KOBIETY ZA KIEROWNICĄ!!! [7571]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Syla

Grono nam rosnie w sile.... Zauwazylam ze nowe osoby witaja sie w roznych watkach.... Wiec coby nie mieszac w kazdym temacie pozwalam sobie zalozyc nowy... nie gniewacie sie; -)))

Ja nie taka swieza ale oficjalnie sie nie witalam :-)) Sylka + Astrunia na stanowisku :-)) Uklony dla wszyskich pan ( i nie tylko; -)) )
  • Sprite

:) wlasnie myslalam o zalozeniu tego tematu, zeby nie bylo balaganu w innych :))

Ja Syla trafnie zauwazylas odnosnie witania, ja rowniez witalam si w innym, wiec oficjalnie tu mowie dobry wieczor :)))

i szerokiej drogi zycze :) i dobrych hamulcow :)
  • Syla

Ja czekalam az ktos to zrobi, ale coz znowu padlo na mnie...; -))

blondynka ale zaradna; -)))

Szerokiej drogi i coby furki sie nie psuly :-))
  • Anonim

Witam! Jako jeszcze świeżutki kierowca dołączam do waszego grona he he :)
  • K

Ja rowniez mowie oficjalnie:Hello!!!!! :-) dziewczyny gazzzzzuuu!!!!! hehe
  • mgr inż. arch. Killa

ja nie nowa ale tez sie kurde przywitam, a co:]
  • k.

a ja jak najbardziej nowa wśród Was.witam :)
  • agusiak

witamy, witamy :)
  • Syla

Witamy, witamy :-))
  • Mon@

wiatmy witamy
  • Anonim

ja również dołączam sie do grona! pozdrawiam
  • agusiak

również pozdrawiamy... im więcej nas tym lepiej :)
  • Paulinka

Witam, witam :) Juz od stycznia sie rozbijam autkiem :D jako kierowca naturalnie; D
  • Syla

Witamy, witamy i zapraszamy na spotkanko im nas wiecej tym ciekawiej...

O ile wypali; -))
  • doti

ANO pozdrawiam wszystkie te ktore będa sie zmagać z samcami na drodze!!!niesamowite to wezwanie!!
  • Anonim

Ja juz sie wlasnie przywitalam gdzie indziej wiec jeszcze raz tutaj witam zgodnie z instrukcja; )
  • Anonim

choc ja juz nie nowa i witalam sie gdzie indziej to i tak powiem Witam wszystkie panie!; P
  • Elizka

No to ja też sie grzecznie przywitam :) fajne gronko:) pozdrawiam wszystkie kobietki za kierownica :)))
  • Zuzik

Ekhm... :) Dzień dobry!
    Nareszcie fajne grono znalazłam :P mam prawko od stycznia tego roku, zdałam za 1-wszzym razem i pdobono jeżdż bardzo dobrze... więc jestem zdecydowanie za tym że babeczki są świetnymi kierowcami!!! :)
    Pozdrawiam :*
  • Alinka

Witam wszystkie kobietki za kierownicą!!
    w sumie od niedawna mam prawko, ale nie wiem jak ja bez samochodu mogłam tak długo żyć....
| |

Zapraszam wszystkie babeczki - miłośniczki jazdy samochodem, ale nie jako pasażer, tylko za kół...

Fotki

Miejsca grona (0)