-
Anonim
zastanawia mnie jakie preferencje co do wizerunku mają selekcjonerzy w klubo. Otóż przychodzimy tam ze znajomymi bardzo często od jakiegoś roku, ostatnio selekcjonerka nie wpuściła mojego kolegi, tylko jakąś dziewczynę... w dresach. A może to była impreza tematyczna... -
Selekcjonerka rzeczywiście zbłądziła...
nie masz 21 lat... Ciebie też nie powinno być w środku; ):P
oraz...
może warto wspomnieć dlaczego kolega również nie wszedł...
nie miał 21 lat? był nam nieznany... itd...
na pewno otrzymał właściwe wyjaśnienie... -
. .
-
-
-
Berenicze
Kochanie; * - poniewaz sie tak diabelsko panoszysz i rzadzisz to zostaniesz za to wychlostana; p
hihihihihi...;)))
moze nawet juz jutro.... iiihhhaaaaaaaa...mrrr...;))); * -
uważaj co bym ja Ciebie ukarać nie zechciała za szaleństwa i niesubordynacje w innym topicu; P
Buziaki i do jutra :*:*:* -
. .
no dobra, to trzba jakieś dresy stare wyciągnąć z szafy, żeby wejść; ))) -
Anonim
Wychodzi na to, ze kolega powinien sie nastepnym razem przebrac za kobiete w dresach, dodatkowym atutem moze byc umiejetnosc mowienia po flamandzku i wyszywania pokrowcow na siedzenia w Fiacie 126P w ludowe kwiaty. -
Oko to już wiem dlaczego Ty zawsze wchodzisz...; )))
oraz
widzimy dziś się mam nadzieję??? -
Anonim
-
Anonim
postaram sie o nikogo nie ocierac co zes niedobra diablico zasugerowala ostatnio, ale coz jak sie rozkrece to ciezko mi przyhamowac -
Anonim
wiem, że moje pytanie mogło zabrzmieć infantylnie ale kolega był w klubo już wiele razy i ma 21 lat k'woli ścisłości. A ta dziewczyna naprawdę miała dresy, dlatego mnie to zaciekawiło. Spodziewałam się raczej odpowiedzi w stylu "selekcjoner się zmienił". -
. .
-
kiwi
ja w ogóle nie wiem o czym tu mowa czy dres juz nie jest strojem klubowym :] ?!?!?! -
. .
-
Anonim
O holy Jesus! Czuję się zjechana ze wszystkich stron! Jakbym co najmniej zapytała czy segregacja rasowa jest słuszna bo wg mnie tak! -
. .
-
kiwi
-
Anonim
no oczywiście, że nie.
w ramach wdzięczności, mogę założyć kilka topików z głupimi zapytaniami, żeby stali bywalcy tego forum mieli jeszcze niejedną okazję do lansowania się. -
Berenicze
hahahahahahahahaha...
i o to chodzi; ) hehehe
w koncu przeciez chodzi o lansowanie sie ...jak nie w kk to na gronie, a najlepiej to w dresach ...
;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne