-
Anonim
Sa takie filmy, który zmieniają człowieka, jego pogląd na życie, zachowanie. Filmy, które można oglądać bez przerwy i nigdy się nie nudzić. Inaczej - filmy kultowe. Macie takie kochani Gronowicze? Jesli tak to skrobnijcie. Dla mnie takie filmy to ,,Amelia" - nauczyła mnie, że po 1. możesz czynić dobro jesli tylko tego chcesz, po 2. życie bez miłości nie jest nic warte, po 3. kino francuskie może być fajne;-) i ,,Marzyciel" - nie warto dorastać za wszelką cenę. Mam jeszcze kilka takich filmów (prawie każdy film coś wnosi), ale za dużo by wymieniać...
Pozdrawiam i piszcie! Jako (byc może) przyszła studentka psychologii i teraźniejsza (przyszła też...) fanatyczka filmowa piszcie! -
Anonim
-
Anonim
-
wayward cloud
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
dezinte
mi to sie zdaje ze z filami jest jak z postanowieniami noworocznymi.. zaraz po myslimy ze cos zmieni sie a i tak jest tak samo.
ps. ja postanowien nigdy nie miewam. -
Paaweeł
Nie ma takich filmów, ale są takie, których obejrzenia nigdy nie zapomnę. "Chungking Express" czy "Stalker", btw, obydwa w Iluzjonie :-) -
eva
-
Anonim
wiem, ze chodzi Wam o cos innego i dlugo sie nad tym zastanawialam i zastanawiac sie jeszcze bede, natomiast naszla mnie taka mysl: po obejrzeniu "The Ring" zaczelam sie bac. No hmm to tez jest jakas zmiana w zyciu..:p -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Kasia Roisin/ Hairy Trees
-
A.
-
karolina
Zgadzam się co do "21 gramów", oprócz tego to "Zielona Mila", "Requiem dla snu". Oglądałam również "Anioł w Krakowie", który to film brał udział w festiwalu filmów i wszystkie były pokazywane na dójce. Film bardzo prosty, ale tak prawdziwy i dający do myślenia, że ciężko o nim zapomnieć. Generalnie wiele jest takich filmów które zapadają w pamięć. -
dezinte
-
Anonim
-
Anonim