Kocham Kogoś Wyjątkowego ♥ [7910]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga

co kupujecie swojej połówce?? ja mam tyle pomysłów ale nie moge sie zdecydowac.
  • Martina

mam jeden pomysł...chodzi mi o pewne zwierzątko ale nie mogę zdradzić jakie bo może to przeczytać; ] troche się wykosztuję,ale co z tego jeśli wynagrodzeniem będzie jego uśmiech :)
  • Anonim

fajnie; ]
  • Lejka

a ja kupuje mu maszynke gillet m3 power :) moze przestanie mnie wkoncu drapac :)
  • Anonim

a ja nie wiem co mojemu na gwiazdkę kupić... :(
  • Anonim

• eM

TEŻ NIE MAM POMYSŁU; /
  • moniś

ja chyba zrobie koszulke ze swoim zdeciem i podpisze np (fajna niunia-> MOJA!) Nie wiem, mam sporo pomyslow, cos fajnego i zabawnego i by wiedzial ze to ode mnie :)
  • Uzytkownik usuniety

ja myślałam, zeby zrobić album z wklejanymi fotami, wkleiłabym kilka, a dalsze kartki zostawiła na przyszłość :)
    ale On lubi bardziej praktyczne prezenty... wiec nie wiem :/
  • Weruś

ja właśnie też nie wiem co kupić...POMOCY!!!
  • Majta.

hej ryjek! ja mam pomysł, moja połówka lubi gotować, a teraz ma taki damski tandetny. więc tak sobie pomyślałam,że kupie mu fartuszek, a są takie fajne z ciałami różnych śmiechowych ludzi. i wpadł mi do głowy pomysł, żeby mu kupić taki z ciałem mięśniaka:)
  • Anonim

ja mysle o rybce :)
    bo przed wakacjami zdechl jego ukochany pies,drugiego nie chce, kotow nie lubi,a ostatnio wspomnial,ze rybke chcialby miec,ale nie moze sie zmotywowac i pojsc ja kupic.
    wiec mu pomoge; p
    taki mam nadzieje mily prezent mikolajkowy ode mnie dostanie :)
  • eM

>opiekunka napisała:
    >ja chyba zrobie koszulke ze swoim zdeciem i podpisze np
    >(fajna niunia-> MOJA!) Nie wiem, mam sporo pomyslow, cos
    >fajnego i zabawnego i by wiedzial ze to ode mnie :)

ostatnio podarowałam to mojemu Miśkowi..fajna sprawa..tym bardziej że są do wyboru nadruki na różnych gadżetach;D
  • Anonim

niby ten sam problem, ale.. dostanie coś z ubrania..;]
  • Anonim

A ja swojemy Misiowi na 2 rocznicę kupiłam zawieszkę z literką A tak jak moje imię:) żeby miał mnie blisko siebie.....<buziaczek:*> ale jeśli chodzi o mikołaja to dam mu pole do popisu...niech sobie sam wybierze....przynajmniej będę pewna że mu sie spodoba:P
  • ..::Lucy::..

ja z reguły na urodziny, imieniny czy Święta idę z moim chłopakiem do sklepu i coś wspólnie wybieramy a ja kupuję :) - mam wrażenie, że lubi taki sposób bycia obdarowywanym :)
  • Ala

my to lubimy takie prezenty własnoręcznie robione:) dlatego ja dam mu na Mikołajki ramkę z moim zdjęciem (powiedział że chce moje, bez niego), którą sama ozdobię.

ale za to ja zażyczyłam sobie taki ogrzewacz, mniej więcej jak ten co tu ktoś wstawił linka. bo mi zawsze zimno w ręce i on narzeka jak go dotykam:P
  • Oℓuu$k∂°

z tą koszulką i zdjeciem swoim na niej to bardzo dobry pomysl;)
    tylko gdzie takie cos mozna zrobic ?:D
  • fifkaone

w sklepie fotograficznym sie zapytaj... albo koszulki.com
  • Przez życie razem...

http://asp03.photoprintit.de/micros... prosze Was bardzo koszulki też widziałam ale w sklepie. Trzeba by iść i sie dowiedzieć poprostu :) fajna musi być ta ksiażka i tak wszystko opisać od pocztku
| |

Kocham jak szaleniec, bez granic do utraty tchu! <3 A Wy macie kogoś takiego? Pochwalcie sie :)

Fotki

Miejsca grona (0)