-
Syla
Grono nam rosnie w sile.... Zauwazylam ze nowe osoby witaja sie w roznych watkach.... Wiec coby nie mieszac w kazdym temacie pozwalam sobie zalozyc nowy... nie gniewacie sie; -)))
Ja nie taka swieza ale oficjalnie sie nie witalam :-)) Sylka + Astrunia na stanowisku :-)) Uklony dla wszyskich pan ( i nie tylko; -)) ) -
Sprite
:) wlasnie myslalam o zalozeniu tego tematu, zeby nie bylo balaganu w innych :))
Ja Syla trafnie zauwazylas odnosnie witania, ja rowniez witalam si w innym, wiec oficjalnie tu mowie dobry wieczor :)))
i szerokiej drogi zycze :) i dobrych hamulcow :) -
Syla
Ja czekalam az ktos to zrobi, ale coz znowu padlo na mnie...; -))
blondynka ale zaradna; -)))
Szerokiej drogi i coby furki sie nie psuly :-)) -
Anonim
Witam! Jako jeszcze świeżutki kierowca dołączam do waszego grona he he :)
-
-
K
Ja rowniez mowie oficjalnie:Hello!!!!! :-) dziewczyny gazzzzzuuu!!!!! hehe -
-
k.
-
agusiak
-
Syla
-
Mon@
-
Anonim
-
agusiak
-
Paulinka
Witam, witam :) Juz od stycznia sie rozbijam autkiem :D jako kierowca naturalnie; D -
Syla
Witamy, witamy i zapraszamy na spotkanko im nas wiecej tym ciekawiej...
O ile wypali; -)) -
doti
ANO pozdrawiam wszystkie te ktore będa sie zmagać z samcami na drodze!!!niesamowite to wezwanie!! -
Anonim
Ja juz sie wlasnie przywitalam gdzie indziej wiec jeszcze raz tutaj witam zgodnie z instrukcja; ) -
Anonim
choc ja juz nie nowa i witalam sie gdzie indziej to i tak powiem Witam wszystkie panie!; P -
Elizka
No to ja też sie grzecznie przywitam :) fajne gronko:) pozdrawiam wszystkie kobietki za kierownica :))) -
Zuzik
Ekhm... :) Dzień dobry!
Nareszcie fajne grono znalazłam :P mam prawko od stycznia tego roku, zdałam za 1-wszzym razem i pdobono jeżdż bardzo dobrze... więc jestem zdecydowanie za tym że babeczki są świetnymi kierowcami!!! :)
Pozdrawiam :* -
Alinka
Witam wszystkie kobietki za kierownicą!!
w sumie od niedawna mam prawko, ale nie wiem jak ja bez samochodu mogłam tak długo żyć....