-
Od 17.09. zapraszamy wszystkie nasze Klubowiczki, Towarzyszki, Panie, Damy, Kobiety, Baby, Diablice i Złośnice na prawdziwie Babskie [kobiece] Zloty [wieczory], gdzie zamiast Łysej Góry Klubo, zamiast Kociołka DARMOWE DRINKI i tylko czary będą prawdziwe... :))))
Ps... Panów też zapraszamy; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Jaka dyskryminacja.. ? :-) Zakładasz peruczkę, trochę żelu, błyszczyk na usta, kremik na twarz, obcisłe biodróweczki i ... już masz drinka za free; -) -
-
Anonim
-
SEKOS
-
-
Anonim
Sękoś! jak już koniecznie wpadniesz to z jedną... bo na alimenty Ci nie starczy :D -
Anonim
-
SEKOS
-
Anonim
nie ma się co ograniczać... przyjdź nawet z kopą, ale wyjdź z sztuk słownie jedną :) -
Anonim
kiedy bylem z moja byla niech ja szlag, wszyscy pytali dlaczego nie zenie sie. odpowiadalem, ze nie chce jej ograniczac :)) -
Anonim
-
<hahaha> boskie; )
oraz...
Foreks dni kobiet nigdy za wiele dlatego są też i u nas dodatkowo przeniesione na środy dla wygody :))) -
. .
-
Anonim
-
ANONIM
-
Anonim
HaHa ! Może sprawdzałeś..., ale ja nie wiem czy ona pija Bourbona do poduszki ... -
ANONIM
hehe:D wiem tylko jedno :d zanim wypije!!! szczene wyrzuca na baldachim:D -
Anonim
Ok :D rządzisz..., ale tylko piętnaście minut gdyż...- mnie uświadomiło społeczeństwo i zawsze przy sobie mam Corega Tabs :>
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne