Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zastanawia mnie jakie preferencje co do wizerunku mają selekcjonerzy w klubo. Otóż przychodzimy tam ze znajomymi bardzo często od jakiegoś roku, ostatnio selekcjonerka nie wpuściła mojego kolegi, tylko jakąś dziewczynę... w dresach. A może to była impreza tematyczna...
  • edi

Selekcjonerka rzeczywiście zbłądziła...
    nie masz 21 lat... Ciebie też nie powinno być w środku; ):P

oraz...

może warto wspomnieć dlaczego kolega również nie wszedł...
    nie miał 21 lat? był nam nieznany... itd...
    na pewno otrzymał właściwe wyjaśnienie...
  • . .

Nie miał dresów? :)
  • edi

no właśnie nie miał... ale nie mówmy o tym głośno...
  • Berenicze

Kochanie; * - poniewaz sie tak diabelsko panoszysz i rzadzisz to zostaniesz za to wychlostana; p

hihihihihi...;)))

moze nawet juz jutro.... iiihhhaaaaaaaa...mrrr...;))); *
  • edi

uważaj co bym ja Ciebie ukarać nie zechciała za szaleństwa i niesubordynacje w innym topicu; P

Buziaki i do jutra :*:*:*
  • . .

no dobra, to trzba jakieś dresy stare wyciągnąć z szafy, żeby wejść; )))
  • Anonim

Wychodzi na to, ze kolega powinien sie nastepnym razem przebrac za kobiete w dresach, dodatkowym atutem moze byc umiejetnosc mowienia po flamandzku i wyszywania pokrowcow na siedzenia w Fiacie 126P w ludowe kwiaty.
  • edi

Oko to już wiem dlaczego Ty zawsze wchodzisz...; )))
    oraz
    widzimy dziś się mam nadzieję???
  • Anonim

halo a dzis to na galowo trzeba czy moge latac tak jak zwykle?? :-p
  • Anonim

postaram sie o nikogo nie ocierac co zes niedobra diablico zasugerowala ostatnio, ale coz jak sie rozkrece to ciezko mi przyhamowac
  • Anonim

wiem, że moje pytanie mogło zabrzmieć infantylnie ale kolega był w klubo już wiele razy i ma 21 lat k'woli ścisłości. A ta dziewczyna naprawdę miała dresy, dlatego mnie to zaciekawiło. Spodziewałam się raczej odpowiedzi w stylu "selekcjoner się zmienił".
  • . .

A można na niby mieć dresy? :)

Niezłośliwie, z ciekawości pytam :)
  • kiwi

ja w ogóle nie wiem o czym tu mowa czy dres juz nie jest strojem klubowym :] ?!?!?!
  • . .

No niby nie :)

• Anonim

O holy Jesus! Czuję się zjechana ze wszystkich stron! Jakbym co najmniej zapytała czy segregacja rasowa jest słuszna bo wg mnie tak!
  • . .

Przecież nikt nie był niemiły :)

• kiwi

my mamy po prostu specyficzne podejście do sprawy ot co; )
  • Anonim

no oczywiście, że nie.

w ramach wdzięczności, mogę założyć kilka topików z głupimi zapytaniami, żeby stali bywalcy tego forum mieli jeszcze niejedną okazję do lansowania się.
  • Berenicze

hahahahahahahahaha...

i o to chodzi; ) hehehe

w koncu przeciez chodzi o lansowanie sie ...jak nie w kk to na gronie, a najlepiej to w dresach ...

;)