak dziewczyny sa odwazne i same zaczynaja flirtowac:) brawo dla odwaznych...
9. jego dlonie , usmiech i sposob bycia...
10. moze nie cos fajnego ale ciekawa jestem po co ci to wszystko???tak naprawde nie musisz sie dopasowywac do zadnej dziewczyny bo jesli ona tego wymaga to znaczy ze to nie jest to...w koncu w idealnej milosci nikt nie wymaga od niekogo tak drastycznych zmian:)...pozdrawiam