klubokawiarnia [1994]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • edi

Od 17.09. zapraszamy wszystkie nasze Klubowiczki, Towarzyszki, Panie, Damy, Kobiety, Baby, Diablice i Złośnice na prawdziwie Babskie [kobiece] Zloty [wieczory], gdzie zamiast Łysej Góry Klubo, zamiast Kociołka DARMOWE DRINKI i tylko czary będą prawdziwe... :))))

Ps... Panów też zapraszamy; )
  • Anonim

Jawna dyskryminacja :]
  • Anonim

mmmm, I like it :)
  • Anonim

Jaka dyskryminacja.. ? :-) Zakładasz peruczkę, trochę żelu, błyszczyk na usta, kremik na twarz, obcisłe biodróweczki i ... już masz drinka za free; -)
  • Anonim

Ej no, pierwszy na to wpadłem; P
  • SEKOS

NO no ... to zabieram dziewczynki i wpadamy JUTRO do KK !!! :-)
  • edi

Koniecznie wpadnijcie :D
  • Anonim

Sękoś! jak już koniecznie wpadniesz to z jedną... bo na alimenty Ci nie starczy :D
  • Anonim

teraz w calym miescie bedzie Ladies Night?
  • SEKOS

:D hehe FAKTycznie .. niech będzie > przyjdę z JEDNĄ!
  • Anonim

nie ma się co ograniczać... przyjdź nawet z kopą, ale wyjdź z sztuk słownie jedną :)
  • Anonim

kiedy bylem z moja byla niech ja szlag, wszyscy pytali dlaczego nie zenie sie. odpowiadalem, ze nie chce jej ograniczac :))
  • Anonim

"kiedy bylem z moja byla niech ja szlag..."

Cytat miesiąca :D
  • edi

<hahaha> boskie; )

oraz...

Foreks dni kobiet nigdy za wiele dlatego są też i u nas dodatkowo przeniesione na środy dla wygody :)))
  • . .

:D
  • Anonim

głos Elżbiety się nie liczy :) HaHa! ona wie czemu :>
  • ANONIM

Kadet:P Królowa Angli zawsze ma głos:P
  • Anonim

HaHa ! Może sprawdzałeś..., ale ja nie wiem czy ona pija Bourbona do poduszki ...
  • ANONIM

hehe:D wiem tylko jedno :d zanim wypije!!! szczene wyrzuca na baldachim:D
  • Anonim

Ok :D rządzisz..., ale tylko piętnaście minut gdyż...- mnie uświadomiło społeczeństwo i zawsze przy sobie mam Corega Tabs :>