-
Kinga =)
Moze ktoś coś wie na temat mojej torebki (biała z czarnymi kwiatkami) w ktorej był portfel (z dokumentami niestety) oraz srebrny lg... ; /
-
KRiS
A moze widzial ktos iPhona walającego się gdzieś po wczorajszej imprezie? Choc zdecydowanie wieksza strata od tego pieprzonego telefonu jest to, ze poznalem wczoraj piekna i niesamowicie ogarnieta dziewczyne - miala na imie agata, rocznik 1985,brunetka. Dala mi do siebie numer...a ja wrocilem do domu bez telefonu... moze ktos ją zna? -
isiek
-
Carla
Wczoraj znalazłam nokie E71 i oddałam ją do pana w szatni....więc jeżeli ktoś zgubił może się do niego zgłosić -
-
Anonim
niestety i mi się zgubił telefon SE K770i, jesli ktoś widział, wie coś o nim będę wdzięczny -
Adam
jestem w posiadaniu bransoletki 1 kolczyka widac ze to raczej komplet Ciemnoniebieskie krysztaly-wlascicielka jak sie odnajdzie proszona o kontakt) -
Adam
-
Anonim
szalik niebiesko/szaro/bialy... jak ktos cos wie bardzo prosze o kontakt -
Adaś
telefon samsung e250 czarny, (na imprezie srodowej)
a generalnie bardziej mi na karcie zalezy (PLUS) niz na samym telefonie
chodz nie licze ze sie znajdzie :/
pozdrawiam. -
wiktor
ja zgubiłem dziś piękną filigranową brunetkę w ciemnej sukience.. ktoś widział?;) -
Anonim
cos dzis znalazlem, ale nie wpadlem na pomysl oddania tego czegos do szatni. jezeli ktos cos zgubil w czwartek niech sie pochwali co to bylo. -
anetqa ٭
Witam,
w sobotę 23.10 zgubiłam różową torebkę (mango) wraz z telefonem. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt. Czeka nagroda :) -
LUCA
Nie tyle co w klubo na imprezie ale po (impreza z piątku na sobotę, tj. 5-6.11) znalazłem telefon Marki Samsung Galaxy S.
Oddam właścicielowi/właścicielce. :) -
Piotr Zdybek
Witam W dniu 01.01.2011 nad ranem zostawiłem gdzieś w Klubo telefon Nokia E52.Może ktoś go znalazł:)))
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne