-
martita
-
♥If you like Pina Coladas♥
Oj tak,duzo o tym rozmawiamy.Zaczynamy zbierac pieniążki,ale oświadczyn jeszcze nie było:)Jak bedą to sie pochwalę:P -
Anonim
-
martita
my juz zareczeni od grudnia...
w przyszlym roku slub...
mysle ze planowanie to piekna rzecz... daje tyle radosci! -
-
martita
>*Marta* napisała:
>Oj tak,duzo o tym rozmawiamy.Zaczynamy zbierac
>pieniążki,ale oświadczyn jeszcze nie było:)Jak bedą to
>sie pochwalę:P
a jak dlugo jestescie razem??
-
szcześliwa mamusia:)))
jak zaczelam planowac ze swoim chlopakiem slub to zaczelo sie wszystko rozpadac...ale pewnie bylismy niedojrzali:))wam dziewczynki zycze duzo radosci i milosci:)) -
Anonim
Ja już mam to za sobą ale nadal się czuję jakby to był początek naszego związku. Teraz tylko czekamy na dzidzię:) -
Anonim
>martita napisała:
>czy planujecie juz wspolna przyszlosc?
19.05 ślub... miesiąc został :)
Razem już mieszkamy, za jakieś 3 lata chcemy mieć dziecko...
Dobrze wiedzieć, że jest ktoś kto chce się ze mną zmagać z przyszłością :) -
myszka ♥19
Kilka lat temu oboje marzyliśmy i rozmawialiśmy o tym jak to wszystko bedzie wyglądało, ślub, wesele, i wspólne życie, na które najbardziej czekaliśmy. Zdawaliśmy sobie sprawę że jeszcze kilka dobrych lat żeby nasze marzenia się spełniły. Teraz jak sobie to przypominam, nie moge uwierzyć że tak szybko zleciał ten czas. Jeszcze niedawno to były tylko marzeniaa teraz to staje się rzeczywistością. Mój narzeczony poczekał aż skończę szkołę i tak jak zaplanowaliśmy ślub odbędzie się w czerwcu. Nie wyobrażam sobie innego człowieka obok mnie któremu powiedziałabym "tak" i ta pewnośc że to właśnie On jest czymś wspaniałym.....
KOCHAM GO :) :) :) -
Anonim
a ja chyba jeszcze jestem za młoda do planowania wspólnej przyszłości... nie dorosłam aż do tak poważnego związku,chyba muszę się jeszcze wyszaleć... :) -
Jashi
myszka 19, sliczne macie obraczki, fajny ten pomysl z imieniem i data w srodku, slicznie :) -
myszka ♥19
-
♥If you like Pina Coladas♥
>martita napisała:
>>*Marta* napisała:
>>Oj tak,duzo o tym rozmawiamy.Zaczynamy zbierac
>>pieniążki,ale oświadczyn jeszcze nie było:)Jak bedą
>to
>>sie pochwalę:P
>
>a jak dlugo jestescie razem??
>
Ponad rok.Ale wiemy,ze to juz TO:) -
Sometimes sun Sometimes rain
hej hej My mamy plan by juz po wakacjach zamieszkac i sie zareczyc ma to byc tak bym nie wiedziala hehe i tak sie domysle :) pozdr wiosenne -
>kolejna wyprawa do Alergologa :( napisała:
>hej hej My mamy plan by juz po wakacjach zamieszkac i sie
>zareczyc ma to byc tak bym nie wiedziala hehe i tak sie
>domysle :) pozdr wiosenne
o planie raczej się wie....
szczerze to ja nie rozumiem o czym napisałaś... -
Magda Kietlińska
myszka 19 jestes w moim wieku chyba >>>podziwiam Cie za zdecydowanie i odwage :) powodzenia zycze -
myszka ♥19
tak mam tyle lat co Ty :)
Spotkałam się już z takimi opiniami że ślub w tak młodym wieku świadczy o dużej odwadze.Czasami też ludzie pytają czy jestem w ciąży. Drażni mnie to jak cholera ... :/ a ja poprostu go kocham i chcem z nim być, spędzić z nim reszczte życia, stworzyć rodzinę.
Gdyby mój narzeczony był w moim wieku to na 100 % nie odważyłabym się na ślub. Wiem, że On jest odpowiedzialny, nie boje się. Najważniejsza jest prawdziwa miłość i pewność że to ta osoba
pozdrawiam:) -
Anonim
>myszka♥19 napisała:
>tak mam tyle lat co Ty :)
>
>Spotkałam się już z takimi opiniami że ślub w tak
>młodym wieku świadczy o dużej odwadze.Czasami też ludzie
>pytają czy jestem w ciąży. Drażni mnie to jak cholera
>... :/ a ja poprostu go kocham i chcem z nim być, spędzić
>z nim reszczte życia, stworzyć rodzinę.
>
>Gdyby mój narzeczony był w moim wieku to na 100 % nie
>odważyłabym się na ślub. Wiem, że On jest
>odpowiedzialny, nie boje się. Najważniejsza jest prawdziwa
>miłość i pewność że to ta osoba
>pozdrawiam:)
szczęścia Ci życzę :) -
myszka ♥19
-
**maduś**
Ela, o czym to ja sie dowiaduje, bedziemy mialy o czym pogadac na uczelni bo u mnie tez duuuuuuuuze plany i zmiany w zwiazku z nasza wspolna przyszloscia nastapily a raczej bardziej sie sprecyzowaly :))) rowniez pozdrowki wiosenne :)))