-
Anonim
-
Anonim
cos mnie sie zdaje, ze sie nie uda; ) Nie z tym tematem. Kobietki nie lubia o tym rozmawiac.
Ale moze jak ja zaczne...
Co to w ogole za pytanie? "za, czy przeciw"??? Tu nie ma miejsca dla zadnego "przeciw"!!!
zbulwersowalam sie; P -
Anonim
-
Anonim
Jak zaczynasz temat to sam coś najpierw napisz; ) Wypadałoby, hyhyhy :D -
-
Anonim
eee... no dobra =P
psychologia poznawcza mówi że:
(*napisane jest o kobietach więcej..)
ze powinnyście robić to często, ponieważ organizm uczy się w ten sposób przezywać orgazm :P -
Anonim
-
gaworka
-
Anonim
Hagnos.. a wiec; ] razem z wojciechem zakładaliśmy to grono :D ..i jestem tu od początku :P
zboczencu... :] ...ja bym to nazwał inaczej; ]
-
misery
hehe..
ja tam mysle, ze nawet Maria sie pod koldra masturbowała zanim przyszedł ten anioł od boga.. czy jak to tam było; )
aaa... perwers; D -
Anonim
-
Anonim
-
misery
-
Anonim
-
Anonim
-
gaworka
P-H myślę ze przyjemniej jest jak robi się to razem:)) spróbuj czasem -
merkuria
he he ostatnio uszłyszałama od faceta, ze gdzieś wyczytał, że "psychologia poznawcza mówi że: ze powinnyście robić to często, ponieważ organizm uczy się w ten sposób przezywać orgazm" a ja się zastanwiałam gdzie on to znalazł he he
A mi się wydaje, że choć (według badań naukowych) ponad 90% mężczyz rodzi się z umiejętnością przeżywania orgazmu, a podobno kobiety muszą się go czyć (do 2 lat od rozpoczęscia współżycia), to są tu jakieś drobne przekłamania Możę to mężczyźni muszą sie uczyć jak sprawić kobietom przyjemność, a nie kobiety jak ją odczuwać? -
Julka-Szpulka
Panie i Panowie...
może zmodyfikujmy trochę temat... nie ma co rozważać za czy przeciw, bo wiadomo, że każdy lubi przyjemności...
podyskutujmy np o tym czy lubicie się patrzeć (to jest raczej pytanie retoryczne, ale wypowiedzcie się) jak Wasza partnerka się zaspokaja przy Was? no a potem może dalej rozwiniemy takie temaciki... -
Julka-Szpulka
-
Anonim
oj dziewczyny!! nie wstydźcie się! to kolejna sprawa do której oni się przyznają a my nie! po co to ukrywać? większość z nas masturbowała się nie raz i z dużą przyjemnością? czego tu się wstydzić? przecież to naturalne <jeśli rzecz jasna nie jest to jedyna forma życia seksualnego>.. ile razy trzeba sobie poradzić kiedy wszędzie wokół widzi się namiętne pocałunki i ściskające się pary a ukachany właśnie wyjechał albo w ogóle go nie ma?
Myślę że nie jest to coś co należałoby ukrywać i otaczać tabu... tymbardziej że zazwyczaj panom podoba się masturbacja w naszym wykonaniu.. czy do popatrzenia, czy do posłuchania przez telefon.. sam fakt że to robimy może być dla nich zachętą..
To mój apel na dziś, nie wstydźmy się swojej seksualności
-
Wojcieszek
I znowu podpisuje sie w pełni :DD
z taką zgodnosćią poglądów moge właściwie oddać grono w ręce alicji :) i wiem ze będą w dobrych rączkach..chociaz.. czasem mogły by te rączki być zbyt zajęta :D ale kogóż nie są:D
skozystam z okaji i pozdrawiam wszystkie myślące o jednym Kobietki; * :)